Звездни компромати - 323 част

• 109 154
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да, Mathieu Gallet.
Познават се от студенските години, някъде между Хенри 4 и Сорбоната са се засичали. А между другото Макрон два пъти е кандидатствал в ENS ( едно от най-престижните висши у-ща) и не са го приели. Което показва колко е умен  Rolling Eyes

Учил ENA, което говори достатъчно. За ENS не е сигурно, че е опитвал. Ама това вече не е за темата  Mr. Green
Как да не е сигурно, пише го в биографията му и журналистите се убиха да го повтарят.
А ENS е от най-престижните висши френски училища. ENA си е училище за висши функционери.
Ти нали разбираш френски, вземи прочети.
(Admis en hypokhâgne et khâgne au lycée Henri-IV (classes préparatoires de lettres CPGE B/L - filière lettres et sciences sociales), il échoue à deux reprises à l'écrit du concours d'entrée de l'École normale supérieure)

Това са публикации в Уикипедия, Пари Мач и Клоусър, а и по-лошо. Завършил е lycée Henri-IV, а това е най-добрата гимназия в Париж и то със специално отличие на матурата. После ENA. Не е тъп човека и е готвен именно за политик.

Ама темата не е за университетите във Франция. Иначе там няма най-престижен. Зависи какво ще учиш. За политик той е учил точно каквото трябва.

# 91
С Малък Тошко Венета май нищо нямаше. Двамата са били в заведение, когато Венета е звъннала в "Нощен труд" да минат да ги снимат. Да, ама Тошко е научил за постановката и я е натирил.

# 92
  • Gotham City
От няколко дни следя темата за френския президент и се питам: Ако беше обратното? Млада 14-15 годишна девойка си ляга с даскала, той се развежда заради нея, оставяйки жена, деца..дали пак хората, гледащи на това като романтична френска история, щяха да го виждат по същия начин? Нямам предвид в темата, а като цяло..

# 93
Защо трябва да прикрива, че е гей с подобна стара чанта (извинявам се за израза), сякаш някоя млада не би му се вързала.
Венета и Славков са имали кратка авантюра. Тя е искала повече, той не.

# 94
Аз макроновица я харесвам, прилича ми на Джейн Фонда. Поради това ми е все едно че е с 25 години по-голяма. Чела съм, че евентуално е прикритие на хомосексуалността му, но като гледам как страстно се целуват не ми се вярва. Пък и за тази цел винаги е можел да намери и младо маце.

# 95
  • USA
На мен тази история с Макрон и жена му,ми е много извратена.И не,нямам проблем с възрастовите разлики при двойките.
Женена,с три деца и в същото време ходи да се **** с нейн ученик.15-16 годишен с 40-годишната си учителка. Stop

# 96
  • Пловдив
Като един по-мъжествен Брад Пит е.
кАжи честно! За мен един по-мъжествен Брад Пит е Робърт Редфорд и ми се подкосяват краката. Отварям аз за тоз Адам Драйвър - ебаси крокодила!
Ти не си добре! Joy Робърт Редфорд прилича на хербаризиран! Mr. Green
И ставаше въпрос за Чарли Хънъм, който е много по-секси от Хемсуъртови взети заедно.
Адам Драйвър е бляк.
Е той сега е на 90, я го покажи Редфорд на 30-40 - гледам и припадам. За актуално сравнение трябва да извадиш снимки на всички сравнявани екземпляри на една и съща възраст. Инак не е честно.

# 97

Този е като минал през много силна центрофуга... То бива всичко да е криво, ама чак толкова. Секс-символ. Crazy

# 98
Скрит текст:
Като един по-мъжествен Брад Пит е.
кАжи честно! За мен един по-мъжествен Брад Пит е Робърт Редфорд и ми се подкосяват краката. Отварям аз за тоз Адам Драйвър - ебаси крокодила!
Ти не си добре! Joy Робърт Редфорд прилича на хербаризиран! Mr. Green
И ставаше въпрос за Чарли Хънъм, който е много по-секси от Хемсуъртови взети заедно.
Адам Драйвър е бляк.
Е той сега е на 90, я го покажи Редфорд на 30-40 - гледам и припадам. За актуално сравнение трябва да извадиш снимки на всички сравнявани екземпляри на една и съща възраст. Инак не е честно.
Ами, ей на, пак не мога да припадна
Скрит текст:

Скрит текст:
За Макронови мислех да си мълча, защото ще съм доста груба, затова само малко. Макронова е мършава бабка и деянието и е гнусно, не мога да го приема. Не ми е запазена секси дама на 100, а ужасна изсушена вещица. А той е ... за това вече ще замълча.

# 99
  • Пловдив
Ха! Аз припадам. В "Извън Африка" - олеле, "Цялото президентско воинство" - ох, "Хавана" - не ми говори.

# 100
Робърт Редфорд между 30 и 40 години ми е най-готиния мъж евър  Crazy

# 101
  • Пловдив
Обаче да си призная, онова франсе, сочения за любовник на Макрон, Mathieu Gallet е страхотен. УАУ! Shocked Blush

# 102
  • На топло
Боряна, права си темата не е за университети. Покрай Макрон се увлякох  Crazy нали за него говорим.
А може ли да ми кажеш, какво значи "hypokhâgne et khâgne" ама без Гугъл. На лична, да не пълним темата с безинтересна инф. за Макрон.
Гледам, че много добре си запозната с Хенри 4 и пребиваването му там.
Янрта - и аз го намирам за много красив  Embarassed жалко, че той си е...

# 103
Линда на 52.. Heart Eyes
http://inlife.bg/линда-еванджелиста-на-52/

# 104
Обаче да си призная, онова франсе, сочения за любовник на Макрон, Mathieu Gallet е страхотен. УАУ! Shocked Blush
Мислиш ли?! Малко ми е пластмасов, като супермен...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт