Откраднат живот - тема 18

• 77 160
  • 789
  •   1
Отговори
# 540
По-добре Вяра и Борис, отколкото да гледам как всички толкова се радват на възстановяването на професора. Изобщо не ми хареса това неговото "възмездие".

# 541
Нали
Ужасен е просто

# 542
  • София
Той се възстановява като на филм. Човек след прекаран инфаркт и след слагане на стент точно така скача от леглото  Tired

# 543
  • Другата България
И ЖенитУ го държи за ръчичката все едно нищо не е било досега. Tired ooooh!
Вяра и Борис повече си подхождат като двойка от Галя и Борис. Това мисля аз. Да се взимат накрая и те така.
А Жана на Пенев естествено няма в коя друга болница да отиде, ще отиде в Свети Кирил. Sunglasses Laughing

# 544
Коя е актрисата, която играе Жана на Пенев?

Може ли да ми припомните кога започнаха отношенията м/у Наталия и Калин?

когато разбраха, че Алекс и Биляна имат сериозни отношения, май  в края на първи сезон

# 545
Beauty.MR
Като цяло вчерашната серия беше интересна, най-много ме изкефиха Пенев и Жанчето  Joy
[/quote]

С какво точно те "изкефиха" Пенев и неговата позната? Много ми е интересно.

# 546
  • София
Точно Вилиту да се оплаква, че "всички в тая държава са навързани като свински черва" не беше много уместно.  Thinking
Точно такива хора като нея си сменят ценностите според случая.
Когато е добре - дай да вземаме каквото можем, когато е зле - всички са маскари.
Той се възстановява като на филм. Човек след прекаран инфаркт и след слагане на стент точно така скача от леглото  Tired
Като младо яре. И за да не добие съвсем визията на старец (какъвто всъщност си е) - лежи по черна фланелка, няма да е секси по пижама, тя е за простосмъртните пациенти.

Прекалиха с жилището на Борис. Ако не бъркам, той би трябвало да има т. нар. запазена част от наследството, която баща му не може да отнеме, дори и да иска. А пък и би трябвало да наследява еднаква част заедно с мащехата си.
Чак сега чух, че Пенев бил разведен с 2 деца. И на мен ми хареса "да ти завием хемороида за спомен" Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 май 2017, 14:59 от Cuckoo

# 547
  • Ню Йорк
Много се радвам, че Вяра и Борис се събраха и се надявам Галя да не им развали нещата. Като гледам промото Борис ще удържи фронта.

# 548
мисля, че след погледите с възхищение в кабинета Галя ще си се върне при Пеци.

# 549
  • София
Ама и Пецан се разхубави напоследък. Подстриган, гладко избръснат и поотслабнал като че ли. По-добре изглежда от проскубания Боби.   

# 550
  • София
Ама и Пецан се разхубави напоследък. Подстриган, гладко избръснат и поотслабнал като че ли. По-добре изглежда от проскубания Боби.   
И уцелиха естествен цвят на косата, че по едно време беше червеникав  Joy Пецан нали беше прелъстен и изоставен, предполагам, че това са искали да покажат небръснатата му физиономия.
На мен пък ми се ще да се съберат с Вили и Галка да остане между двата стола.

# 551
  • Бургас
Абе това с туберколозата и гълъбите не беше ли епизод на Доктор Хаус?  Thinking

Беше, беше  Peace

# 552
  • Другата България
Много се радвам, че Вяра и Борис се събраха и се надявам Галя да не им развали нещата. Като гледам промото Борис ще удържи фронта.
И на мен така ми се струва.

# 553
  • София
Прекалиха с жилището на Борис. Ако не бъркам, той би трябвало да има т. нар. запазена част от наследството, която баща му не може да отнеме, дори и да иска. А пък и би трябвало да наследява еднаква част заедно с мащехата си.
Доколкото знам, има запазена част, но трябва да оспорва завещанието.

# 554
Еее,тези пък от Нова всичко издадоха за тази вечер Sad
Който не може да гледа след малко сериала, може във фейса да прочете

Общи условия

Активация на акаунт