Къде в Бургас? (51)

• 79 048
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
А от Британски кутурен център имате ли впечатления?
Само положителни отзиви съм чувала за там

# 541
  • Бургас
А от Британски кутурен център имате ли впечатления?
Само положителни отзиви съм чувала за там

Аз имам познати деца, които ходят там - родителите на 8 годишното са доволни, но тези на 12 годишния, въобще не са.

# 542
  • Бургас
Благодаря ви! bouquet Ще се радвам на още отзиви за школите по английски. Имам време до септември.

# 543
А мнения за The Cool School ?

# 544
  • Burgas
Момичета,които се интересувате от езикови школи за деца-Аз съм много доволна от Alexander school.Детето ми
Ходи там от 2ри клас,тази година взе втория сертификат,готова е за кандидатстване😉Много стабилна подготовка,групите не са големи и имат индивидуален подход.

# 545
  • Бургас
Момичета,които се интересувате от езикови школи за деца-Аз съм много доволна от Alexander school.Детето ми
Ходи там от 2ри клас,тази година взе втория сертификат,готова е за кандидатстване😉Много стабилна подготовка,групите не са големи и имат индивидуален подход.

И приятелка ми ги похвали. Нейното дете също е там.
Твоето колко е голямо?  И по колко деца са групите?

# 546
  • Burgas
Мария,дъщеря ми е на 16, както казах от 2ри клас ходи там,като последните 2 години бяха подготовка за сертификати(FCE и CAE),групите са им съобразени със смяната в държавните училища и поради тази причина са не повече от 10 деца в група.Аз лично съм много доволна,а и детето също!

# 547
  • Бургас
Благодаря ти за отговора!  bouquet
Моята дружка също много ги хвали. Но нейната дъщеря е малка (трети за четвърти клас) и ходи от една година. Вие сте с доста опит и това е показателно. Общо взето колебанието ми е между Александър и Британския център. И двете са ми удобни,близо до дома, ще може да ходи сам. Цените също сходни. До септември ще умувам.

# 548
  • Burgas
Благодаря ти за отговора!  bouquet
Моята дружка също много ги хвали. Но нейната дъщеря е малка (трети за четвърти клас) и ходи от една година. Вие сте с доста опит и това е показателно. Общо взето колебанието ми е между Александър и Британския център. И двете са ми удобни,близо до дома, ще може да ходи сам. Цените също сходни. До септември ще умувам.
Каквото и да изберете-пожелавам успех на детето!

# 549
  • Бургас
Благодаря още веднъж!  Hug

# 550
А какви са цените във въпросните школи? И от школите за възрастни пак ли тези бихте препоръчали?

# 551
  • Burgas
Не съм сигурна дали в Александър има групи за възрастни,трябва да проверите в школата. А таксите,специално за детските курсове,са различни,зависи от нивото и продължителността (целогодишни или летни).

# 552
  • Бургас
Къде продават хубави албум за снимки? Трябва ми детски албум, но да е красив и стилен, без шарении и анимационни герои 😊

# 553
В Джъмбо съм виждала албуми, но във което и фото да провериш със сигурност ще има. Аз съм купувала на Мечо Пух от Арменеца в Изгрев, бяха на добри цени.

# 554
  • Бургас
Модерни са ръчно правените. Момичетата, които ги изработват се съобразяват с вашите идеи и желания.
https://www.facebook.com/pg/LaFlorHandmade/photos/?tab=album& … d=769848563110060

Общи условия

Активация на акаунт