Априлчета 2017г.

• 49 921
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
И аз съм постоянно с подложки - течовете понамаляха, но си ги има. А тези колектори личат ли се под сутиена? За навън стават ли или са само за вкъщи?
При нас коликите са сутрин от 6 до 9. И през останалото време я мъчат газовете, но сутрин най-много мрънка. При нас си е баш мрънкане, много рядко кратко плачене - не е от ревнивите, за щастие  Heart Eyes И на мен ми се струва, че мног повръща от капките - бяхме на Колийф, сега сме на Абоколикен, но като свърши това шишенце спираме всичко, че ми писна от тези химии, които даже не знам дали действат.
А нормално ли е бебка изведнъж рязко да намали изхожданията? Доскоро акаше поне по 5 пъти на ден, от няколко дни веднъж или дори през ден  newsm78

# 181
Здравейте! Някой знае ли как да включа WiFi на видеобебефон? Да не би да трябва да има някакъв бутон на камерата?

# 182
Мис,може да се даде лекарство,но т.к. детето няма и два месеца,ЛЛ препоръча лечебна хумана предвид възрастта й.То е изкуствено мляко Хумана за диария.
Втората проба за изследване дадох в събота и днес взех резултата,няма изолирани патогенни микроорганизми и бактерии.Отидох при ЛЛ с този резултат и тя ми даде направление за детски гастроентеролог,за да се направи консултация,но навсякъде са затворили,утре ще звъня отново за запазване на час за преглед.Иначе бебка малко намали честотата на изхождане,но все още надвишава 5 пъти.
Някоя мама питаше колко пъти е нормално да се изхожда - кърмено бебе е нормално да се изхожда 4-5 пъти след първия месец,но най- малко веднъж на ден.Баткото ми беше все запечен,изхождане се веднъж на два дни и все му давах вода от овесени ядки.

# 183
Здравейте, мами и ние да се запишем тук Simple Smile Моето момченце е родено на 18 април, мъчат ни и нас коликите в момента, най-тежко е вечер, сутрин минаваме само с напъване и леко мрънкане..

# 184
И аз съм постоянно с подложки - течовете понамаляха, но си ги има. А тези колектори личат ли се под сутиена? За навън стават ли или са само за вкъщи?
При нас коликите са сутрин от 6 до 9. И през останалото време я мъчат газовете, но сутрин най-много мрънка. При нас си е баш мрънкане, много рядко кратко плачене - не е от ревнивите, за щастие  Heart Eyes И на мен ми се струва, че мног повръща от капките - бяхме на Колийф, сега сме на Абоколикен, но като свърши това шишенце спираме всичко, че ми писна от тези химии, които даже не знам дали действат.
А нормално ли е бебка изведнъж рязко да намали изхожданията? Доскоро акаше поне по 5 пъти на ден, от няколко дни веднъж или дори през ден  newsm78

И моя бебко е така.При него май е от еспумизана, давахме го два дена, милия не спря да се пъне, накрая се изака и чак усмивка вкара.. вече доволен Simple Smile

# 185
Марти личат си под сутиена  Rolling Eyes зависи,ако си с малко по-широка блузка не се забелязва.Иначе стават за навсякъде,удобни са Peace Хубавото е,че изтеклата кърма(ако не е било през нощта) я давам на бебко с капките примерно,без да се налага да се цедя.Удобно е!Взех тези на Авент,доволна съм,а и както казва Белинда,ако и за напред си тека така,ще си станем приятелчета за дълго време с колекторчетата  Mr. Green
Алиса зависи какъв ти е бебефона... Най-добре прочети упътването  Wink Ако нямаш такова,питай чичко гугъл Hug А за коликите,едно приятелче каза,че капките били повече за успокоение на родителите,отколкото за бебчетата Whistling

# 186
И аз тека като река особено вечер, първите дни докато се науча да си слагам сутиен направо ставаха петна по чаршафите.  #Crazy Забелязвам също, че прокапвам и в часовете, в които обикновено сме се хранили предните дни.
И аз още имам лохии, 20-и ден вече. Много е неприятно туй нещо.
Кифличка е с подсечено дупе, днес бяхме при педи, че даже и гъби се завъдили. Има едни ситни пъпчици по дупето, но минаха и към личицето.  Даде ни за мазане, дано да помогне.
Мами, я споделете, на които са ви правили епизиотомия, шевовете кога ви паднаха? Моите още не са, само два са, но още ме пропридърпват и се чудя нормално ли е.  newsm78

# 187
  • София

Мами, я споделете, на които са ви правили епизиотомия, шевовете кога ви паднаха? Моите още не са, само два са, но още ме пропридърпват и се чудя нормално ли е.  newsm78
Моите конци паднаха към 10 ден

# 188
Охх мами тя нашата край няма  Crossing Arms
Зърната ми пак са разкървени, днес давах АМ  Cry
Много се учудих като видях кръвта по устичката на малката, добре че беше в началото на кърменето и не е сукала кърма с кръв.
Колко пъти това се случва не е ли само в началото  newsm78 . А най странното, е че нито ме е боляло, нито имам дискомфорт, ей така от нищото разкървени зърна.  ooooh! 

# 189
Охх мами тя нашата край няма  Crossing Arms
Зърната ми пак са разкървени, днес давах АМ  Cry
Много се учудих като видях кръвта по устичката на малката, добре че беше в началото на кърменето и не е сукала кърма с кръв.
Колко пъти това се случва не е ли само в началото  newsm78 . А най странното, е че нито ме е боляло, нито имам дискомфорт, ей така от нищото разкървени зърна.  ooooh! 

Малкия ми разкървява зърното на едната гърда редовно, вече давам само от едната, зърното излезе по-кораво 😃.

# 190
Ми как само от едната?? Тя другата ми става на бучки веднага. Че като е разкървено и с помпа е гадно  Confused Дано бързо да се оправя  Praynig

# 191
Ами гадно, но няма как.. аз включително и под душа съм пробвала, колкото да не се събира много в другата.. Пробвах и с протектори за зърна на Авент, но ми се струват прекалено големи за тази малка устичка.

# 192
  • Враца
на мен днес ми е 19 ден и последният ми падна вчера, аз имах много шевове, защото малката ми излезе с ръчичката напред и ме поразкъса та не можех да си седна на дупето, но мина вече. При всяко ходене до тоалетната измивам с йодена вода, 2 пъти на ден мия със смрадлика и след това със марля с реванол промивам. Само дето нямам търпение да позарастне та да се обръсна, че сърбежа е по гаден от болката  Grinning

# 193
Вие до кога ще перете с бебешки перилен препарат?
И перете ли бебешките заедно с вашите дрехи?
С бебешки прах на голямото ми дете съм прала до 3 години,а отделно от нашите до 5 години.Така ще бъде и с бебето,ако всичко е наред.

# 194
Добро утро!  Hug

Нашето малко човече днес става на 40 дни и след час сме на чиста молитва. Утре ще е погачата с приятелки и близки.
Пърпълче последният ми конец падна на 28 ден. Аз ползвах смрадлика и цикатридина спрей, но каквото и да се ползва си опъва и сърби. С голямото ми дете цял месец ме опъва, а сега на моменти усещам леки опъвания, въпреки, че всичките конци нападаха.
Повръщането - офф... тази нощ след като се нахрани, три пъти повърна, че и в нослето му влезе. Както бях сънена ме събуди за секунда и докато не съмна съм го гледала да не се задави с повръщано.  #Crazy
За секса - първия път си беше странно и леко болезнено.
Малкият го вземам да спи до мен на спалнята към средата на нощта, но ние си спим двамата, тъй като нали ММ се изнесе официално до приключване на коликите в детската стая с баткото.  Blush  После като почнат зъбите едва ли ще се върне  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт