Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 704
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Пришълец
Много грозна дрънкулка /пръстена/ Joy
Да слагаме снимки докато има, че както вчера каза Бел, навярно се задава суша Weary и тези еднотипни снимки ще започнат да ни липсват tooth

Мъжки мъж мъжкарана ще си избере, такъв му е вкуса Mr. Green...

# 211
И на мен не ми харесват подобни топузи Confused по пръстите им. Stop
Виждала съм и други техни актьори да носят такива огрооомни грозни пръстени. Confused
Нова фотка на Джейда.

# 212
  • Варненска клюкарка
И аз мразя пръстени по мъжки ръце и въобще всякакви там дрънкулки ми отнемат от мъжкото Stop В някои случаи някои бижута направо ми накривяват гледката в посока ляв бряг - герданчета, гривнички...бля Sick

Относно топузите, както ги нарече Надето, върха беше при Киво в ЗП- ръцете му огромни, пръстите като кебапчета и накрая му закичиха един огромен кичозен пръстен- дето има една приказка стоеше му като на свинче звънче. Добре че и героя му не си падаше по дрънкулките, та рядко го носеше Mr. Green

Джейда ми страшнее с тези вежди Sick Да им се невидят модите на бради и вежди  #Cussing out

# 213
  • Пришълец
Така си е, Наде, не ми понасят и на мен пръстени, верижки..... ooooh!
Фона е хубав, но Джейда нещо...  Rolling Eyes
Чудя се отвреме-навреме по снимки ги виждам без обеци (Бенсу, Джейда и други има), когато са в роля все накичени, пък иначе не Thinking Това е единственият накит, който обожавам, затова очите ми все там....

# 214
  • Варненска клюкарка
Е то в роля са накичени като коледни елхи, даже и правилото не спзват- големи обеци/малко колие или никакво и обратно.
Тези дни четох нещо някъде си че Джейда щяла да става модел или вече е станала в Маями, мисля че за някакви каталози щяла да работи, нали там живеят сега с нейния. Ако е вярно, със сигурност ще напуска снимки Peace

Ичерде е седми в седмичния рейтинг Peace

Heart Eyes

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 11:45 от Беллора

# 215
  • Пришълец
Ичерде на седма позиция ли Rolling Eyes, малко остана до края, но може да стане и десети. Е, нищо...

# 216
  • Варненска клюкарка
Ичерде на седма позиция ли Rolling Eyes, малко остана до края, но може да стане и десети. Е, нищо...
Е със сигурност няма да изпадне до 27-ма позиция в седмичното класиране както се случи с предното му дизи  Wink Много си е добре с цифрите все още, предвид че от много време историята тъпче на едно място Peace Предполагам че и така ще продължават до предпоследната серия, а по стар обичай ще натъпчат цялата развръзка в последната, ама там вече на кой му пука от цифрите.....

# 217
  • Пришълец
Цифрите и в момента нямат чак такова голямо значение, задоволителни са въпреки снижаването и дизито не се бори за оцеляване на екран Wink При това конкуренцията не е малка. Колко ли сериала седмично вървят... няма да са никак малко....

# 218
  • Варненска клюкарка
Да украся малко, че ми писна да гледам гащета и окастрена глава  Laughing После пак може да продължа с тях hahaha Тези ги наринах от една папка при рускините, и още много други красиви кадри видях там Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
  • Пришълец
Много хубав Емко smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
И докато все още сме на футболна вълна.... Laughing

# 220
Много хубав Емко smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
И докато все още сме на футболна вълна.... Laughing

Марги сакаш да те подпрем Mr. Green  докато не съм припаднала  Joy Joy smile3544 smile3544

футболиста не ни огря  с Дианчето  по плочки  Crossing Arms разОди се из терена  не разбра как е вкарал гол оная го намляска  ooooh! ма не била тя а рижака  Joy   той и да не  е искал Не мой да прай сеир и   да я нахока  пред репортерите  и публиката  шшшът казах ли да стоиш на разстояние  се едно сме непознати    hahaha   

ква е тая стойка на Дуня    tooth 

Арас с тая подстрижка е супер

Шишкото съдия на мача

няма да  убие Сарп    Naughty

# 221
  • Пришълец
Феми, имах нужда някой да ме подпира Joy
Абе newsm78 аз от вчера не мога да асимилирам защо това, което чета не съответства на това, което виждам. Съвсем сериозно. Виждам прегръдка тук. Ако не е зрителна измама, мъжът трябва да е Ча. Фигурата и тъмната коса подсказват, че е награбен от жена. А жената се досещам коя може да е Mr. Green Никакъв Рижав не ми се мотае из пейзажа 33uu

Баджаначке, Ча не тича смешно, видя ли newsm53 newsm47

# 222
Марги, никакъв рижав няма на въпросната фотка, Ча и Дуда са, а че е Чаатай е 100% видно.
Случайно ми попадна ей тая фотка, добре че се отърва от нея. ooooh! #Crazy Stop
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 15:33 от Neidjal

# 223
  • Пришълец
Наде, и аз така мисля Peace, обаче противоречивите писания ме карат да гледам по-задълбочено. Напразно. Все виждам едно и също  Mr. Green

Оооо, да, съгласна съм Sick Русокосите жени в живота на Ча на мен лично са ми много противни.

# 224
Наде, и аз така мисля Peace, обаче противоречивите писания ме карат да гледам по-задълбочено. Напразно. Все виждам едно и също  Mr. Green
Въобще не чети чужди писания, осланяй се на това, което виждаш ти.

Общи условия

Активация на акаунт