Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Тема 25

• 74 529
  • 608
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, понеже четох вашите коментари как естрадиола вдигал TSH-то, а и скоро бях пипнала вирус, днес реших да го изследвам да видя колко е. Все се надявам, че чудото ще ме споходи и исках да видя имам ли шанс този месец, т.е. дали не се е качило безумно много и нямам шанс за естествено зачатие след опита и вируса.
Та стойността е точно 2,03. И сега се чудя има ли смисъл да звъня на доц. Русев или чинно да си чакам да падне само. Моето TSH обикновено е 1.5.

Дели, браво на теб! Хайде малко хубави новини да ни донесеш, че имаме нужда  Hug

Воайорче, ако това ще те успокои, моето тсх е 2.21 и Русев каза, че е добра с-ст. Каза ми също, че умножено по 4 не трябва да надвишава  10.  Flutter

# 121
  • София
Хехе, аз пак нещо не съм го разбрала Simple Smile. Мерси, Елинорче! Не знам какво щях да правя без вас!  Hug

# 122
Браво Дели!
Боби, има вероятност и аз да съм там в понеделник и ще те гушна на живо...

# 123
Поли, много ще се радвам да те видя. Дано се засечем.  Hug

# 124
  • София
Дели, чудесна бройка! Хайде сега да се оплодят, развият и да ги топлиш до термин!  baby_neutral
Злате, опитай се да не позволяваш да нахлуват такива мисли в главата ти. Всичко ще е на наред с бебчето.  Hug

Аз в понеделник ще съм в 8:00 там, ама май няма да ви засека, а така ми се искаше да ви видя и гушна за малко...

# 125
Благодаря ви момичета за окуражителните​ думи,  Hug опитвам се да не мисля ама понякога е по-силно от мен! Мнооого бавно минават дните. В понеделник ще пускам ТСХ и Пролактин да ги видя накъде са, че те са ми проблемни и ще си чакам датата на прегледа.

# 126
Злати, според мен пролактин е безсмислено да пускаш. Аз имам микроаденом и поддържам с достинекс, но когато забременях Калчев, Сигридов, Русев и Начев бяха на мнение да спра достинекса, защото пролактинът е хормон на бременността и няма смисъл да го подтискам

# 127
Верче благодаря, преди да забременея бях на терапия с достинекс, и Л-тироксин около 2 години и си ги следя, преди стимулацията Пролактина ми беше много нисък под долна граница. Затова реших да го видя и него, но щом казваш...че няма смисъл...
Док нищо не е казвал за него че е толкова нисък, само каза да следя ТСХ, ама аз нали съм си малко луда и само се чудя какво да изследвам.

# 128
  • София
Момичета, благодаря за палчетата!
И трите набодени яйчица се развиват. Понеделник или сряда ще си ги прибера, надявам се...

Злате, стискам палци хормоните да са добре и да се успокоиш.  Hug

Палчета и за всички в понеделник.  Hug

# 129
Браво, Дели!

# 130
Дели,  Hug Hug Hug

Злате, това е лично мое мнение на база предишен опит, но ако ще те направи по-спокойна можеш да си го пуснеш. Само да се хвърлиш обаче в някакви мисли като ти излезе по-висока стойност и да се притесниш излишно.

# 131
Дели, чудесна новина. Hug

# 132
Браво, Дели!

# 133
Страхотно Дели  Hug 

# 134
  • София
Дели браво,все така с добри новини до края Peace

Общи условия

Активация на акаунт