Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 641
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Пришълец
 smile3558 smile3558  newsm44

Моля напрегнатите мами в темата да дишат спокойно Grinning Hug Heart Eyes
Бенсу ми напомни за баловете и абитуриентките Mr. Green
Скрит текст:

Мимче, как се радвам да те видя сред нас! love001 Ааа аз ставам рано, от сън спомени няма tooth Ама и днес се занимавам с вчерашната работа, която споменах в кафенето Mr. Green
Епизоди на ОС гледах до миналия месец или по-миналия по българска телевизия, та.... няма омръзване Joy

# 301
Оооо Марги, мераба. Simple Smile Heart Eyes
Фрагман с превод.
Сарп го закъса, няма доказване, че е полицай. Confused
Скрит текст:
- Ну давай Сарп Йылмаз, рассказывай, мы слушаем
- Мы с начальником Юсуфом разработали секретную операцию. Все было частью плана: стрельба на выпускном, тюрьма. Я внедрился к Джелялю
- Назови номер своего досье. Если ты не врешь, то мы его откроем
- 1024358
- Есть досье? Он полицейский?
- Такой информации нет, начальник
- Сарп не полицейский, он соврал
- Джеляль, вот я тебя и достал!
- Джошкун!
#Teammy_Içerde #Teammy_AyYapim #Teammy_ShowTv
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456240548%2Ffdc8a33b31310 … pl_wall_-58199741

# 302
  • Пришълец
О, Наде Party Hug
Сега като си пуснах фрагмана се заслушах в Сарп Йълмаз, наистина често срещана фамилия у комшиите Peace
Ох, ходи доказвай сега 2-3 епизода, че си от милицията ooooh!

# 303
  • Варненска клюкарка
Мимеее Hug Hug Hug
Спите ли бре Laughing Ай ставайте, че премина деня Laughing
Мераба на све у групата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Миналия ден таман говорехме с Бел и Профи кви убави времена бяха и колко много ми липсват ония дни Sad Такава носталгия ме ударила, че почнах Ферка да гледам пак за 168-ми път Joy Стигнах до момента в който Ме'мет ше става жиголо hahaha Де отиваш бе дественик.... ooooh! ooooh! ooooh! Той здрасти не е праил с гадже, ше иде да ги забавлява дъртите карачки.... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Смях....  Laughing
Миме, нали знаЙш, луд умора няма, що сме диспансер иначе. Нямаме изписване от отделението hahaha Аз серии не си пускам, ама ако знам че ги дават по някоя тв и ако мога не ги пропускам hahaha За МеметЯ Joy  Joy Joy
Иначе и аз не съм от поспаливите, пък снощи съвсем не спах заради днешните ученически кахъри, цяла сутрин четох в темата за наборите и там пълно с изтрещели мами Mr. Green

Ооо ще има арест, не че съм изненадана де, поредния е hahaha

И съкровището в кадър Mr. Green
Може да си отработят вкъщи няколко репетиции със служебния инвентар, само дето може по-голям размер белезници да му трябват вече hahaha

Четох при рускините за Бенсу, масово я наричат елка новогодная Joy Joy Joy Като новогодишна елха била hahaha

Цитат
Восковая фигура из музея Мадам Тюссо... Или инсталляция на тему образы Нового года....
У нас Новый год!!!! Где дед Мороз со Снегурочкой?
я как увидела, сначала не поняла, подумала  елка что- ли какая-то
Joy Joy Joy

ПП Наде, в сравнение с мен моето дете беше спокойно, вече трябва да се прибира, аз няколко дни ще съм в болнични, щото не мога да си позволя нервите да ме друсат на работа и така....

