Звездни компромати - 323 част

• 109 161
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Обаче да си призная, онова франсе, сочения за любовник на Макрон, Mathieu Gallet е страхотен. УАУ! Shocked Blush
И на мен много ми харесва

# 106
  • На топло
Пред него Макрон прилича на дечко, с розови бузки  Mr. Green

# 107
# 108
Аз я харесвам г-жа Макрон-стилът и на обличане е много елегантен и кокетен,подмладява я. Peace Тялото и също ми харесва,въпреки че си личи,че не е първа младост.Не ми пречат късите поли и рокли,за мен на 64г е много по-секси от някои 20г. Crazy  На вкус и цвет товарищей нет. Wink

# 109
  • Пловдив
Обаче да си призная, онова франсе, сочения за любовник на Макрон, Mathieu Gallet е страхотен. УАУ! Shocked Blush
Мислиш ли?! Малко ми е пластмасов, като супермен...
Скрит текст:
Е Бижу, какво да ти кажа, явно не си падаме по едни и същи мъже Peace

# 110
  • София
Айде малко и нашенска хубост - Мариан  Кюрпанов  с нови  снимки   Sunglasses

# 111
  • Бургас
На младини г-жа Макрон сигурно е била много красива.На мен ми прилича на Мирей Дарк.

# 112
  • София
Боряна, права си темата не е за университети. Покрай Макрон се увлякох  Crazy нали за него говорим.
А може ли да ми кажеш, какво значи "hypokhâgne et khâgne" ама без Гугъл. На лична, да не пълним темата с безинтересна инф. за Макрон.
Гледам, че много добре си запозната с Хенри 4 и пребиваването му там.
Янрта - и аз го намирам за много красив  Embarassed жалко, че той си е...
Какъв Гугъл те гони?!   Shocked Трябва ли да ти обяснявам кое и защо знам, защото само ти от прозореца си виждаш Сорбоната или да продължим по темата?  Wink
Това са подготвителни класове в Големите училища – Анри 4-ти и Луи ле Гран. Eдиният Khâgne е за въпросното ENS.  И ти казвам, че тази глупост се коментира само в жълти издания, защото Макрон има брилянтно образование и затова ти цитирах, че има и страхотен резултат на матурата, а и самото училище, в което е бил говори предостатъчно. Там не учи всеки, нито всеки отива в ENA. Френското общество е кастово разделено, не е като тук и с кастата вървят много неща, едно от тях брилянтното образование.

Ако нещо друго те интересува за тези училища, питай. Ако ще се заяждаме, за да защитавам някой като Макрон, когото отгоре на всичкото не харесвам  Stop

# 113
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Записвам се в темата с новата първа дама на Франция. Независимо от "скандалната" връзка с новоизбрания президент, на външен вид изглежда добре, има страхотно тяло за възрастта си и е много, много усмихната на всички снимки! Намирам я за елегантна и съм нетърпелива да видя нови нейни изяви.
Изключително ми е неприятна и на всеки псевдолиберал бих казала да си представи някоя 40 годишна леля учителка да спи с 15 годишния му син или също някой 40 годишен чичко с 15 годишната дъщеря. Иначе като големи не ме вълнува какво правят, но и Макрон ми е противен, и жена му също.
Съгласна. Но сега всички жени, които иначе мърморят, когато 60-годишен спи с 20-годишна, ще ти обяснят как за любовта няма граници Laughing

# 114
# 115
# 116
Не знам кой може да отрече, че Робърт Редфорд е бил секси. Бижу, знаем, че ги харесваш с черни коси и очи, но Робърт е бил божествен на дадените от Янтра години 30-40, че дори до 50-те бих казала.
Скрит текст:

# 117
  • На топло
Бояна, лес томбе, надявам се някой по-запознат да ти го обясни. Аз приключиш по темата, защото досаждаме ( помолих на ЛС).
Не е въпросът в харесването. На мен ми е симпатичен, но ще видим какво ще направи конкретно.

# 118
Три седмици след като е родила, Ирина изглежда така  Shocked
Не вярвам!

# 119
Е Бижу, какво да ти кажа, явно не си падаме по едни и същи мъже Peace
И слава Богу! Laughing

На младини г-жа Макрон сигурно е била много красива.На мен ми прилича на Мирей Дарк.
Дъщеря ѝ толкова прилича на нея, че вярвам, можеш да си я представиш. Не мисля, че това е много красота, но както беше отбелязано, няма еднакви вкусове.

И ти казвам, че тази глупост се коментира само в жълти издания, защото Макрон има брилянтно образование и затова ти цитирах, че има и страхотен резултат на матурата, а и самото училище, в което е бил говори предостатъчно.
Ако говори чрез поведението на учителките към учениците им, нищо добро не говори... Mr. Green

Ми не ми е божествен Робърт Редфорд, Спринг, какво да направя сега! И Брад не ми е, и Хемсуърт не са ми... Мани ме мен, нямам вкус. Mr. Green

Аре бе, Ирина Шейк само по медицински съображение не може да се кисне по миниатюрен бански в морето 21 дни след като е родила. Да не говорим, че каквато ѝ богиня да си, няма как след три седмици да си в тоя вид, поне не и циците ти. Полудеха тия известни...

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 19:47 от Бижy

Общи условия

Активация на акаунт