Къде в Бургас? (51)

• 78 683
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Момичета къде в Славейков мога да открия детски ранички с Анимационни герои Мики Маус,Количките,Снежен Патрул?Трябва ми  за яслата.Благодаря предварително.

# 106
  • Бургас
Раничка с Маккуин съм купувала от арменците до ВИК.

# 107
  • Бургас
Забравих името на хирург-жена, която е работила или работи в Бургасмед.

Може би питаш за д-р Димчева.Преди работеше в Девата и св.София.

Да, за Янка Димчева.Славче, мнение за нея имаш ли?

Чак сега влизам във форума и не видях въпроса ти.Извинявай!

Д-р Димчева е Лекар с голямо сърце и златни ръце.Правила съм две операции при нея и я препоръчвам горещо!Тази жена може да те излекува само с думи. Heart Eyes
Ако ми се наложи операция,няма да се колебая за нея!

# 108
Благодаря ти, Славче Hug

# 109
Благодаря Мимка!

# 110
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми някой майстор/фирма за поръчка на кухня, който/които да работи/ят на сносни цени и да изпълнява/т поръчката в срок.

# 111
  • Бургас
Аз съм много доволна от Салекс.

# 112
На Салекс не можеш да поръчаш директно, но има при тях фирма, която се занимава, Аспект мисля, че се казваше. Имах оферта от тях, евтино беше, но работят с ограничени материали, аз исках врати от точно определена фирма да речем, те ми отказаха да ги поръчат и монтират. Кухнята ми я прави Евгени (фирма Евиспа), доволна съм, като цена излезе малко по-евтино и точно каквото исках.

# 113
  • Бургас
Момичета, препоръчайте ми някой майстор/фирма за поръчка на кухня, който/които да работи/ят на сносни цени и да изпълнява/т поръчката в срок.
Евиспа мебел. За кухнята ми взеха три пъти по-малко отколкото в Аико и Алфа мебел. Доволна съм от изработката

# 114
  • Бургас
Евиспа ми правиха спалнята и детската, но не съм сигурна дали са подходящи за кухня. В спалнята се разля малко вода от една чаша и всичко подпухна. Не ми се мисли ако беше в кухнята ...
Дано като става въпрос за кухни да избират по-добри плоскости и обкантване, но не вярвам.

# 115
  • Бургас
Евиспа ми правиха спалнята и детската, но не съм сигурна дали са подходящи за кухня. В спалнята се разля малко вода от една чаша и всичко подпухна. Не ми се мисли ако беше в кухнята ...
Дано като става въпрос за кухни да избират по-добри плоскости и обкантване, но не вярвам.
По принцип материалите си ги избираш ти. Моята кухня е от юли миналата година и нямам забележки. Имаме монтирана фурна в колона, която при отваряне вади доста пара, отделно от топлината се нагряват и самите шкафове отгоре и отдолу, но не съм видяла да им има нещо

# 116
  • Бургас
Салекс и Аспект Дизайн са в една сграда и на един собственик. Мен пък ми се стори голямо разнообразие, чудих се доста. Успех в избора.

# 117
  • Бургас
Има ли майки на седмокласници? 
От кога започнахте подготовката - от 6ти или от 7ми клас и къде ходиха децата ви? Имате ли препоръки за учители или курсове по Математика и БЕЛ. Търся ако е  възможно близо до Лазур, но не е задължително.

# 118
  • Бургас
Галчудо, аз съм майка на осмокласник, но мога да споделя своя опит. Уговорих се с учителите в началото на втория срок на 6-ти клас, подготовката започна в края на август преди 7-ми клас. За учители не мога да помогна. Доколкото знам, на учителката по математика графикът е запълнен. Към учителката по БЕЛ съм със смесени чувства - много добра подготовка, въпреки че при нас не беше толкова необходимо да ходи на уроци по БЕЛ, но много особен характер и отношение към децата. На мен ми падна в очите с реакцията си към оценката на моя син и не бих я препоръчала. Странна птица е и не всички деца успяват да се нагодят към странностите ѝ.

# 119
  • Бургас
и аз съм майка на осмокласник, който ходи на уроци в 7 клас, но някои познати деца почнаха още в 6 клас, зависи детето има ли затруднения или недобри оценки по предметите, по български бяхме при разкошна учителка, но е малко строга, моят младеж, който хич не беше добре и в училище все имаше 4-ки и 5-ци изкара на матурата по БЕЛ 5.70

Общи условия

Активация на акаунт