Къде в Бургас? (51)

• 79 023
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Модерни са ръчно правените. Момичетата, които ги изработват се съобразяват с вашите идеи и желания.
https://www.facebook.com/pg/LaFlorHandmade/photos/?tab=album& … d=769848563110060
Благодаря, има страхотни албуми. Изпратих запитване 😊

# 556
  • Бургас
Момичета,които се интересувате от езикови школи за деца-Аз съм много доволна от Alexander school.
къде се провеждат курсовете

# 557
  • Burgas
Момичета,които се интересувате от езикови школи за деца-Аз съм много доволна от Alexander school.
къде се провеждат курсовете
На "Мара Гидик"14,ет.2
http://www.alexander-bs.com/bg/index/contacts/10/

# 558
  • Бургас
Бихте ли препоръчали езикова школа за изучаване на английски за възрастен.

Присъединявам се към въпроса, но за дете в пети клас. Без Британика.
Горещо препоръчвам https://www.words.bg/
Работят в малки групи, цените са отлични, а и двете преподавателки са СУПЕР -децата ги харесват и успяват да им грабнат вниманието. 

# 559
  • в морето до колене
Имам нужда от смяна на ремъка на шевна машина - руска, "куче марка" е (дори не помня как точно се казва).
Някой може ли да ме насочи, къде да търся такава услуга?

# 560
Здравейте, дами.   Hug Искам да си направя домашно сирене, но за целта ми трябва непастьоризирано мляко. Проблемът е, че нямам представа къде в Бургас мога да си намеря. Знам, че има хора, които идват от селата да продават на ръка, но аз нямам такива познати, а много ми се иска да си направя домашно сиренце.  Cry Бургазлийките имате ли някакви идеи?

# 561
Откъде мога за закупя златно синджирче на добра цена???Че гледах на центъра в една бижутерия 70лв. грама😥

# 562
Откъде мога за закупя златно синджирче на добра цена???Че гледах на центъра в една бижутерия 70лв. грама😥
Питай в заложните къщи, там би трябвало да е по- евтино

# 563
Зависи в кой район си. Ако те устройва Меден Рудник....пиши   

# 564
Здравейте, да препоръчате добра шивачка на дамски дрехи/рокли/, ЦГЧ. Благодаря.

# 565
Препоръчвам шивашко ателие Теса, ул. Екзарх Йосиф 1. Миналата година бях кума и там ми ушиха наистина перфектна рокля за 70 лв. Изключително доволна останах!

# 566
Къде мога да разгледам хубави мъжки часовници? Сещам се за един магазин на центъра, май Casio беше.

# 567
Препоръчвам шивашко ателие Теса, ул. Екзарх Йосиф 1. Миналата година бях кума и там ми ушиха наистина перфектна рокля за 70 лв. Изключително доволна останах!

Благодаря.

# 568
  • Бургас
Търся фирма за професионално почистване на търговска/ производствена площ. Някакви препоръчани и изпробвани да кажете?

# 569
Търся фирма за професионално почистване на търговска/ производствена площ. Някакви препоръчани и изпробвани да кажете?

Аз съм ползвала услугите на Пепеляшка, добри са, но и си знаят цената.

Общи условия

Активация на акаунт