Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 649
  • 740
  •   1
Отговори
# 285

Ирчето  кви комикси щеше да измисли за Дуйгу и Ичардето   rotfImbo rotfImao

Цитат
Че е мощен, мощен е Laughing, как да рекламира дънки при това положение....

Ако не греша една от марките обличаща Ча в дизито е Колинса.  

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 13:35 от femmi2

# 286
  • Варненска клюкарка
Ирчето  кви комикси щеше да измисли за Дуйгу и Ичардето   rotfImbo rotfImao
Вярно, голям майтап щеше да е hahaha
Ама има време, вчера я запознахме със снаата, ако и прелее от красота, може да се вдъхнови и да твори твори.... Mr. Green

Тези дни се носят слухове че Ча ще снима за интернет гиганта Нетфликс  (Netflix) в сътрудничество с  O3 Medya за турския пазар .Вече имало някаква яснота за детайлите на сценария. Накратко в центъра на историята ще е конфликта в Сирия, борбата с ИДИЛ и семейство попаднало в кървавата месомелачка на гражданската война. Първия сезон ще е оо 8 серии.
Горното накратко превод от превода на рускините по въпроса Peace Сложих го заради това че от дни се носят слухове че това ще е новият Чачов проект.
Ако е вярно за Ча, Ичерде ще ни се види като пиеска на училищния драм състав, а любовта отново ще е мираж Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 20:08 от Беллора

# 287
  • Пришълец
Ама аз като ви казах, че на човека му е станало горчиво от целувките, сега внимателно ще подбира персонажите....

# 288
 И аз го четох това ама  е подписал с Тафф за филм .  С  Тимс ще прави филм а с Нетфликс ще снима 8 серии  .

Това сега е актуално и вълнува хората  терора и джихадистите .   Ердоган да не ги земе на мушка с тоя проект ? ooooh!  Ча иска да е различен в ролите си  и като нищо може да е вярно.  

от Кан

в интервю спомена за негов сценарии на тая тематика . Пишел нещо та  да не снимат по тоя сценарии  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 15:49 от femmi2

# 289
Здравейте дружки. Hug......Hug
Гледам поразровили сте се из архивите. Laughing

# 290
Здравейте на всички  Heart Eyes love001 Heart Eyes Hug

Вече съм 200 метра преди финала на големия маратон ...чудя се от кое първо ще се гътна като стигна края.....от работата или от драмата с матурите на  НВО #Crazy утре съм по български  ooooh!......

Имаме фраг ...дано не ме разреват преди изпита......от смях ...ако ми дадат ПАК Сарп в затвора  ...при Сема  Mr. Green

Аууууу

Чачи спокойно може да измести по популярност турската футболна звезда Арда Туран ....Него и без това Барса го освобождава , защото така и не можа да се наложи ....да взимат нашия ...всичко му се отдава  Party

Който иска да гледа мача , може да го направи събота в 00.00 часа  Shocked Shocked ShockedЕЕ , Можеше и в 2 през нощта  Mr. Green и без това ще уча вместо сина ми за матурата по математика в понеделник  Mr. Green

Гледайки сета от днес...Сарп , Давут и Джошкун  newsm78.... нещата не са розови  Mr. Green[/img]

Само се чудя , в петте оставащи серии ще умират един  по един   или всички вкупом ще умрат в последната ...сценаристите бавно в агония ли ще ни държат или ще действат бързо с ШОК  Mr. Green

Бенсу все едно отиде да вземе Оскар  Joy Joy Joy над 5 хиляди нейни снимки ме заляха от Кан  newsm78..на кое се радва толкова  newsm78 на сладоледа ли , който рекламира  ли newsm78 на турския вариант на Евгени Минчев , с който пътува ли   newsm78 или е голямо чудо да си в Кан  newsm78 рекламирайки сладолед па макар и с гологлавата Кара Делевин , която се подстрига заради роля  #Crazy от скука , депресии и иииии.....и тя стана актриса

, а не на филмовия фестивал  , който си остава един от най-романтичните и красиви червени килими

Shocked шест пъти отворих тая снимка , за да разбера как може да и сложат черна дантела на гърба    #Crazy newsm78 , а то и бил татус  #Crazy #Crazy #Crazy ooooh!

Марги  Heart Eyes и аз се радвам , че съм тук и си пиша с вас   Heart Eyes Прекрасно място ...само с Феми не знам като видим Чачи как ще го разделим  ама от нея не ревнувам ..... ичtooth

Тези дни се носят слухове че Ча ще снима за интернет гиганта Нетфликс  (Netflix) в сътрудничество с  O3 Medya за турския пазар .Вече имало някаква яснота за детайлите на сценария. Накратко в центъра на историята ще е конфликта в Сирия, борбата с ИДИЛ и семейство попаднало в кървавата месомелачка на гражданската война. Първия сезон ще е оо 8 серии.
Горното накратко превод от превода на рускините по въпроса Peace Сложих го заради това че от дни се носят слухове че това ще е новият Чачов проект.
Ако е вярно за Ча, Ичерде ще ни се види като пиеска на училищния драм състав, а любовта отново ще е мираж Rolling Eyes

Аз много го харесвам Чачи в такъв тип роли , много му отива  Peace Само да е хубав сценария , мога да го гледам и без нито една жена да има във филма Peace

Иве  Heart Eyes ти на матура ли си утре  Joy Joy Joy

Наде  Hug

# 291
Дианче, Grinning защо ти, ще учиш вместо сина си за матурата? newsm78
Ча ако играе в такъв проект за който се говори, ще е без мен. Stop
Хазал що не вземе да се ориентира трайно към план Б ми пак, ще рискува(за сетен път и ако е онзи прословут римейк не ми се мисли как, ще се приеме от обществото, ще трябва да е на някоя платформа като на Серо Фи-то Mr. Green).

# 292
  • Варненска клюкарка
Диде там съм tooth
Аз съм у джаза от месеци, сигурно на повече от 10 пробни го пратих, ама утре е наистина tooth

# 293
Наде , майтапя се  Party

Скрит текст:
аз толкова не съм учила дори когато аз бях ученичка ...това е лудост , но за да си остане в училището , което учи трябва да има пълно шест .....а той не е от най-ученолюбивите  ooooh!

Какво нещо е МОНТАЖЪТ Thinking

https://www.instagram.com/p/BUPO0HzBAM6/?taken-by=showtv

Егати темпото , само пасове , никой не ходи , движение безспир   Joy

Иве , тия ни ПОДЛУДИХА  #2gunfire

# 294
  • Пришълец
Охх, знам ви вас мамите! Joy Joy До болка са ми познати притесненията ви, Диде. Успех на момчето ти fingerscrossed Бел, и на твоето fingerscrossed Не се шашкайте повече от синчетата Naughty Hug

Аз на Бенсула татуса още преди месеци го забелязах на някакви кадри от Ичерде, нали все разголенка си ходеше, как не се простуди това момиче Laughing

...само с Феми не знам като видим Чачи как ще го разделим  ама от нея не ревнувам ..... ичtooth
hahaha hahaha hahaha
Фема е безобидна, тя е по-малкото зло Mr. Green И мен ме бройте в подялбата. Не съм се отказала Joy

Последна редакция: чт, 18 май 2017, 21:36 от Маргарита Н.

# 295
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Успех на матурите! Peace

# 296
Дианче, Ивче,
Скрит текст:
успех на децата Ви, Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover моя вече ги мина.
Хич не се тормозете както се тормозех аз, децата са по-устойчиви в сублимни моменти от нас.
Не ми харесва татуто на Бенсу, даже по принцип не харесвам татута.
И роклята й не ми допада.

# 297
Спите ли бре Laughing Ай ставайте, че премина деня Laughing
Мераба на све у групата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Миналия ден таман говорехме с Бел и Профи кви убави времена бяха и колко много ми липсват ония дни Sad Такава носталгия ме ударила, че почнах Ферка да гледам пак за 168-ми път Joy Стигнах до момента в който Ме'мет ше става жиголо hahaha Де отиваш бе дественик.... ooooh! ooooh! ooooh! Той здрасти не е праил с гадже, ше иде да ги забавлява дъртите карачки.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Смях.... Laughing Фера таман каза заветното ''с теб съм'' и майка и я фана за чумите, щот виде разголената си щерка да полудява у Хилс Joy Joy Joy Joy Та до тук стигнах Laughing Ма си го гледам кат за сефте де...с интерес Joy Joy Joy
Ех, кви години бяха и колко нощи осъмвахме.... а колко сме се смяли....
Ма много спите бе Whistling Едно време у светите зори ставахте Crossing Arms
Допивам си кафето и изчезвам да поработим Laughing Айде до по късно... Hug Hug Hug Hug

# 298
Ехооооо. Party
Влизам и насреща ми Мимииииитоооооо. Simple Smile Heart Eyes
Значи си подхванала нашичките сначале, а на мен наскоро ми попаднаха части от серии с тях в инста, и ги изгледах. Нещо което никога не бях правила след финала на АФК, чак аз се учудих от себе си, но ме връхлетяха такива хубави спомениииииии.
Ей, мамите, Simple Smile Heart Eyes Simple Smile Heart Eyes
Скрит текст:
да кажете после как са се представили децата Ви на днешните матури, спокойни ли бяха, вие бяхте ли!?

# 299
Наде Hug Heart Eyes
Успех и от мен на децата Hug Peace

Общи условия

Активация на акаунт