Бригада "Нов дом" - 2

• 96 377
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
# 436
  • София /Абсурдистан
Тъй тъй ... Simple Smile

# 437
@*(%$!~`?/ Коя зодия е този Караджов.Знаем за Мара че е отнесена Риба...ужас!

# 438
  • Тра-ла-ла
PELLI, пак ли си се разгонила?! Стрелче?! Stuck Out Tongue Winking Eye

Мария  Силвестър и Караджов били гаджета от два месеца.
И Елвис е жив Joy

# 439
  • София
Дали само от два?Доста близки изглеждат отдавна.

# 440
  • Карнобат
Аз още от първите сезони забелязах,че прехвърчат искри между тях.Иначе и на мен ми е симпатичен Караджов...Дали им а фейсбук...хихи.. 😉

# 441
Значи, през цялото време ми идеше да шибна един на бащата! В банята имало дупка и падали ... гълъби! Ми запуши я тая дупка, бре, търтей. Две кила перушина имаше в банята, как не ги е хванала някоя болест се чудя.
Peace
Елементарни неща /да запуши дупката, да почисти банята, да почистят апартамента .../ не са направили и това не е от безпаричие, а от чист мърдалък.

# 442
Тоз Караджов нямаше ли жена и малко дете, аууу, какви са тези разтури къщи, не съм съгласна!

Някак си не съм удовлетворена, че правят ремонти на такива мърди като последните, да ви кажа.
А още по-малко на общински жилища, защото като нямаш чувство, че е твое и пари не си влагал, нито усилия - не се пази.
Предпочитам да помагат на хора в собствени домове, които просто са бедни и наистина нямат за баня, за кухня, май в предишните сезони не бяха 100% общински жилища. Но явно в този на фокус са многодетни семейства...

# 443
https://m.facebook.com/vladimir.karadjov.1  за фенките на Караджов

# 444
  • Карнобат
Някой гледа ли ги тази сутрин по бтв?И аз така мисля,че по-скоро са немърливи и ги тресе мързела.Човек може и да няма пари,но поне чистичко може да държи.

https://www.facebook.com/vladimir.karadjov.1?fref=mentions

Намерих фейса на Караджов..хихихихихихихи

# 445
Караджов ли е Стрелец,?!?

# 446
   лъв е. 7 август

# 447
Влюбена съм 💓

# 448
Нямам проблем с шантавите бои, с бюджетните мебели, с мокета и балатума. Имам проблем с мързеливците и хората, които очакват някой да им подреди живота!
Мокет и балатум можеха да си купят сами. Да почистят също могат. Имам предположения, че за да изглежда ситуацията максимално мрачна и мизерна домовете умишлено са толкова мърляви.

От този сезон харесах само бащата с двете момиченца. Всички останали слагам под общ знаменател - мързеливци. Футболен отбор деца народили, а не са се хванали да работят. Една миячка в София взима 50-60 лв. надница, ама си трябва къртовски труд, а не мрънкане. Моят съсед има 3 деца и работи на 3 места, ама не плаче по телевизията, че гълъбите падат от тавана. Много харесвам предаването, но този сезон по-скоро се ядосвам на избраните семейства.

# 449
  • Тра-ла-ла
Теб питам дали си Стрелче Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт