"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 10

• 83 197
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро! Hug Hug Hug

Пъпи HugДива HugКески HugКузманова HugСвет Hug

Звезди HugЛу Hug

Днес е нашия ден за кино! Party Да видим какво са ни спретнали СЦ! Laughing Лошите нямат спиране!Рано или късно дано си получат заслуженото! Praynig

Хубав и успешен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

нов клип-Model - Ayrılık #SühanKorludag #CesurveGüzel #TubaBüyüküstün

https://youtu.be/afouI_PllZI

# 496
  • София
Стигнахме с мъка до 27 епизод, в който се надявам да има малко справедливост от страна на Сюхан към Джесур.  Тя получи толкова много доказателства, че баща й е измамник, подлец и лъжец,  какъв ли не още, да не  изброявам.  Не знам какво още трябва да стане и тя пак няма да повярва или по-скоро няма да признае. Защото е истинска дъщеря на баща си. Не признава и това е. Тя си е егоист по природа.  И към майка си е била такава, а сега плаче за нея.  Разбра, че той е запалил  къщата на семейството на Хасан, откраднал е картините,  присвоил си е семейството му, историята му, живота му, убили са го, нея я отвлече, принуди я да се разведе, накрая я измами с болестта си, което беше върхът на подлостите му и тя пак не го предаде. Остави друг да го направи, да не е тя. И последно има наглостта да каже на Джесур че е като баща й. Когато се видя в безизходица тогава призна лъжата си и се скри при него, той горкия всичко прощава и тя продължава да поставя условия и да има изисквания. Няма думи за това нахалство. Тези сценаристи какво искат да покажат на зрителя?  Че е по-добре да си егоист и лъжец отколкото почтен и добър?
Според мен вървим към развръзка и финал. Адалет и  Салих отнесоха тайните си в гроба.  Не знам кои бяха двамата мъже, които изнесоха тялото на Хасан от склада преди да го сложат в колата му и да я блъснат.  До този момент не се разбра. Мехмет  (като млад) беше там, може накрая да бъде принуден да каже истината ако Тахсин се опита да го накисне. Предполагам, че и майката на Ширин знае доста неща. Серхат бавно работи Ръза, сигурно оттам ще изкопчи нещо.  Има още тайни за разкриване, може и да ги научим.  Може да започне от довечера, надявам се.

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 12:14 от Kethen ?

# 497
Кетхен, кръвта вода не става. Добър, лош, Тахсин е баща на Сюхан. Колко от пишещите биха предали бащите си, ако знаят,че са извършили престъпление? И Джесур сега ще се опита да се промени, според анонса, заради бъдещото си дете. Отново кръвна връзка!

# 498
  • София
Vali,  Аз не знам какво трябва да промени у себе си Джесур. Той разбира се не е идеален, но във всеки случай е откровен и още в началото й каза, че го мрази и е дошъл да му отмъсти. Няма как да отмъстиш с блага дума. Не е дошъл да убива, а да търси правосъдие. Още не ми е ясно дали знае, че баща му е бил осиновен и че там се крие цялата злоба на Тахсин, но това едва ли би променило нещо.
Дано бъдещото му дете не прилича на дядо си.

# 499
 Разбра, че той е запалил  къщата на семейството на Хасан,
Доказателства, моля? Thinking

# 500
  • София
Няма доказателства ли?  Трябва ли да видим кой е драснл клечката?   Тахсин знаеше къде са скрити картините, взел ги е и после ги е продал. Къщата гореше, той беше там и хладнокръвно гледаше как старецът се опитва да измъкне жена си от леглото. Какво още?
Скрит текст:
Нека не забравяме, че това е турски сериал. В повечето има такива неточности, че ако се замислиш става направо смешно. Сега ми идва наум случката с уж откупа, който "беше поискан от Джесур за някакви документи"  Там той и Ръфат се движеха с кола, а Ръза  ги следеше чрез телепортиране. Появи се  някакво такси, но трябва да си много наивен за да повярваш, че той ги е следял с него. Според мен разчитат много на това, че хората не следят тези подробности.  Вчера например забелязах, че при първото посещение на Серхат у Корлудаа  в помещението зад тях имаше няколко човека, които една сервитьорка обслужваше. Не ми стана ясно какви са тези хора.

# 501
Здравейте в деня на ДК  wavey

И имаме подарък  newsm44 newsm68 Heart Eyes

Злати Hug, Звезди Hug, Свет Hug, Лу Hug, Вали Hug, Линка Hug

Кети Hug според мен доста неща от миналото на Тахсин, Хасан, Мехрибан, Ръза са все още обвити в мъгла. Показали са ни някои детайли, но кое как е било точно - не знаем. Peace  Знам, че гледаме турски сериал, но се надявам да ни покажат и тези подробности в следващите епизоди. Защото поведението на героите днес е  следствие на случилото се преди години. Тбей ще стигне до там, че да се съюзи с Ръза за да му попречи да е със Сю, защото според него тя ще е нещастна с него.  Rolling Eyes А и го мрази Peace Но той не рзабира колко опасен е станал шурея му в действителност. ooooh!  И когато го разбере/предполагам, че ще е заради Сю/ ще се съюзи с Джес за да му се противопоставят.  Peace

Днес ще видим тези моменти Peace

Приятен следобед!  love001

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 13:38 от kanti

# 502
  • Once there was a Hushpuppy...
Кети, като почнеш значи така.... "с мъка сме стигнали до 27еп..." Tired
Мъка, колко да е тая мъка..!? За едни е с мъка, за други е удоволствие стигането на сериала до тук.
Хубаво е да не се обобщава, а да се говори в първо лице, ед. ч. за чувства и емоции,нали Hug

# 503
Няма доказателства ли?  Трябва ли да видим кой е драснл клечката?   Тахсин знаеше къде са скрити картините, взел ги е и после ги е продал. Къщата гореше, той беше там и хладнокръвно гледаше как старецът се опитва да измъкне жена си от леглото. Какво още?
Скрит текст:
Нека не забравяме, че това е турски сериал. В повечето има такива неточности, че ако се замислиш става направо смешно. Сега ми идва наум случката с уж откупа, който "беше поискан от Джесур за някакви документи"  Там той и Ръфат се движеха с кола, а Ръза  ги следеше чрез телепортиране. Появи се  някакво такси, но трябва да си много наивен за да повярваш, че той ги е следял с него. Според мен разчитат много на това, че хората не следят тези подробности.  Вчера например забелязах, че при първото посещение на Серхат у Корлудаа  в помещението зад тях имаше няколко човека, които една сервитьорка обслужваше. Не ми стана ясно какви са тези хора.
След като няма доказателства , да изчакаме обяснението на СЦ, преди да нарочваме виновните. Peace
Напомя ми на някого... Mr. Green

# 504
  • София
  Като писах с мъка имах пред вид това, че всички чакаме с нетърпение цяла седмица, за да видим следващите действия на героите, а не че да ги гледаме е мъка.
 Аз с удоволствие гледам сериала, иначе нямаше да съм тук. Никой не ме е вързал за стола.  Ако не ми харесваше  нямаше да ме вълнува и нямаше да го гледам. Е, до следващия епизод остана малко. Приятен ден на всички и доскоро.

# 505
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Канти Hug,както винаги красиви колажи,че и снимка зад кадър си ни донесла! Laughing bouquetbouquet
 Ето я и без Тамер Левент! Wink

Скрит текст:
Рейтинг за неделю с 8 по 14 мая 2017г. по версии DigiLup.
Сериал "Смелый и Красивая" с хештегом #sonsuzadek на первой позиции в социальных медиа (209,275 тыс. твитов)
https://vk.com/clubtuba507

Линка HugПъпи HugВали HugКети Hug

За мен също е удоволствия да гледам сериала! Laughing Много не задълбавам кое,как,защо!Надявам се до финала всичко да се разбере! Peace

# 506
# 507
Линка Hug

Вече и изрязана! Laughing

Голямо семейство... Joy

# 508
  • Сливен
              Привет , Дръзки и красиви! Hug

Злати  Hug Канти, Hug Пъпи Hug, Звезди Hug Свет  Hug, Лу  Hug, Вали  Hug Линка  Hug Кети  Hug

Днес е нашият ден за кино. Чакам Канти,  Hug  да сложи киносалона, за да се тупна на първия ред вляво! Joy

Момичета,  HugСинан Hug, благодаря ви за всичко, което качвата в темата. Добре, че сте вие!

Скрит текст:
Сега се върнах от екскурзия с моите малчугани до Стара Загора. Прекарахме си чудесно! Отивам малко да разпусна на зумба и в 20 часа съм залепнала  на лаптопа!

Нямам търпение за новата серия! Останаха само три часа.

# 509
Боби Hug

Скрит текст:
Джесур : Сюхан, я не могу, без тебя я даже дышать не могу! Поверь мне, я ничего не хотел в жизни так как тебя!
https://vk.com/kivanctuba

--------------------------

хаштага....#engüzelgünüm
Скрит текст:
(мой самый счастливый день )

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 18:09 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт