Откраднат живот - тема 18

• 77 520
  • 789
  •   1
Отговори
# 150
Пецан каква вълна ще яхва ся?  ooooh! И той се бута между шамарите,ама я няма Вили да го измъква,да видим до къде ще я докара.
Сега пак ще го пусна,че от бебка съм пропуснала половината неща,които коментирате и най-вече Стаменова и Пиленцето.  Flutter

# 151
  • Има много детски смях.
Болница без асансьор някак не върви, все пак. Макар и бутафорен, трябва да го има. Това поне са се сетили. Недомислицата с диванчето също е супер тъпа. Наистина бяха представили нещата, все едно са у Борис, даже се коментираше тук как живеят днешните богаташи- в неизмазания студиа.  Joy А после стана ясно, че са се върнали в болницата.  Tired Но това пак е нищо в сравнение с факта, че професор Генадиев като млад да е с КАФЯВИ очи, а 30+ години по- късно- с толкова СИНИ?  Shocked

# 152
  • Другата България
Недомислицата с диванчето също е супер тъпа. Наистина бяха представили нещата, все едно са у Борис, даже се коментираше тук как живеят днешните богаташи- в неизмазания студиа.  Joy А после стана ясно, че са се върнали в болницата.  Tired
Нали? И аз това съм запомнила, за неизмазаните стени, и че беше след заведението с Пецан и Галя. И изобщо не стана ясно, че са се връщали в болницата, от какъв зор? newsm78
Продължавам да мисля, че са били в Борис. Crazy Crossing Arms
Иначе егати недомислицата. Mr. Green

# 153
  • София
Мисля, че Вяра си спомняше реалната сцена у Борис, а той си представяше. Но може и да не  е така, защото гледам с "половин око", често за фон.

# 154
Баш на диванчето в болницата си бяха. Даже не съм си помисляла , че са ходили в Борис.

# 155
  • Другата България
 newsm78 След кръчма по някое време се връщат в болницата, за да си.....легнат? И после ги дадоха със завивки, откъде там? Няма логика просто, но...поредната многомислица. Много писане му отделихме, не съм изненадана, че има различни мнения, то да е само за това. Sunglasses

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 14:12 от Merri_An

# 156
  • Разпиляна във въображението
Сцената с Генадиев как върви през празна, абсолютно празна, болница /в едната стая столът се въртеше сам/, тъмно и мрачно и накрая навън на светло Simple Smile

# 157
Е то в болница ако няма един чаршаф огън да я гори Wink

# 158
Oпитах се да си припомня как всеки от героите и от кого  точно разбра тайната за разменените бебета . Не мога да се сетя Камбуров  как разбра-Жени ли му каза, те нали бяха близки по това време...Губи ми се тази сцена....Останалите ги навързах, но той как научи не помня.. Някой да ми каже.. newsm78

# 159
Не са били у Борис! В болницата отидоха след бара.
Ето го прословутото диванче на тавана на болницата. На същото диванче се целуваха Вяра и Ясен. Нали не мислиш, че са били у Борис?
Скрит текст:

# 160
  • София
Тази сутрин под душа измислих ода за сестра Жекова, явно съм развълнувана от нейната история.
Моооля те, чакаме одата.
Предната ти творба за Калин Генадиев, докато беше още лошият, беше мноо добра! Искаме още smile3508

# 161
  • Другата България
Ето го прословутото диванче на тавана на болницата. На същото диванче се целуваха Вяра и Ясен. Нали не мислиш, че са били у Борис?
Скрит текст:

Снощи определено ги дадоха на диванчето, но аз реших, че си го представят, не мога да си представя как след заведение ще се върнат на работното си място заради това. Затова смятам, че са били у Борис. Но може и да не са.
Спирам да го мисля това диванче. Mr. Green

# 162
..... Но това пак е нищо в сравнение с факта, че професор Генадиев като млад да е с КАФЯВИ очи, а 30+ години по- късно- с толкова СИНИ?  Shocked
Joy Joy Joy Е, той професора си е сложил сини лещи с диоптър...  Joy Joy Joy

# 163
Скрит текст:

"Снощи определено ги дадоха на диванчето, но аз реших, че си го представят, не мога да си представя как след заведение ще се върнат на работното си място заради това. Затова смятам, че са били у Борис. Но може и да не са.
Спирам да го мисля това диванче. Mr. Green "

Е кое да си представят? Това не бяха нечии розови сънища, а нещо, което се е случило и си го спомниха.
А относно връщането в болницата - съдейки по себе си до преди 10 години, когато ходих на бар през седмицата, след бара отивах директно на работа. Просто защото от бар си тръгвахме към 5.00-6.00 ч., а на работа бях от 7.00 часа. Имахме стая за персонал там и подремвах за около час, после се преобличах и в 7.00 бях на работното си място.

# 164
Камбуров мисля, че разбра за размяната от Кръстева.

Общи условия

Активация на акаунт