Огледален свят/AFK Чаатай, Хазал, нови и стари проекти и партньори ♡ ТЕМА 484

• 38 621
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Оооооо Мимче, Simple Smile като те чета направо си следиш Ичердето от-до.
Фраг с превод.
Скрит текст:
- Сарп сбежал. Столько полиции, а он удрал
- Как такое может быть, отец? Что случилось?
- Конец уже близок… еще как близок
- Будут наказаны все. Каждый получит за то, что сделал. В кровати под одеялом дрожать от страха будут
- Мы забрали у этого человека все! У него ничего нет кроме гнева и мести!
- Я даю тебе слово: на этот раз будет конец фильма
- Мне осталось решить только один вопрос…
#Teammy_Içerde #Teammy_AyYapim #Teammy_ShowTv
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456240560%2F2ec7b06beb9c3 … pl_wall_-58199741
Вай бе, я вижте какъв, ще е хаштага-Хэштег новой серии сериала Внутри/Içerde в понедельник - #içerdeyizabi (мы внутри, старший брат).
Мерт, ще е разбрал преди Сарп, че са братя.

# 331
Миме  Hug резултатите от матурите ще излязат на 5 юни  Praynig Praynig Praynig
Снахата е всеобща любимка ....феновете и стават от ден на ден повече , както и участието и в сериала ....по-предната серия махна -два пъти , следващата ..махна веднъж и каза ЦЯЛА реплика  Shocked така както е тръгнала до финала и изречение ще върже . Може би репетициите вкъщи не дават резултат и Чачи предпочита да я издига яваш , яваш  Mr. Green

Фрага е  #Crazy newsm78 Shocked Shocked Shocked Shocked

Джелял- Сарп съпроводен от толкова много полицаи ,но  успял да избяга....
Давуд- Какво говориш, татко? Как е станало ?
Рижавия-  Краят наближава. Освен това, с голям шум.
Сарп- И сега всички те ще понесат своето наказание за стореното ! Всички ще треперят от страх в леглата си !
Джелял- Ние взехме всичко , което беше на този човек ! Той няма нищо освен гнева и отмъщението !
Джошкун - Обещавам ти , този път филма ще свърши ...
Сарп- Остана ми  само още едно нещо, което трябва да реша  !

Ясно е , че сценаристите искат да ни объркат и нищо НЕ Е такова каквото изглежда ...Имам големи въпросителни относно кой спасява Сарп  newsm78 Според мен е Рижавия ,който е накарал Кудрет да помогне ..
Досието го гори сина на Юси

защо , не е ясно  newsm78 може и той да работи за някого , може би за Джелял #2gunfire Mr. Green

Марги  Hug Феми  Hug Наде  Hug

Всичко живо полудя да гадае кой гори досието ....рускините вече вадят  доказателства , че е Мерт ....по римейка ТРЯБВА да е той , но как е взел досието като вече го бяха изгонили от организето като разбра , че Сарп е полицай  newsm78 колата била на Мерт  newsm78

Поне фраговете предизвикват такова напрежение и гадаене, предположения .. има някакъв адреналин , че на някои серии можем да сготвим ,да пуснем прането , да  прострем и пак да сме в час как върви драмата .

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 18:23 от diana72

# 332
Дианче Simple Smile и на все, Simple Smile......Simple Smile отиваме да берем ягоди, и череши.
Абеееее, ще става разплитане на възела, ясно е.
Дано братята и майка им останат живи и на финала, заслужават го след всичката им лична драма.

# 333
Наде , приятно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тук ще пазим сладурчето

Мечта ми е двамата братя да не се мразят , а заедно, рамо до рамо да се изправят срещу Джелял.....независимо как е на тъпия римейк !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вай бе, я вижте какъв, ще е хаштага-Хэштег новой серии сериала Внутри/Içerde в понедельник - #içerdeyizabi (мы внутри, старший брат).
Мерт, ще е разбрал преди Сарп, че са братя.