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 14:11 от Беллора

# 304
  Мичониии  Hug Hug от стрес на убавицата Дуня  ли си пусна нашия сериал? Joy

Успех на матурите на децата  .   Мен математиката ме мъчеше в даскалото

Цитат
Цитат на: diana72 в чт, 18 май 2017, 20:45

...само с Феми не знам като видим Чачи как ще го разделим  ама от нея не ревнувам ..... ичtooth
hahaha hahaha hahaha
Фема е безобидна, тя е по-малкото зло Mr. Green И мен ме бройте в подялбата. Не съм се отказала
 smile3534
  безобидна ама като фаним  оная за конската грива и бума нема да е същия  hahaha    Дидето  Hug за флирт се наточила 

Бенсуто се издокарала като за бал с тая  рокля и прическа   ooooh! Бялата лятна рокля ми хареса  Peace

офф разточват да минават епизоди докато Сарп докаже , че  е ченге под прикритие .

ooooh! за сетен път арестуван и Сема ша му се любува зад решетките  #2gunfire

#Crazy    Angry

този знаеше за плана и помагаше на Сарп, когато раниха Юсуф и беше в болницата  и що го няма  да докаже думите на Сарп ? Сценаристите  го забрайха  Joy

Мноо трупове и занулени в тва дизи  ooooh! #Crazy  Без време  убиха Юсуф и Мелек .  Сега  блондито . Като разбере истината Мерт може да утрепе Джелял .  Ако завърши със смърт на кардешимите  ooooh!

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 18:36 от femmi2

# 305
  • Пришълец
Феми, аз и вчера писах, че ми е любопитно кой ще оцелее накрая, не кой ще умре Mr. Green Много трупове Rolling Eyes #Crazy
Много готин тук Heart Eyes
Цитат

# 306
  • Варненска клюкарка
Както е тръгнало май никой няма да оцелее, тази история някак не мога да си я представя в стил заживели щастливо цялото семейство, яли пили и се веселили  Wink

Брей, Керем станал лице на Найк за Турция Shocked

Наскоро мярнах и някаква  тъпа реклама на банка с него, дизито му не върви, но май ще го докара от реклами Wink

# 307
  Ча в ареста става някак си особено готин  Mr. Green   Crazy

когато Сарп се самонрани в рамото  за да не стреля по Мерт .  МертЯ  го остави в гората но после се върна и му помогна .

Ако има справедливост мафиота Джелял трябва да го гръмнат .   За оцелели  поне единия от братята дрябва да оцелее да не ги убият и двамата  ooooh! Фюсун  и Ейлем трябва да оцелят .

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 19:07 от femmi2

# 308
  • Пришълец

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес няма да говоря за коне Joy.....

# 309

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Днес няма да говоря за коне Joy.....

Heart Eyes Heart Eyes

Марги  днес си  я остайла на мира ли  Joy

Цитат
Аз много го харесвам Чачи в такъв тип роли , много му отива  Peace Само да е хубав сценария , мога да го гледам и без нито една жена да има във филма Peace

Стига да бъде  с хубава визия и добър сценарии мога и без кадъни да го гледам . Той си е самодостатъчен Mr. Green

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 15:18 от femmi2

# 310
  • Пришълец

Така е по-добре Party
Днес няма да си разваляме вкуса с Дуйгуто.

# 311
Цитат
В Лос-Анджелесе с 16 по 19 мая пройдет ежегодная выставка, где будут представлять сериалы из разных стран. От Ай Япым будут представлены 3 сериала: #ФиЧиПи , #ДжесурИКрасавица и #Внутри

в ЛА  отмаря  никой не го познава  . Ако  пуснат Ичардето  и там ша го налазат

Марги ето ти Орле  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=tZF3E-eKJyc

# 312
Вай бе, много е "плътна" бялата рокля  Mr. Green на Бенсу.

# 313
  • Пришълец
Вай бе, много е "плътна" бялата рокля  Mr. Green на Бенсу.
Сега забелязах Mr. Green
Ммм, орлето Heart Eyes
Миме, очаквам пак да се включиш, та ще попитам- следиш ли Ичерде Thinking

# 314
Вай бе, много е "плътна" бялата рокля  Mr. Green на Бенсу.
Сега забелязах Mr. Green
Ммм, орлето Heart Eyes
Миме, очаквам пак да се включиш, та ще попитам- следиш ли Ичерде Thinking
Оха, и още как... Flutter Heart Eyes
Много ме кефи сериала, че даже си и поревах снощи кат гръмнаха началника Laughing Нещо много пиклива станах у очите
Марги Hug Феми  Hug Бел  Hug

Общи условия

Активация на акаунт