Откраднат живот - тема 18

• 77 082
  • 789
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Е,как с какво?! С идеите от форум БГМама,естествено!
Яяя,какви сюжети можем да им спретнем само! Не за един,за сто сезона!

# 631
Във връзка с предишното мнение - има ли някакви новини за нов сезон?От всичко прочетено до момента, а и някои мнения в темата останах с впечатление, че няма да има  newsm78

Последно, от достоверен източник знам, че ще има и следващ сезон. С какво ще го запълнят обаче, не зная.

Във фен групата на филма във ФБ има публикувана информация от комуникация с Милена Живкова (д-р Романова), където тя потвърждава, че снимките на четвърти сезон ще започнат на 26.06.2017 г.

# 632
Само на мен ли ми хрумва, че зам-министърът и Богданов играят заедно?
И на мен ми мина през ума тая идея, ама ще е гадно.

# 633
  • София
Бях поизостанал с 10 епизода, успях да смогна тия дни и да ви изчета близо 43 страници. Simple Smile
Тамън на време за края на сериала (надявам се).
Един хубав финал с щастлив край за всички si мисля, че би се харесал на повечето хора и да се свършва с тази мъка, защото се изложиха много с този сезон. Аз лично не видях никакво възмездие, а това е заглавието/мотото на сезона. Не че искам да се случват лоши неща, просто думичката 'възмездие' означава, че професора трябваше да бъде изоставен и забравен, ето това е възмездие. А накрая без Камбуров всички му простиха и го заобичаха още повече.  ooooh! А някои си промениха отношението към него на 180 градуса само в рамките на един епизод. Не се прави така. Изобщо не е реалистично и замяза на евтина сапунка.

Това дето Хинова го спретна с мъжа си, че ужким е умряла, просто не ми го побира акъла как е възможно.  ooooh! Уникална идиотщина, просто нямам думи чий болен мозък може да роди такова нещо.

Относно Борис и Вяра. Ако все пак направят грешката да направят нов сезон, то много моля културистчето да го разкарат. Толкова бездарен актьор не съм виждал. Просто не става.
Така и не изигра нито една сцена в която дори за малко да почустваме, че има някакви чувства или емоции, освен към бицепса си. Виж Вяра, която също не е кой знае какво се разви някак си и по стои на мястото си. А и сценария за нея бе по-смислен. С последователните си действия непрекъснато подсказваше, че има чувства към него и винаги се е стремяла да го подкрепя и защитава.

Надявам се да не измислят някакви инциденти и простотии на сватбата. Поне един епизод да мине като хората. На сватба като на сватба. Веселие, танци, чаши да дрънчат, а не някой да тръгне да ражда или да оперират някого на дансинга... И ако не са поканили Янко ще е възможно най-голямата издънка на сезона. Ще се радвам да видя Сашко и Биби, въпреки че не ми бяха любимци.

Иначе ми е малко странно защо Камбуров е така недолюбван тук. Бил се ровил, месил, бъркал в живота на другите. Човека е идеалист и търси своята истина. Бори се за нея и не се предава. Такива хора като него са много малко в живота, а ние му се дразним.  #Crazy
В същото това време се иска възмездие за Генадиев и масово не се одобрява как се развиха нещата (аз също), а в същото това време точно Камбуров бе единствения човек, който дефакто търсеше това възмездие. Е къде е логиката тук питам аз?

Нз,
чакам си утре да видя пищната сватба, сигурно 50% от целия бюджет за тези 57 серии е отишъл за нея, за това и не показаха сватбата на Мазови.  Grinning

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 02:17 от Diavolo

# 634
И аз така. Не съм доволен от възмездието, но съм в очакване на добър финал без повече излишни драми.

# 635
  • USA
Камбуров е мразен,защото се бърка в семейни отношения,в които няма работа.
Той не е пряко засегнат,а се напъна цял сезон ЛИЧНО да си отмъщава на Генадиев,като дори не зачете желанието на най-засегнатите в случая(синовете и Генадиева),да не се рови в тази грозна история.Болезнено е,ама той ръчка ли ръчка..ей така,за личен кеф.
Нахален,инатлив старец,размята бастуна 56 епизода и се прави на Господ да раздава правосъдие.Кой си ти??

# 636
Буковска ще бъде гост тази сутрин в " Здравей, България! ".

# 637
  • София
В момента я дават, също и кадри от последния епизод.

Пп.Докато публикувам, свърши.
На финала Буковска каза, че ще има възмездие... Laughing

# 638
  • София
Камбуров е мразен,защото се бърка в семейни отношения,в които няма работа.
Това не са просто семейни отношения, а подсъдно деяние. Държавата би могла да предприеме съдебни действия, независимо кой и защо му е простил.
И на мен не ми прилича на никакво възмездие. И каква е идеята - крий, лъжи и мажи, сдобий се с власт и след време хората забравят.
От обаждането на зам министъра останах с идеята, че Генадиев все пак ще отиде в министерството или се лъжа?

# 639
  • Разпиляна във въображението
Ама Генадиев как веднага разпозна министъра  Laughing

# 640
  • София
Чак пък мразен Камбуров не е. Но и в сериала, както и в живота, българинът никак не обича да му се бъркат в личния живот. Дори и с добри намерения. Пък и така изградиха образа му, че заприлича на свадлив старец, а в началото не беше така.

# 641
Според мен, ако има нов сезон то той ще се казва "откраднат живот: Ново начало" , ръй като тази реплика я повториха няколко пъти в един от предните епизоди.

# 642
  • Бургас
Сега при Гала даваха част от сватбата и една катастрофа.
Защо ли си мисля,че Александър ще е катастрофирал и ще загине и професора няма да го преживее и ще се спомине  newsm78

# 643
  • София
Сега при Гала даваха част от сватбата и една катастрофа.
Защо ли си мисля,че Александър ще е катастрофирал и ще загине и професора няма да го преживее и ще се спомине  newsm78
Александър го имаше на снимките от сватбата.

# 644
Янко? Жени? Камбуров? Дано дано е Жени

Общи условия

Активация на акаунт