"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 10

• 83 189
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
Трейлърът!  Peace

# 661
Ринка Hug,благодаря за фрагмана! Hug

# 662
  • Ruse, Bulgaria
Смели и Красиви 28.Епизод Трейлър - Бг Субтитри

# 663
Джахиде и тайна! Такова нещо няма! Тя се чуди къде, какво да забърка. А нейната тайна с коня на Сю, кога ще излезе?
 И СЕГА КАКВО? - ЩЕ ВЛЕЗНАТ В КАПАНА НА РЕЗА. ЛОШО!

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 21:30 от tigasa1

# 664
Дръзки и красиви 28 епизод 1 трейлър bg sub

http://www.videoclip.bg/watch/693791_drzki-i-krasivi-28-epizod-1-treilr-bg-sub

https://www.facebook.com/380195852002337/videos/1447225728632672/

Синан,  Hug

Резюмето:  Peace

Дива, и аз се радвам да мога да съм тук, сред всички вас!  Hug

Последна редакция: вт, 23 май 2017, 21:34 от Rina..

# 665

A, на мен ми е интересно, кога, ще излезнат-кирливите ризи, на Салих, и какво ще стане  -  когато научи жена му и дъщеря му,каква -песен ще запеят......

# 666
Ринка Hug,благодаря за преведеното резюме и фрагмана! bouquet

Синан bouquet

Звезди Hug,много си бърза с гифчетата! Wink bouquet

Джахиде не се спира! Тбей освен че Рейхан го намушка,при падането си удари главата!Сигурно пак ще го спасят!Ще има седене и чакане в болниците! Peace

# 667
Звезди,  Hug за гифчетата!
Дали наистина Рейхан за толкова години не е разбрала какви ги върши мъжа и с Тахсин? Не е такава жена да не схваща какво е ставало. Може да не знае какви ги е вършил Салих без знанието на Тахсин, но Ширин знае. Жал ми е за Ширин, майка и ще трябва да чака благоволението на Тахсин за да не отиде в затвора. А и има вероятност да е бременна- това прилошаване в болницата може да беше от тревога за Рейхан, но може и да е от друго.
Може би сте обсъждали това, но не съм изчела всичко от последните 2 седмици.

Злати,  Hug  отдавна не сме ходили продължително в болница- полага ни се.  Joy Joy  Тахсин пак ще се усети обгрижен.

# 668
 Hug Hug Hug

Добър вечер,дръзки и красиви!!!Отказвам да се възмущавам на несериозното отношение към нашият сериал на япъмците!Явно считат,че присъствието на Туба и Къванч е достатъчна реклама за сериала.Е,да ,ама не-рейтингът ни показва друго.С тоя тормоз за липсваща информация,или такава предоставена ни в последния момент неща не са на добре! smile3513

Ринкааааа,добре си се завърнала!Липсваше ни много! Hug Hug Hug

Лили,Ринка,Синан,благодарности за превода на резюмето и трея!  newsm51 newsm51 smile3525

Ринка,Злати, за снимките от новия епизод newsm51 newsm51

Звезди, newsm51 newsm51 newsm51

Еееее,стига с тоя Ръза най-великият комбинатор-толкова трезво мислещите Сю и Джес ги правят на марионетки в ръцете му!Как пък все успява да ги заблуди и изманипулира.Омръзва ми вече тоя Ръза.Гостът да си ходи вече,а?Много се застоя в сериала ни!!!Иначе Ийит прави много силна роля в ДК.

Ето и Михрибан ще продължи да прави грешка след грешка-и нейният образ да го сринат,че да не остане някой по-нормален.Всички ли ще ги психясат до края на сезона.Ето Рейхан я докараха и тя да стане убийца,ама той Тахсин е черен гологан- не се губи лесно.Сега докато е в безсъзнание в ретроспекция ще ни покажат останалата част от миналото му!

Защо ли Сю се е върнала в чифлика.Нали щеше да е в къщата в Нишантъшъ.Ох,в последно време заради нуждите на сценария ни сервират доста недомислици.

# 669
  • AMS

Звезди,  Hug за гифчетата!
Дали наистина Рейхан за толкова години не е разбрала какви ги върши мъжа и с Тахсин? Не е такава жена да не схваща какво е ставало. Може да не знае какви ги е вършил Салих без знанието на Тахсин, но Ширин знае. Жал ми е за Ширин, майка и ще трябва да чака благоволението на Тахсин за да не отиде в затвора. А и има вероятност да е бременна- това прилошаване в болницата може да беше от тревога за Рейхан, но може и да е от друго.
Може би сте обсъждали това, но не съм изчела всичко от последните 2 седмици.

Злати,  Hug  отдавна не сме ходили продължително в болница- полага ни се.  Joy Joy  Тахсин пак ще се усети обгрижен.

Ринка, благодаря за фрагмана, резюмето и преводите!!!
 Дано вече си по-свободна, защото наистина липсваш.
 Ще се опитам  да ти помогна, за да не ровиш назад.  
 За сега не са показали индикации Ширин да е бременна,
 но не е изключено скоро да покажат.
 Неразположението ѝ в болницата беше,  
 защото Неджля ѝ сложи някакви капки във водата,
 за да може Ширин да не е в кондицията и да се подмени диска,
 по искане на Турхан/Ръза.

