Откраднат живот - тема 18

• 77 396
  • 789
  •   1
Отговори
# 300
Много смешно беше началото на вчерашния епизод - "Ние сме семейство, аз ви помагам, сега вие сте наред." Много смешно - "Пенев, откога си разведен? .... Ти не знаеш какво е семейство."  hahaha
Но Пенев ми хареса - "Нас никой не ни бута (закача), професоре, Вас бутат." (нещо такова).  Mr. Green

# 301
Вероятно всички познаваме хора , които в работата си са  №1 - като професионалисти и като отношение към хората , с които работят , но приберат ли се в къщи - всичко им пречи  Rolling Eyes
Натали беше много точна  , като каза ,че го разбира /Генадиев/ и че тя също би направило всичко за любимия човек .
Генадиев по-скоро ми е неприятен за всичко останало , което прави / далаверите/ , това с бебоците  някак мога да го разбера - мрънкаща и глезена жена , която  10 г. не може да има бебе и  първоначалния шок с болното бебенце , на което статистиката не му дава повече от 1-2 м. живот . Естествено ,че това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , но обяснимо  по някакъв начин, докато всички останали  мизерии .... Naughty

# 302
  • София

Генадиев по-скоро ми е неприятен за всичко останало , което прави / далаверите/ , това с бебоците  някак мога да го разбера - мрънкаща и глезена жена , която  10 г. не може да има бебе и  първоначалния шок с болното бебенце , на което статистиката не му дава повече от 1-2 м. живот . Естествено ,че това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , но обяснимо  по някакъв начин, докато всички останали  мизерии .... Naughty
+100

# 303
Ужасно мелодраматична и грозна беше речта на Генадиев пред колегите. Изискваше да го подкрепят, само защото той някога евентуално ги е подкрепял. Едно "Аз съм ви давал, без да питам, сега очаквам същото от вас". Грозно беше. Пенев за първи път ми хареса и беше много точен, а нападането от страна на Генадиев към него, смешно и излишно. Типичен хлъзгав човек е професора. За съжаление има такива хора много на високи позиции. Мразя подобен тип поведение. Нещата са точни и ясни, а почне ли някой да ми врътка и заобикаля въпроса, значи лъже и маже. Кофти човек е, гнил отвътре. Дано си получи ВЪЗМЕЗДИЕТО. Naughty

# 304
Е ако възмездието му е да не отиде в министерството и великият Емил какъвбешенепомня  името да се откаже от далавери с него, да им имам възмездието... Twisted Evil

# 305
  • София
Да, затова остави племенницата на жена си със специализантка, не  я погледна докато не умря, а после беше щастлив, че кардамончо му замаза следите
Мноого е добър с пациентите, супер е даже  Joy
Еее, това беше в 1 сезон, тогава и Калин беше лош, и Наталия беше възнахалничка към Алекс, а сега - гугутки сладки.
Ако всеки лекар преживява както роднините смъртта на пациент - няма да има живи лекари над 50, предполагам, че постепенно се претръпва.

# 306
Е ако възмездието му е да не отиде в министерството и великият Емил какъвбешенепомня  името да се откаже от далавери с него, да им имам възмездието... Twisted Evil
Нали?! Joy
Ама и директор на великата болница няма да бъде, горкичкият.. Cry

А техното АГ, според Пецо, било от водещите (в София ли, в България ли, в Света ли?) . Това Майчин дом, Тина Киркова пасти да ядат, къде ще се мерят със Свети Кирил.

# 307
  • Разпиляна във въображението
Е ако възмездието му е да не отиде в министерството и великият Емил какъвбешенепомня  името да се откаже от далавери с него, да им имам възмездието... Twisted Evil

Май възмездието ще е всички да му обърнат гръб. Не му стана приятно след разговора с Марта, която го боготвореше. Видяхте ли го на снимките на сватбата? Не вярвам обаче Калин и Наталия да не го поканят.

# 308
Cuckoo, да притръпват е ясно, но тя му беше и роднина тази пациентка  Rolling Eyes

# 309
Всъщност ако цял живот си бил добър за останалите, а гад в къщи, като се отдръпнат колегите ти, за които си старал да бъдеш Бог ( познавам такива хора, които живеят за това - колеги, съседи, приятели да ги мислят за единствени и неповторими), както е писала  Miriel . Това ще е вече възмездие.

# 310
  • София
Cuckoo, да притръпват е ясно, но тя му беше и роднина тази пациентка  Rolling Eyes
Племенница на жена му, не негова. Винаги може да си намери оправдание: "Направих каквото можах, тя ще се съживи ли, ако мен ме опандизят, станалото - станало" и т.н.
В реалността защо процъфтяват ало измамите - защото хората винаги искат да си откупят сгафилото отроче/внуче. Не че не го правят и на по-високо ниво - онзи прокурорски син, който уби 2 души на спирка на бул. "България" преди години, дали е осъден? Мисълта ми е, че при реална заплаха хората проявяват забележителен инстинкт за самосъхранение, който няма общо със справедливостта.
 А що се отнася до хлъзгави и повратливи хора - та това е НДУ за успех в държавната администрация.

# 311
Ще взема да си купя чай от кардамон да видя какво е туй чудо, снощи свекървата предлагаше на Наталка такъв чай, а и това, че Сашко обичал чай от кардамон също като мама си  означавало, че и е биологичен син Shocked

# 312
  • София
Ще взема да си купя чай от кардамон да видя какво е туй чудо, снощи свекървата предлагаше на Наталка такъв чай, а и това, че Сашко обичал чай от кардамон също като мама си  означавало, че и е биологичен син Shocked
Най-много да си поседиш в тоалетната по-дълго. Дават го при запек и като средство за отслабване.  Laughing

# 313
  • София
Натали беше много точна  , като каза ,че го разбира /Генадиев/ и че тя също би направило всичко за любимия човек .
Това "всичко" е много разтегливо. Обичал бил Генадиев жена си? Ами колко обичащи са в състояние да разменят бебета си, за това трябва да си морална гадинка.
Наталия, например, не би разменила бебето си в името на Калин, независимо от казаното. Тя просто не е такъв човек. А репликата ѝ има за цел да се провокира дебат доколко е оправдана постъпката на Генадиев. Ами, не е , според мен.
Ая, недей, да не ти изскочи някой биологичен родител, да се хванеш за главата Laughing

# 314
Аз имам кардамон, много преди сериала си взех от интерес, парфюмен интерес, де. Simple Smile
Бил много високо ценена билка/подправка, точно за чай много го ценели намсикъде си ( по Ориента май, то коя подправка не е оттам, повечето са).
Не ми харесва особено в чай, става, ама не съм чак във възторг.
Тук пише нтересни неща за кардамон(м)а. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт