Къде в Пловдив? - 71 тема

• 74 583
  • 772
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Здравейте, има ли цирк в момента в Пловдив и подходящ ли е за дете на 4 години?
Няма в момента.
има мини лунапарк до Лидл в Тракия.

# 406
Момичета, къде мога да занеса да боядисат в черно пола от трико в цвят керемида ?
Нещо ми е много трудно съчетаването и не я нося, а ми е много удобна иначе.

# 407
Момичета, къде мога да занеса да боядисат в черно пола от трико в цвят керемида ?
Нещо ми е много трудно съчетаването и не я нося, а ми е много удобна иначе.
Дрехи боядисват в химчето от северната страна на тунела, след като минеш ул. Железарска.

# 408
Вярно, че там боядисваха !
Преди години колежка там си боядиса панталон, а аз тотално съм забравила Blush
Благодаря много  Hug

# 409
  • Пловдив
А къде по центъра има ресторант с добра бг кухня?като за обяд с гости от чужбина?

# 410
Атлас,  Рафито,а в Капана има толкова страхотни капанчета.

# 411
  • Пловдив
Имам малко странен въпрос, издирвам броя от 29,05,2017г  на в. Марица, питах на няколко места, но ги връщали непродадените, някой знае ли от къде мога да си го набавя?

# 412
А къде по центъра има ресторант с добра бг кухня?като за обяд с гости от чужбина?

Хемингуей
Смокини
Атлас

# 413
Имам малко странен въпрос, издирвам броя от 29,05,2017г  на в. Марица, питах на няколко места, но ги връщали непродадените, някой знае ли от къде мога да си го набавя?

Редакцията и си го взимаш от място /до гарата им е базата/

# 414
Хемингуей много са развалили кухнята - предупреждавам, за да няма разочаровани.
Едни пъдпъдъци бяхме опитвали там - бяха като набързо сварени, отвратително безвкусно и грозно.
От салатата малките домати бяха вкиснати, не  знам как са ги обработвали, за да го постигнат.

# 415
Лято - предстоят ми два детски рождени дни. Резервирахме за единия Тони 2000 в Тракия до бл. 9, а за другия - Южен полъх, пак в Тракия. Снимки ми е трудно да кача, виж им фб страниците.

# 416
  • Пловдив
Здравейте, има ли цирк в момента в Пловдив и подходящ ли е за дете на 4 години?
Няма в момента.

Благодаря!

# 417
  • Пловдив
Билети за събития на летния театър откъде се взимат? Намерих в ивентим, но предпочитам да не плащам доставка(май можеха от бензиностанциите на ОМВ?)

# 418
Билети за събития на летния театър откъде се взимат? Намерих в ивентим, но предпочитам да не плащам доставка(май можеха от бензиностанциите на ОМВ?)
Да, от ОМВ.

Търся препоръки за фирма за доставка и монтаж на входна врата за апартамент.

Последна редакция: пн, 05 юни 2017, 12:20 от Даринандия

# 419
  • Пловдив
Къде да търся ръчно рисувани копринени шалове и знаете ли горе -долу как им вървят цените  Hug (за да знам дали да търся въобще  Mr. Green)
Имате ли информация до кога ще остане?

Общи условия

Активация на акаунт