Къде в Пловдив? - 71 тема

• 73 513
  • 772
  •   1
Отговори
# 585
ей, тва Глухарче къде е , че все му чета рекламите и ми е много интересно! Дазел, кажи Simple Smile

# 586
Трябва ми сода бикарбонат / сода за хляб/, но да е в опаковка от 1кг. Дали мога да намеря в такова количество и откъде,  на каква цена  newsm78 ???

# 587
  • Тра-ла-ла
Дами, препоръчайте ми някакво уютно, гурме местенце за среща с вярна приятелка, моля!
Le Petit Paris, но не знам до колко се вмества в концепцията ти за уютно.
Скрит текст:

Tomato
Скрит текст:

И в двете не съм била, но са ми в листата за посещения  Blush

# 588
  • Пловдив
Някой дали може да ми препоръча тапицерски услуги по домовете? Имам голяма холна гарнитура, която, общо взето, не може да излезе от апартамента и си търся някой да я претапицира вкъщи! Благодаря предварително!

# 589
Някой дали може да ми препоръча тапицерски услуги по домовете? Имам голяма холна гарнитура, която, общо взето, не може да излезе от апартамента и си търся някой да я претапицира вкъщи! Благодаря предварително!

Аз съм доволна от едно семейство, ще ти пиша тел. на лични.

# 590
Трябва ми сода бикарбонат / сода за хляб/, но да е в опаковка от 1кг. Дали мога да намеря в такова количество и откъде,  на каква цена  newsm78 ???
Защо просто не купиш 10 пакетчета по 100 грама. Макар че сега виждам, че са почнали да опаковат по 80 гр. пакетчетата.

# 591
  • Пловдив
Здравейте,съвсем скоро купувах на майка ми сода бикарбонат 1 кг.от магазин Триумф в жк.Тракия на фирма Балтов,не помня точната цена,но със сигурност не беше скъпа. Wink Wink Wink

# 592
  • Пловдив
Глехарчето, най-лесно за обяснение е като направиш ляв завой от бул. "Руски" - имаш три посоки: пожарната,  "Антим I", "Александър Екзарх". Последната е лявата уличка, като застанеш с лице към последните две.  Глухарчето е на 20 метра в дясно. Една стара къща.

# 593
  • Майничка
Живеещите в района на Гранда, имате ли вода? В нашия блок няма от някъде от 11ч. , телефонът на ВиК дава само заето...

# 594
В Глухарчето е уютно, но не е гурме. Имат обедно меню и за около 4 лв се обядва.

# 595
  • Пловдив
Живеещите в района на Гранда, имате ли вода? В нашия блок няма от някъде от 11ч. , телефонът на ВиК дава само заето...

Живеем до военния блок, който е на бул. Борис III - имаме вода. Вчера родителите, които живеят пред Гранда, са нямали вода. Ние и тогава нямахме проблеми.

# 596
  • Пловдив
До преди малко и в Тракия нямахме вода.

# 597
  • до едно тепе
И у нас спира няколко пъти. До училище "Любен Каравелов" сме.

# 598
Благодаря, за спалното бельо bouquet

# 599
  • София
Здравейте,
Някой да препоръча надеждна агенция или брокер в Пловдив? Търся квартира пък нещо пазара е залят с ментета, знаете как е.

Ако още търсиш, ще ти пиша на лични.

Благодаря на всички отзовали се... Но ако става въпрос за лични предложения е важно да отбележа, че търся наем до 240 лв. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт