Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 701
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Цитат
ФемО, егати и мътилката, та той живее с нея tooth И от екипа я коментираха като съкровището му, едва ли е случайно hahaha Влюбен, чак загубен е май Mr. Green Но от друга страна е добре че не ни демострира лигоч с разни грозофили.... Я как сме си добре и Хазал като не ни навира любимия си мишок, че и той един красив....

Белл точно за тва го казах . Живее с нея па я държи на разстояние .    Ако се държи със всяка така и поставя условия не им е лесно и на възлюбените . Ша търпът кат искат да са със красавеца на Турция .  Хазал ни спестява мишока ама оная  Дуда е нахална  всички и се подмазват  #2gunfire  изключителна , скъпоценна и между скъпоценностите има ментета грозни  Mr. Green   Mr. Green

когато се шумеше за Дияр  бил и забранил контакти  да не говори . С  нея нямаше връзка

нова

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 15:44 от femmi2

# 181
Феми, никой не би могъл да каже с коя е имал и с коя не е имал връзка преди, факт е, че единствената му официална връзка досега е с Дуда.
Всички други досега бяха в сферата на догадките и предположенията, само тази е извън познатият ни досегашен стереотип.

# 182
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Изчетох всичко, включително при рускините и вече съм тъй  #Crazy

Белл, момичето на снимка с Ча от годежа онзи ден не е Деря, а е същото момиче, което преди няколко години, мисля в началото на Олигофренията, се виждаше до Ча на едно друго такова събитие в едно много кратко видео. Тогава беше с някаква синя дълга рокля. За съжаление в момента не мога да предложа въпросния видео материал. Cry

# 183
  • Варненска клюкарка
Феми, никой не би могъл да каже с коя е имал и с коя не е имал връзка преди, факт е, че единствената му официална връзка досега е с Дуда.
Всички други досега бяха в сферата на догадките и предположенията, само тази е извън познатият ни досегашен стереотип.
ТочнУ Peace И за разлика от преди, сега хора излизат с имената си и казват "заедно са" Wink  За сравнение от минали години, когато хора с имената си казваха  по телевизията "не вярвайте, няма такова нещо като Ча + ...." rotfImbo Всички тогавашни доказателсктва започваха с безадресното ЕЖК hahaha И докато го спрягаха с една особа, тя се оказа с друг че и много влюбена Joy
Но да кажа и аз като теб Наде, че поне засега съм спокойна че Чачослав е на правилния бряг, дано и там да си остане Mr. Green Дуня-муня може да не ми харесва но се успокоявам с това че не се знае следващата какво чудо може да е ooooh!  Като му гледам вкуса за жени и за коли.... #Puppy dog
А спрежения за ашк с тази и с онази винаги ще има докато сънародниците му не правят разлика между връзка и проста креватна гимнастика.... Whistling Млад човек е и има някои нужди, гимнастички около него сигурно с лопата да ги рине, едни ще са за веднъж, дваж, други за повече... Но един ден ще се появи голямата му любов и тогава ще иска да я покаже на целия свят Peace Много е млад още и съм сигурна че снаата ни е на временна позиция пък дори и да е влюбен Mr. Green

Проф, не се сещам newsm78

# 184
Скрит текст:
Скрит текст:
ТочнУ Peace И за разлика от преди, сега хора излизат с имената си и казват "заедно са" Wink  За сравнение от минали години, когато хора с имената си казваха  по телевизията "не вярвайте, няма такова нещо като Ча + ...." rotfImbo Всички тогавашни доказателсктва започваха с безадресното ЕЖК hahaha И докато го спрягаха с една особа, тя се оказа с друг че и много влюбена Joy
Но да кажа и аз като теб Наде, че поне засега съм спокойна че Чачослав е на правилния бряг, дано и там да си остане Mr. Green Дуня-муня може да не ми харесва но се успокоявам с това че не се знае следващата какво чудо може да е ooooh!  Като му гледам вкуса за жени и за коли.... #Puppy dog
А спрежения за ашк с тази и с онази винаги ще има докато сънародниците му не правят разлика между връзка и проста креватна гимнастика.... Whistling Млад човек е и има някои нужди, гимнастички около него сигурно с лопата да ги рине, едни ще са за веднъж, дваж, други за повече...
Но един ден ще се появи голямата му любов и тогава ще иска да я покаже на целия свят Peace Много е млад още и съм сигурна че снаата ни е на временна позиция пък дори и да е влюбен Mr. Green

Проф, не се сещам newsm78
Този ден дойде и си показва скъпоценната. Laughing
Тц, Ча е прикрит и за да я покаже на всички не е случайно, и не мисля, че снААта, ще е еднодневка за утоляване на физиологични нужди.
Мишоци, плъхове, конерия и други от фауната, Confused това е положението.

# 185
  • Варненска клюкарка

Ай дано да го видим и в цял ръст Wink

Възможно е Наде, може би ако я криеше по-старателно, щеше да и каже просто да не идва на мача, едва ли не си дава сметка че всички ще ги следят tooth От друга страна всяко негово внимание към нея и насочване на камерите и коментарите към тях, би изместило  причината да са там....  Абе финала се задава, ще видим tooth

# 186
# 187
  • Пришълец
Ох, репортажа hahaha
На 5:54 Арас как бързо отдръпна ръцете Mr. Green

# 188
  • Варненска клюкарка
 Joy Марги видях го Joy Ами Ръза как се претърколи и като котка се изправи на краката си hahaha Големи скици и много са се забавлявали Peace

От толкоз Ча и Хазал вчера и днес, забравих да се изкажа и по друг въпрос Crazy
Скрит текст:
Впечатлена съм от второто място на Кристиян Костов на Евровизия. Казват че последните години второто място на този конкурс е новото първо, браво на детето smile3501

# 189

Със спряганите от жълтурите кадъни нищо Не е имал и ще се аргументирам  Peace

за една особа от ПО    кво ли не се издраска за тях  smile3555   дъвкали сме го беше пиар .  

Тейлър Хил когато заснеха рекламата на Колинс  кви измишльотини се сипаха  ooooh!   Ча ги разделил с гаджето чак  къщата, която купи в ЛА било за да е близо до нея .  

Дияр  и Ханде Ерчел били ги видели в бар .  Кво кат са били там. Поздравил ги е толкоз . Около известните личности се търси сезнацията .   Бенсуто си има севгили  разхожда с него  иначе и нея щяха дя спрягат , че ги е мИнал .  

Имаха нещо с Гизем Карджа  покрай делото с дрогата . Шезлонговата мой да  е преспал с нея като  ги бяха изловили

забавен мач е било   Joy  Ча не е разбрал как е вкарал във вратата  Joy

Crazy

Цитат
Продюсер Букет Арыкан сделала ретвит с информацией о том, что летом Чагатай Улусой собирается сняться в фильме Taff Pictures (компания Тимура Савджи). Напомним, что ранее Букет уже работала с актером в фильме Дикий мед. Таким образом, информацию о летнем проекте Чагатая можно считать официально подтвержденной

Потвърждава се  Ча ще снима летен проект с Тафф  Peace Дано да е за добро !

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 13:59 от femmi2

# 190
  • Пришълец
За разлика от всички други досегашни Дуйгу ни беше показана... многократно Mr. Green Между тях има отношения  според мен са сериозни, ако не са ще стане ясно скоро: финалът на Ичердето не е далеч Laughing
Може да не е чак толкова симпатична, но поне не е празноглава кифла. newsm47 Постигна всичко онова, което тези споменатите горе не са успели. Пък и те едни хубавици #Shocked На писания без снимков материал аз не вярвам Naughty Сега го имаме в изобилие.

А, да- неприятните изненади от Чачослав тепърва предстоят Mr. Green

ПП сега ще започне голямото гадаене за партньорка Joy. Аз си имам едно предположение, да видим обаче Thinking

# 191
 Марги  стига ми неприятната изненада с Дуйгу .    Такъв идиот ли е да се жени, когато  всичко има  кариера ,  пари , приятели .  

Тя па Дуйгу   мис хубост  Mr. Green hahaha  

филма на Берен се отлага заради Илкер отказал се е .  Може да е за - добро и да играят с Ча .

Кажи предположението за партнерката във филма  .   От миналите му няма да е не и в този проект .    

Ти харесваше Йококу Караел с кривите джуки  но  тя е подписала с Аксой  .

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 19:19 от femmi2

# 192
  • Пришълец
Феми, има си кариера, пари, приятели, но Ча има нужда и от любов Laughing Има достатъчно време да избира, не да прибира, ама ще видим...
Партньорката ли? Няма да ти кажа Mr. Green
Да, харесвам я, Ойкю ли е, Йойкю ли newsm78 С Киво Heart Eyes Heart Eyes

# 193
Марги, +1....за постовете ти. Peace
Феми, с конкурс за красота ли  #Crazy трябва да е Чачовата избраница, айде няма нужда?! Stop
За протокола и аз харесвах Ойкю с Киво в КГ, може да не е напълно симетрична в лицето, но никой и нищо в природата не са идеално симетрични. Понятие като идеално не съществува.

# 194
 Що няма ми кажеш  Crossing Arms

Така е човек има нужда  от любов . Всяко нещо с времето си  Peace

Наде  Hug шегувам се   те миските едни убавици кифли  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт