булчинска рокля под наем?

• 1 933
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте бъдещи булки,тук може да споделяме за рокли взети под наем за сватбения ден.аз лично претпочитам да дам 500лв за хубава рокля от качествена изработка за един ден отколкото 1000лв за рокля от ефтин сатен.мисля че рокля под наем е много по-рационалнно и икономично решение.дайте вашето мнение,бихте ли взели? имате ли познати с тъкъв опит? питах в Арети и Be queen те само продават нажалост,незнам защо е така ,в чужбина примерно и в наи-известните магазини и марки издават техните рокли-стари и нови колекции

# 1
Аз не бих взела под наем, защото си харесах рокля на сносна цена и не ми представляваше проблем да си я купя. Така си е моя и ако реша, в някакъв момент мога да я продам. Но ако си харесала рокля за 3-4-5 000, определено е по-финансово изгодно да си я вземеш под наем. Макар че доколкото разбрах наемът е висок процент от цената /чувала съм около 50% и нагоре/ и пак не се рентира много според мен. Както прецениш. Simple Smile

# 2
  Явно че имаш практична мисъл? Аз съм емоционална и не бих взела под наем- сантимент ми е. Сантимент ми е, понеже не съм мислела, че ще направя сватба и изобщо ще съм в бяла рокля, че в този ред на мисли, сега съм с голямото желание да си направя сама всичко и да ме радва  Peace

# 3
Аз също исках рокля под наем но брайдал хаус и романтика ме отрязаха Sad Май ще се купува. А въобще не ми се купува, какво ще я правя след това.

# 4
много странно защто не намирам магазин в София кадето дават рокли под наем.наистина мого странно,както писах преди в чужбина в скъпите магазина за булчински рокли винаги питат искаш да купуваш или да наемаш...говоря за LA SPOSA Pronovias....

# 5
На мен ми казаха, че връщали роклите в лошо състояние, съответно наемът трябва да е доста висок и се обезмисляло всичко...

Общи условия

Активация на акаунт