⚡🔥Хаштага на  новата серия на  сериала Вътре/Içerde в понеделник - #içerdeyizabi (НИЕ сме вътре, батко )

ЕЕЕЕ, това го чакам 34 серии , дано в 35 да стане  Praynig Praynig Praynig

Heart Eyes

smile3518 smile3518 smile3518 smile3518
smile3518

От официалния акаунт на Icerde:
"Сарп стреля в себе си, за да спаси Мерт"
#НиеСмеВътреБрат

Тия ще ни побъркат до понеделник  Thinking Дано не убият Сарпчето , че  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
и АЗ мисля ,че сина на Юси гори досието ....само той има достъп до сейфа на тати  Mr. Green

мрази и ревнува Сарп ....работи за Джелял ! Трябва ни анкета  hahaha hahaha hahaha

Все пак Сарп го имаше и вчера на сета

докато на Арас от известно време снимките с фенове  са извън сета  newsm78 Да не е напуснал скоропостижно ....От поне 4-5 дена снимките на феновете с него  са само сред природата  newsm78

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 19:40 от diana72

# 334
  • Варненска клюкарка
Значи изкушавам се да изклюкаря какво ми споделиха за развитието на историята. Хем си знам че няма откъде да го знаят и не бива да вярвам, хем ако се окаже че пръв Мерт ще разбере и особено ако убие Джошкун, може и другото което ми казаха да се окаже вярно. Ще почакам, не остана Mr. Green Писна ми и от окастрената визия на Ча, писна ми и от тъпченето на едно място и забравянето на сума и сюжетни линии, но ми е все едно кога ще свърши Ичерде 33uu Нищо общо с нетърпението ми и обратното броене за предишния му проект hahaha

ПП Миме, сега изпълзявам аз, хич ме няма, лошо ми е, сънлива съм, вчеращната емоция снощи ме събори  smile3517 Ще се печем още две седмици, ние сме с големи амбиции, ама май няма да стане нашата #Cussing out Как сте с Цецко, научихте ли швабския Laughing

# 335
Иве , не е честно да не кажеш на дружките си по оръжие , каква е версията ....Мерт пръв ще разбере ....защо ще убива Джошкун  newsm78 за да спаси златния си татко ли ?

Мен пък фраговете ми възбуждат сетивата , предизвикват у мен желание да разгадая какво искат да ни заблудят .......

Да, има много забравени сюжетни линии....Най-много ме впечатли , когато Юсуф хвана Рижавия с буса с парите на Кудрет вътре , и взе папката от Рижавия за себе си , а му остави парите ....Мислех , че между документите ще има информация за Мерт , и Юси пръв ще разбере, че Мерт е Умут ....той така странно го гледаше , когато ранен смъртоносно вървеше между хората на Джелял .....тогава си помислих : " Юсуф мюдурун знае за Мерт .....

Дано серията е хубава в понеделник . Един як екшън добре ще ми се отрази след драмите с учениците  Joy Joy Peace

Кара с Бенсу на сладоледа на Москино  Sick

Последна редакция: сб, 20 май 2017, 20:14 от diana72

# 336
Бел Hug добре сме. Аз още плета и суча езика, ма Цецо се оправя добре. Учи, тресе ни пубертета, отговаря...абе с кеф да му се отепаш Joy Аз почнах работа за по два часа на ден, но съм доволна, защото я върша за един и си ходя когато искам. Нямам шефове на главата да ме дебнат кво съм свършила и за колко време.

Иве , не е честно да не кажеш на дружките си по оръжие , каква е версията ....Мерт пръв ще разбере ....защо ще убива Джошкун  newsm78 за да спаси златния си татко ли ?

Той ако е разбрал първи, дори и да убие Джоши, със сигурност ше гръмне и тати после Mr. Green

Стискам ви палци за дечица 5.06 Peace Добре, че тук нямаме такива емоции, че и мен треска щеше да ме тресе... ooooh!

# 337
Ръза Коджоолу с ново гадже  или са измислици

http://teammy.com/notes/325162

Дидеее Hug Снимките на Арас от гората  са от  от рекламата на Дефакто  Peace  Той им стана рекламно лице .

