Къде в Пловдив? - 71 тема

• 73 583
  • 772
  •   1
Отговори
# 495
Това са едни от най-безсмислените подаръци - монетите и лъжичките. И аз имам някъде забутана една такава - седи си в кутийката и не съм я поглеждала откакто ни я подариха. По съвсем друг начин стои въпросът с бижутата. По -добре на нещо такова се спрете.

# 496
  • Пловдив
Ами ние също имаме подарък такива монети,както и бижута и за мен и двете са еднакво"неизползваеми" да речем,но поне помня от кой са ни подарък...Имам време все пак,ще помисля,ще разгледам и надявам се да избера  Wink

# 497
  • Пловдив
Три златни гривни стоят в кутийките......Иска Пандора, купихме Пандора.  Crazy Обеци, няколко чифта, също. Не са и пробити ушите и не иска да ги пробием....Сребърната лъжица е от детството на мъжа ми. Дъщеря ми още яде с нея понякога. Това не е сувенир, а вещ, която се ползва. Купете малко по-големичка.  Laughing

# 498
Сребърни лъжички за бебе около 30лв в Имикс и в Асто (след Паоло Ботичели)на Малката главна.

# 499
  • Пловдив
Препоръчайте ми човек за поставяне на корнизи, моля! Simple Smile
И къде да търся капачки за бурканчета за сладко? Само за Метро се сещам, но в центъра ми е много по-удобно.

# 500
В Лидъл имаше.

# 501
  • Пловдив
И къде да търся капачки за бурканчета за сладко? Само за Метро се сещам, но в центъра ми е много по-удобно.
Капачки  има в Кауфланд и са на промоция сега.

# 502
  • Пловдив

Виждала съм всякакви размери капачки в Триумфа, който е близо до Гранда, но сигурно и във всички техни магазини има. Както и в магазините за 1 лев.

# 503
Бихте ли ми казали кои автобуси спират на МОЛ Марково тепе - не можах да видя такава информация на сайта им?

# 504
  • Пловдив
Бихте ли ми казали кои автобуси спират на МОЛ Марково тепе - не можах да видя такава информация на сайта им?
От сайта на ГТ: 6, 12, 16, 18, 36, 116

# 505
Благодаря! Simple Smile

# 506
Момичета, търся нощница с презрамки за 6-7 годишно момиченце.
Някакви идеи къде мога да намеря?

# 507
  • до едно тепе
Някаква идея къде мога да поръчам веган торта за детски РД. Малката е с алергия към мляко и намирането на торта, от която и тя да може да хапне май ще е трудна задача. Thinking

# 508
  • о`майна лунна нощ е
Някаква идея къде мога да поръчам веган торта за детски РД. Малката е с алергия към мляко и намирането на торта, от която и тя да може да хапне май ще е трудна задача. Thinking

Мои приятели бяха поръчали такава торта за рождения ден на момчето си от сладкарница, която тогава се намираше във високия блок до католическия храм в Тракия /има и зеленчуково пазарче наблизо, кръстовището на Форума, бензиностанция на Газпром/. Не рожденикът, а едно от гостенчетата страдаше от алергия и се съобразиха с него. Тортата изобщо не усетихме, че е "по-различна". Беше много вкусна. Не се сещам обаче името на сладкарницата.

# 509
Мисля, че веган торта би могла да поръчаш от ресторант Веджик.
http://www.veggic.bg/menu.html#

Общи условия

Активация на акаунт