Откраднат живот - тема 18

• 77 584
  • 789
  •   1
Отговори
# 30
Пациентът на Вяра да го изписват вече, че да си консумират любовта  luvbed, иначе ще има да гледаме още поне 3 епизода промивки на раните по лицето му.  Mr. Green

# 31
  • Варна
Аз все още си мисля че Кръстева няма да стане директор.. Мисля че тя се усеша че Генадиев ще я мотка както си иска и мисля че ще откаже да стане шеф и ще си стои при пациентите(между другото единствено пациентите на Кръстева ми изглеждат най изкуствено, незнам сякаш не могат да влязът в роля и децата и родителите им)..
Хининова кофти постъпи с Наталка мъъ на нея изобщо не и пука де 😁😁😁

# 32
  • somewhere near the sea
 bouquet bouquet за Ензим  bouquet bouquet

А на мен ми харесаха сцените Коко-Жекова-бащата. Много по- нереална ми е реакцията на Мазов по отношение на суеверието за роклята.  Та той е типичен индивидуалист, преследващ неотклонно осъществяването на личната кариера? Този тип хора могат да се свържат с понятия като Печалба, Рационалност, Безчувственост, Успех, Кариера. Само Лорчето успява да разкъса ледената му обвивка. Но чак да е суеверен...

Чудя се  Камбуров защо продължава да рови. Сякаш лично иска да отмъсти та Генадиев. Някой предположи, че е заради Жени newsm78

# 33
Ако пишман-сценаристката и днес ни мъчи с Кокото си , направо  hit fight

# 34
Ше ме уморят от смях тия сценаристи с ролята на ЖенитУ! Един прост личен състав - да ме извиняват колегите- си е чист чиновник - изобщо не 'пее в хора', никой не го зачита за нищо, а тука я изкараха, че тя коли и беси, анкети прави за евентуалния директор, финансови отчети преглежда и държи сметка за разходи по отделенията ooooh!  Събрали са й ангажиментите най- малко на гл счетоводител, фин контрол, и какво ли още не - да я бяха назначили на някаква длъжност - Фин мениджър или друго подобни разбирам, ама личен състав - изготвят досиета и договори съгласно разпорежданията на ръководството, правят заплатите - не ги определят и разследват-както показаха тук - и издават сл бележки... Mr. Green

# 35
И аз си го помислих, дали няма да му измислят някой атентат.... hahaha, така де, нали мафиот го раздава малко онзи фъфлещия.
Какъв мафиот? Без блиндирани джипове и бодигардове. Представят го само с думи за много богат и властен, но по всичко личи че и той е някаква пионка на някой друг.

# 36
  • София
Живко и Здравка  hahaha бяха свеж полъх.
Жекова най вероятно ще си остане приемен родител, онзи ще хване за чужбина.

# 37
  • София
Ще остане Жекова приемен родител- все пак детето трябва да има още телевизионни изяви.

# 38
Майката на Здравчето играе кметицата в Ние, нашите и вашите, много оборотна.

Ох, този Тасев може ли понякога да не говори толкова дрезгаво... еротично на масата.

# 39
И Калин можел да прави кардиологични манипулации с инструкции по телефона.  Laughing

# 40
  • София
много добър Стоян Алексиев. Студен, гаден, пронизващ поглед, който мачка.

# 41
В най-добрата болница нямат кардио... па да ида аз да ги бродирам с инструкции по телефона. Joy Mr. Green

# 42
  • София
Айде, ожениха се. Не вярвах, че няма да о..рат и този момент.

# 43
Ех ,този Мазов....Както винаги промото е подвежащо...

# 44
Мерси за темата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт