Къде в Бургас? (51)

• 79 058
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
За домашни потреби, препарати, памперси и т.н внос се сещам едно магазинче в славейков, срещу ВиК, точно на ъгъла, между китайския ресторант и магазина с играчки на арменците. Купих си лопатка и не е китайска Grinning Имат чували за смет, домакински ръкавици, разни такива неща. Не знам какво точно ти трябва за кухнята. Черпаци примерно едва ли имат.
Из моловете също съм виждала магазинчета с домашни потреби, прибори всякакви и кухненска посуда, маркови, на доста високи цени. Към технополис имаше едно @Home, което не знам съществува ли още, можеше да се поръчва и онлайн. В Айко  също има попадения. 

# 496
Неща от сорта на черпаци ми трябват Simple Smile отварачка за консерви напр., тирбушон-ей такива неща.

# 497
Допълних отгоре, но сега се сетих и за Лидл, моите подобни дреболийки всичките са от там, немски и не бяха скъпи, но си трябва дебнене, не са от постоянния асортимент.

# 498
Неща от сорта на черпаци ми трябват Simple Smile отварачка за консерви напр., тирбушон-ей такива неща.
В мол Плаза има такъв магазин, Доминико май беше, на мястото на Карфур - онзи ден влизах. Имат доста голям избор, и на по-скъпи, и на не чак толкова. Да си призная честно, май в момента няма друг магазин с толкова богат избор точно на такива неща.

# 499
Мерси, ще погледна, не съм влизала там. Аз не искам маркови, а просто качествени неща. Наскоро примерно си търсих като едновремешните преси за чесън, намерих в левчетата-от пластмаса Grinning

# 500
  • Бургас
Доминико в мола не го харесвам аз. Скъпи са им нещата. Все е празно, няма клиенти, а преди месец ме преследваха от рафт на рафт, само да ме наблюдавали, изключително дразнещо.
Кухненски прибори купувам основно от Метро, за момента забележки нямам. Джъмбо също е вариант.

# 501
  • Burgas
Poliiii,може да погледнеш и в Икеа в Мол Галерия- точно такива неща като отварачки и тирбушони имат ,а кавото нямат -може да видиш мостри и да поръчаш.Добри са им нещата.
От италианската седмица в Лидл също си купих добри кухненски помошници, доволна съм ,но не са от постоянния им асортимент,трябва да се следи.

# 502
  • Бургас
Момичета, да ми препоръчате майстор за ремонт на пералня, моля
Върти ми се някакъв Георги, че се е коментирал тук.

# 503
  • Бургас
Поли и аз от Икеа си купих доста дреболии за кухнята. Взех буркани, преса за чесън, чепрак, бъркалки, дъски за рязане, кутии за храна, щипки за пакети, подложки и т.н. Много неща са, да не ги изреждам. Доволна съм от всичко, след година ползване.

# 504
  • Бургас
Пак дойде време за пране на килими.Знам,че всяка година обсъждаме този въпрос,но все пак да попитам за фирми и мнения.Може да има някоя нова фирма по-добра от предишните.Simple Smile

# 505
Пак дойде време за пране на килими.Знам,че всяка година обсъждаме този въпрос,но все пак да попитам за фирми и мнения.Може да има някоя нова фирма по-добра от предишните.Simple Smile

Ооо супер въпрос. Също търся !
И още - търся студио под наем, къде в маммата мога да намеря тема за отдаване под наем в Бургас

# 506
  • София
За домашни потреби мога да препоръчам едно магазинче, което е по-скоро за хотелско оборудване,  "Консуматив", на "Кирил и Методий"39.
От там си купих черпак, шпатула, решетъчна лъжица, щипка за скара и цедки и съм доволна от качеството.
http://konsumativ.eu/%D0%BA%D1%83%D1%85%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D1%81% … 0%D0%B8-3202.html
Имат скад и на "Пиргос плод".

Има ли в Бургас борса за цветя или пазар, където мога да купя цветя на едро от производители?

# 507
  • Бургас
В Джъмбо има мнооооого богат набор от домашни потреби.

# 508
Не харесвам качеството на стоките в Джъмбо. Ще разгледам Икеа, ако ли не - в Метро.
Аз също снощи писах за килимите, но ми изтече сесията, докато постна и ме домързя да повторя.
На таблото на блока са лепнали реклама на "Килимарника"-машинно пране от/до врата за 2лв./м2. Струва ми се твърде евтино, някой ползвал ли ги е?

# 509
  • БУРГАС
Да предложите зъболекар в района на Изгрев или Славейков ,при който запазването на час да не е мисия невъзможна.

Общи условия

Активация на акаунт