Откраднат живот - тема 18

• 77 410
  • 789
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Липсва ми Мазов, че и Хинова.

# 271
  • До морето
Моля ви кажете, че този нос е част от сценичния грим на Бони? Какво, за Бога, си е причинила  ooooh! ooooh!

# 272
Много зле играе Бони, а в друг филм я бях гледала преди години "маймуни през зимата" май беше, та там добре се справи

# 273
Бони се е обезобразила...

# 274
  • София
Оффф, днешният епизод беше едно голямо нищо.

# 275
Кака Бонка е с ринопластика.

# 276
  • There I was on a July morning
Днешният епизод беше само пълнеж, то няма какво да коментирам.  Rolling Eyes Освен промото за следващия - май столът на Генадиев в министерството изстина. Flutter

# 277
Предчувствам, че наближава горещата сцена между Борко и Верчето. Така самотни у тях......

# 278
  • тук, на мястото си
Във филма Калин и Наталия обявиха дата за сватба 25.05., нали така?  newsm78

И финала ли е тогава? Съвпадение или умишлено?

Умишлено съвпадение!  Joy Joy Joy
Просто само Бонка липсваше в този филм.

# 279
Моля ви кажете, че този нос е част от сценичния грим на Бони? Какво, за Бога, си е причинила  ooooh! ooooh!
Уж имала здравословни проблеми и затова се наложила ринопластиката, ама то всички така казват. Половината певици у нас се оказаха с проблематични носни прегради. На мен не ми пречат корекциите й.

# 280
  • София
Простете невежеството ми, ама коя е Бони?
Да не е някоя чалга-певица, на такава ми прилича.

Май този сезон ще е последен. Ха, дано, да се свършва вече

# 281
Чалга-певица и риалити участничка, че и актриса.

# 282
Бонка е страшна актриса!!! Страхотна игра, за Оскар е!!! newsm20  smile3532 smile3532 smile3532
Аз, разбира се, помислих веднага, че оркестърът е за нея, ама после видях, че още е с корем героинята ѝ. Сигурно това са искали тези, на които е хрумнала гениалната идея да вземат тази талантлива актриса - Бони - да осъзная колко съм... предубедена, да не кажа друго.  hahaha И хоп - оркерстърът е за друга, дето изобщо не мяза на циганка. hahaha
 Всички сме забелЕзАли, че е с намален нос Бонито, то коя от бранша не е със сто операции. И сигурно всичките при Енчев, (щото прави промоции - три цици на цената на две) всичките почват да си приличат - вдигнати скули, съкратени носове, огромни усти, пффф.  Mr. Green
Сцената с професора по време на секциото беше зашеметяваща просто. omm "Ауу, тоя разменя бебета, къде ми е детето."  smile3532 После му се извинява, че бил добър човек. hahaha

Но познахмИ, на Генадиев местенцето в министерството му изстина, беше повече от ясно. Какво ли ще дрънка в интервюто, което всички се курдисáха да гледат, само пуканки никой не си беше приготвѝл.
А Боби и Вяра май ще се събират, а? И Галя и Пешо - също. Ехаа, всички щастливо събрани, идилия. Joy

Пастата за зъби е най-важното! Naughty Явно е, че нямат баня, да. А и по филмите никога не се налага да плюят, както почти никога не им текат сополи, когато реват, само сълзички бършат. Само в "Проклятието Блеър"1 видях филмови сополи, втората част не я гледáх.  hahaha

Последна редакция: вт, 16 май 2017, 22:56 от Ензим

# 283
Сезонът ли свършва или сериала като цяло?

# 284
Сезонът свършва , а надявам се и сериалчето  повече да не го мъчат  .
Днес беше отегчително... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт