The Handmaid's Tale

• 65 184
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ух нямам търпение за довечера, и то не за новия епизод, а за да изгледам трейлъра на следващия Laughing

Спойлери за 9ти дето мернах

Скрит текст:
набързо прочетох че Серина ще се упражнява за раждането, 9ти епизод се казва The last ceremony.... много бързо наближи това раждане Sad

# 601
аз ще го гледам в хбо го, защото ММ ми е забранил да тегля филми от торенти. Не искам да се карам с него. Не че ще разбере - в смисъл, той е в командировка вече втора седмица. Но, щом разликата е няколко часа, то ... май по-добре да не се занимавам. Пфу, пък и ремонт на стаята правя докато го няма. И съм боядисала точно половината таван ;-(

# 602
  • София
Забранил да теглиш филми? LOL, това да не е някакъв Гилеад по вашему Wink

# 603
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
аз ще го гледам в хбо го, защото ММ ми е забранил да тегля филми от торенти. Не искам да се карам с него. Не че ще разбере - в смисъл, той е в командировка вече втора седмица. Но, щом разликата е няколко часа, то ... май по-добре да не се занимавам. Пфу, пък и ремонт на стаята правя докато го няма. И съм боядисала точно половината таван ;-(

Чисто любопитство, което естествено не е задължително да бъде задоволено: с какви аргументи не дава да теглиш филми?
Аз не го гледам сега The Handmaid's Tale, само си свалям епизодите, чакам да излезе целия сезон и смятам после да се размажа от гледане.

# 604
  • София
Много вируси идват с торентите понякога, моят мъж и той току се мръщи и се зарича, че ще ми вземе едно компютърче-щайгичка само за теглене на торенти Grin

# 605
  • София
Как успявате вируси да свалите? Аз свалям от поне 15г и не съм успяла вирус да сваля хахах. Аз свалям на таблета, имам си торент тракер и тегля Simple Smile Единствено моето мъж дето ми забранява е да гледам Westworld без него, вече трети ден се мъча да не отворя спойлери за последния епизод...

Ей така гледам

Скрит текст:

# 606
  • София
Ами аз също твърдя, че никакви вируси не свалям аз с торентите, да си мисли от къде другаде се въдят, ама мъжка му работа Grinning Не ме е спрял де, тегля си, само нещо като се завируси, започвам избирателно да не чувам тирадите за торентите Joy

# 607
  • София
И аз чакам с нетърпение сериала. Сега като няма с какво да запълвам е много тегаво.
Продължавам да твърдя, че Серена ще се обърне срещу системата.

# 608
  • София
Те отдавна ни подготвят за това.

# 609
  • София
И аз чакам с нетърпение сериала. Сега като няма с какво да запълвам е много тегаво.

Свали си Orange is the new black, Мойра и Джанин играят там. Сега ще започвам и едно ново, American Woman.

# 610
Не виждам новата серия по торентите. Забавиха се този път май. И аз нямам проблем с торентите, като изключим филмите с ефекти, които предпочитам да гледам на кино, почти всичко останало свалям от торенти.
Прислужницата обаче я гледам на HBO GO, но на ТВ-то. На малки екрани не ми е кеф. Имам познати, които гледат филми дори на телефон. Това не мога да си го причиня.

Ух нямам търпение за довечера, и то не за новия епизод, а за да изгледам трейлъра на следващия Laughing

Спойлери за 9ти дето мернах

Скрит текст:
набързо прочетох че Серина ще се упражнява за раждането, 9ти епизод се казва The last ceremony.... много бързо наближи това раждане Sad

Скрит текст:
аз все си мисля, че раждането на бебето ще е в последната серия за сезона, но дали дотогава Джун няма да е избягала пак и да роди в някое скривалище.
И аз много искам Серина да се обърне срещу системата.. ама ще видим.

# 611
  • Вестерос
Ами аз също твърдя, че никакви вируси не свалям аз с торентите, да си мисли от къде другаде се въдят, ама мъжка му работа Grinning Не ме е спрял де, тегля си, само нещо като се завируси, започвам избирателно да не чувам тирадите за торентите Joy
A защо не си инсталирате антивирусна? То и от мамата понякога ми пищи моята антивирусна. От торент нищо не съм хващала, а тегля от 2004 насам... Да чукна на дърво. Всяко семейство е различно, но ММ не може на мен да ми забрани да тегля и турско да стане Grinning

Няма я никъде серията в нашите, а така се бях настроила.  Sad(((((((((( Ще проверя в пиратите

# 612
  • София

Свали си Orange is the new black, Мойра и Джанин играят там. Сега ще започвам и едно ново, American Woman.

Мерси за идеята, сега ще ги погледна.

# 613
  • Вестерос
Да те предупредя, че Оринджа е супер зарибявка! Мин.година изтекоха първите няколко епизода на сезона и не спах буквално,докато не ги изгледам Grinning

# 614
  • София
Оринджа е върха, признала съм го. Ох никъде няма новия епизод, и в пиратите, що така?

Общи условия

Активация на акаунт