Скрит текст:

# 670
  • Сливен
                   Среднощен привет, Дръзки и красиви! Hug

Е, дочакахме трея! Цели 30 секунди им се откъснаха. При това ми се струва, че са от първата част на новата серия.  

Ринка, Hug добре си се завърнала сред нас. Липсваше ни! Благодаря за трея, резюмето, снимките.
  Синан,  Hug, Лили  Hug за трея.

Злати, Hug за снимките! Звезди  Hug за гифчетата!

Както и очаквахме след розовата 27 серия, сега ни се пада много рев, болница, кара преживявания.  Сериална логика!

Момичета, утре е най-светлият за мен празник за българите- 24 май! Знанието ни дава светлина ! Без наука и култура сме загубени!
    Понеже ще празнувам, няма да мога да намина тук. Затова още в първете минути на Празника искам да ви поздравя.

Нека бъдем озарени от буквите  ни! Духът ни да се извисява над пошлостта!

Честит празник на всички учители, библиотекари, артисти и всички , свързани с просветата и културата!

Честит празник, българи!

# 671
Здравейте Дръзки и Красиви wavey

Най-накрая дочакахме фрагман, снимки и резюме  за 28еп. - всичко  в един ден  Mr. Green

Е, някои късметлии на дизита вече си имат 3-ти фрагман -Злати Peace. Не виждам какво им пречеше на АЯ да пуснат такъв фрагман или нещо друго, което бяха заснели, така че да удоволетворят желанието на феновете. Ама нейсе. Изглежда, че до края на сезона ще е така.  Както са тръгнали за другата серия няма да се изненадам всичко това да ни го предоставят в срядата  Joy /пепел ми на клавиатурата.../
Благодаря ви:
Ринка Hug, Злати Hug  за снимките, фрагмана
Лили Hug, Ринка Hug , Синан Hug  за превода на фрагмана
Ринка, Лили  smile3525 за превода на резюмето

Благодаря на всички ви за споделеното днес  bouquet

Ринка  Hug радвам се, че си намерила възможност да си отново сред нас

Изглежда, че СЦ са преценили, че чувството на вина у Шерин не е достатъчно голямо за свършеното от баща й, та  сега  решиха да й прибавят още с опита за убийство на Тбей от майка й ooooh! А Джахиде много първично реши да си върне на майката на Ширин като й казва кой е убил Салих.
Джес нещо много бързо забрави как Сю го умоляваше да не тръгва и да не ги изоставя.  И сега реши, че трябва да я натовари и с чувството на вина, че го отделяла от детето ooooh! Ама да почакаме до четвъртък и да видим кое как ще се случи

Няколко гифчета от трея Peace

Едно сборно само със Сю и Джес

Лека нощ!  smile3524

ПП. Боби Hug  Докато пиша и то взело, че станало утре

Честит празник на Славянската писменост на всички!  bouquet

Върви Народе Възродени, Към Светли Бъднини Върви....
Слова, които са навлязли надълбоко в душите на българите Peace

Боби  bouquet, Ринка  bouquet, Злати  bouquet, Звезди  bouquet, Фенче  bouquet и на всички останали, които работите в сферата на образованието и просветата.
Честит ви професионален празник! Да сте живи и здрави,  и все така да давате на възпитаниците  си знания и топлината на сърцата си! Защото вашата професия е основополагаща за бъдещето на всеки човек!
Поклон пред труда ви!  omm

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 01:01 от kanti

# 672
  • гр. Върбица обл. Шумен
Благодаря на всички, които се трудихте да ни осигурите информация!

Кратък трейлър, с две - три изречения и оскъдна информация. В резюмето, пак неприятности. Още дълго ще мечтаем за любов.

Честит празник, учители! Бъдете всеотдайни и търпеливи, креативни и последователни, вдъхновяващи и неуморими! Защото не се гаси туй, що не гасне...

Канти, благодаря за хубавите думи и пожеланията. Днес е моят професионален празник и както винаги аз ще работя. Концертът, организиран от училище, започва след има - няма осем часа.

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 00:49 от kuzmanova.ek@abv.bg

# 673
  • Сливен

Канти, Hug благодаря за хубавото ти пожелание!   Мая също е колежка- учител е. Майче, честит празник!

Лека нощ! 

# 674
Добро утро на 24 Май.

-----------------------------------------------------------------------------

Първо, искам да честитя професионалния празник на нашите учители,
Боби Hug
Мая Hug
Кузманова Hug
поклон пред труда ви. Hug Peace bouquet

Честито и на всички от темата, и на всички които ни четат.
Честито и на именяците, днес е троен празник,
Спасовден, на писменноста, и на всички ,които носят имената - Кирил и Методи...
Joy Joy Joy
---------------------------------------------------

А,сега ще бягам,чао Peace

Общи условия

Активация на акаунт