тук е с колежката Ханде Ерчел, която му партнира в рекламата

Сценаристите ни държът в напрежение  .   Възможно е Мерт да му е заличил данните на Сарп , когато ги чу с началника и разкри , че Сарп е човек на Юсуф .     Друг човек може да го е направил  Rolling Eyes

Мерт ще разбере , че Сарп му е брат от обаждането  и тогава всичко ще се промени .     Хатщага на епизада  ние сме вътре батко  се подразбира , че ще ще се обединят  Peace

Цитат
Сарп стреля в себе си, за да спаси Мерт"

Пак ли бе? ooooh! #Cussing out Един път стреля в рамото си за да не убие Мерт и пак ще се саможертва . Мерт  такива  злини сътвори    ама нали му е изгубения брат  ша го спаси . Сарпчи ли ще умре  Sad

# 338
  Разчистихме   и да дръпнем темичката

Вэпросния Енгин продължава да  пише за изненадата на  латиносите . Да я казва най - сетне   или само  плямпа  ooooh!

hahaha  как му се нафърлил    напраУ  ша го събори ,   че вкарал във вратата

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 16:25 от femmi2

# 339
  • Пришълец
Я, как сме се наговорили с баджаначката Mr. Green Феми, и аз днес и вчера чистя, освежаваме вкъщи Mr. Green, оххх то и за утре ще остане нещо за вършене, мани....
Наде, чистосърдечно взех да завиждам за ягодките Laughing, в рамките на една седмица два пъти ходихте Tired, моите още ехее, ще има си ги почакам.
АлооУ, другите мами Grinning, спокойствие Hug На юнаците ви успех за утре Peace

Мача ни го показаха под формата на снимки, гифове, кратки клипчета, ама сега отивам да го огледам в детайли Laughing

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 340
Я, как сме се наговорили с баджаначката Mr. Green Феми, и аз днес и вчера чистя, освежаваме вкъщи Mr. Green, оххх то и за утре ще остане нещо за вършене, мани....
Наде, чистосърдечно взех да завиждам за ягодките Laughing, в рамките на една седмица два пъти ходихте Tired, моите още ехее, ще има си ги почакам.
АлооУ, другите мами Grinning, спокойствие Hug На юнаците ви успех за утре Peace

Мача ни го показаха под формата на снимки, гифове, кратки клипчета, ама сега отивам да го огледам в детайли Laughing
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Здравейте.  wavey
Марги,
Скрит текст:
току що приключих с правенето на сладко, стана превъзходно. Heart Eyes Много съм доволна от дозата която се получи. Party
Сега е ред на вишните, че и от тях става ароматно сладко, Heart Eyes от череши няма да правя, че не е ароматно.
Абе Ивчето ли беше казала, че са й пошушнали на уше как, ще се развие Ичерде, newsm78 или нещо се бъркам и въобще споменала ли е, или съм пропуснала ако е? Thinking
Скрит текст:
Хазал Кая обновила Инстаграмм. На премьере фильма The Ottoman Lieutenant в Лос-Анжелесе (американский фильм с Михелем Хёйсманом, Джошем Харнеттом и Беном Кингсли, в котором снимался также Халюк Билгинер)

Последна редакция: нд, 21 май 2017, 19:30 от Neidjal

# 341
  • Пришълец
Занимавала си се с нещо много приятно, Наде Laughing
Да, Бел беше споменала, пост 334.

# 342
  • Варненска клюкарка
Ууух че сте любопитни tooth По-късно ще ви навестя на лични, че не се четем само ние tooth Аз го подхвърлих набързо, не че го вярвам, можех и преди седмица да го кажа, не е нищо особено hahaha

Наде, благородно завиждам за домашното сладко от ягоди, много обичам Heart Eyes

ПП Рускините много точно инфо са дали ooooh! Така са го написали че не се разбира сега ли е в ЛА Хазал или при скорощното си пребиваване там преди около 2 месеца е била на въпросната премиера 33uu

# 343
Ууух че сте любопитни tooth По-късно ще ви навестя на лични, че не се четем само ние tooth Аз го подхвърлих набързо, не че го вярвам, можех и преди седмица да го кажа, не е нищо особено hahaha

Наде, благородно завиждам за домашното сладко от ягоди, много обичам Heart Eyes

ПП Рускините много точно инфо са дали ooooh! Така са го написали че не се разбира сега ли е в ЛА Хазал или при скорощното си пребиваване там преди около 2 месеца е била на въпросната премиера 33uu
МЧИ КЪ, Laughing чакам. smile3539

# 344
 Ох ,  вишнев ликьор  как обичаам Crazy

Марги  Hug  купихме си ягодки като не произвеждаме   

гифка от рускините bouquet

Joy

Арас с приятелката си Биге Юнал на парти

по ми допада от  Чачовата  има хубави очи

Белл разбрах за ко иде реч  . На мен може да не казваш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт