Как се реагира в такава ситуация?

• 9 479
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Пеперудке, я кажи братчеда как е свалил жена си? Явно момчето не е по приказките, ами там как е станала ,,заварката,, ми е интересно.....
Е, кое му е чудното, жена му го е свалила. "Увъртала се е " достатъчно дълго, че да го накара да продума и нещо друго, освен "не знам" и в крайна сметка се е "отпуснал" човека.

# 46
  • Sofia
Важна подробност в историята е, че са се нанесли в апартамент на авторката
Тази подробност няма нищо общо с представения за обсъждане казус, но е интересна. Не за друго, а защото авторката в други теми е споделяла, че заедно с мъжа си изплащат ипотека за дома, в който живеят. От една страна, нямат пари да си платят жилището и им се налага да се вържат с ипотека. Но от друга страна, имат апартамент, който дават под наем. Интересно се получава, когато човек не внимава с подробностите.
А, разбира се,че няма нищо общо, но толкова подробно е описано кой в чий апартамент живее и къде работи, че се очаква да следва проблем, свързан с предоставените данни. Simple Smile

Не стана ясно брат'чедът що е в другия край на площадката и какво изобщо търси там, като е гелосан темерут.

# 47
Освен това е по-лесно да поздрави или да започне разговор с някой, който е до детето на площадката, а не с компания, седнала на лаф. И татковците на площадките са рядкост, за деца с отсъстващи бащи - работещи много или разведени - са притегателен център. При подобен селски манталитет ще и е по-лесно да се държи цивилизовано с новозаселил се, отколкото с онези, които я обсъждат от години, че е разведена.

# 48
Това наистина е много смешно,всички са на една площадка жената заговорила братовчеда вероятно,защото децата са играли заедно и той е бил до нея(нещо съвсем нормално)Обаче нали е разведена и се лепва веднага етикет без да познаваш човека е просто елементарно .В кой век живеем,че не може да говорят мъж и жена на обществено място в присъствието на децата си дори без да смятате,че имат някакви мераци.А относно това,че не контактува с вас ми нормално като виждам предразсъдъците ви нищо чудно,че страни от вас.

# 49
Аз не вярвам въпросната жена да посмее втори път да се опита да го заговори... Laughing
Не се притеснявайте Wink Wink Wink Wink Wink

# 50
А той, човекът, изобщо и идея си няма , че някаква го закача Laughing Laughing
Но понеже е най-неотразимият екземпляр, пазен от две жени зорко , виси и той на площадката да сипе безпощаден чар Joy
Ох , благодаря за забавата.  bouquet

# 51
  • Sofia
На разведената на челото ли й виси табелка "разведена", че всички я знаят, дори без да говорят с нея. Вярно, че не ходя много по площадки, но никога не мога да позная отдалеч коя разведена, коя с любовник и т.н.

# 52
Живо си го представих тоя типаж, с гелосан брИтон, със спретнати модни дрешки тип кифльоч...някакъв български вариант на ония от Jersey Shore, дето още се наричат douchebag.

Направо мъжкар от класа, ще го прилапат заедно с двете деца и ще си направят още 2 общи:)

# 53
Аз не вярвам въпросната жена да посмее втори път да се опита да го заговори... Laughing
Не се притеснявайте Wink Wink Wink Wink Wink
Ако дойде и тя да пише във форума, набързо ще получи съвет да му се лепи и да флиртува очевадно, напук на гледащите злобно пазачки.

# 54
  • на правилното място, в точното време
Мъжете са като червеите:
Покажат се...Позавъртят се...
И хоп- грабнала ги някоя кокошка!  Joy
Дръжте червея, да го не прилапа чужда кокошка.
 Мадам пеперуда, консултирай се, моля те с професоиналист! Това е сериозно и добронамерено.

# 55
  • София
Ох, добре че съм асоциална и не заговаря хора по площадките! Както често си забравям халката, току-виж отнеса скандал от някоя зорка братовчедка /ли беше?!/
Майко мила, що за драма...

# 56
Ако си е търсила просто някой за приказка, защо тогава е отбягвала другите?

# 57
  • Sofia
Ако си е търсила просто някой за приказка, защо тогава е отбягвала другите?
Защото са я гледали злобно, най-вероятно. Или са пръскали люспи от семки, докато я обсъждат.

# 58
  • София
Зандали разкри драмата - братовчедът е привлекателен и нон стоп пред очите на пеперудата. Скоро ще има опарени криле. Щото нали за женската солидарност знаем, голямо бранене на чиждия мъж, героична защита. Толкова е загрижена и й е в мислите, че чак тема пуска.

# 59
  • Варна
И що не я оскубете кокошката и с кокошка  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт