Откраднат живот - тема 18

• 77 396
  • 789
  •   1
Отговори
# 315
Те точно затова са избрали чая да е от кардамон. Изглежда че е изключителна рядкост някой точно такъв чай да обича за да се направи по-късно и родствената връзка между тях. Трудно е обаче да се намери фирма която да направи продуктово позициониране с този чай.

# 316
А, че колко му е някоя голяма и известна верига аптеки да му направи продуктовото позициониране на кардамона. Просто ще се уточни, че те предлагат най-най-качествения кардамон  в света. Joy

# 317
Ензим, давай, давай идеи и после както в София няма обществени тоалетни и бани, освен на чесън и пот, и на облекчени стомаси да мирише в ГТ. Бравос! Joy

# 318
Аз имам кардамон, много преди сериала си взех от интерес, парфюмен интерес, де. Simple Smile
Бил много високо ценена билка/подправка, точно за чай много го ценели намсикъде си ( по Ориента май, то коя подправка не е оттам, повечето са).
Не ми харесва особено в чай, става, ама не съм чак във възторг.
Тук пише нтересни неща за кардамон(м)а. Simple Smile
smile3501 Брей , този кардамом  бил нещо  велико  Shocked Зобваш си от зрънцата и лекуваш всичко ! Само да нямах толкова силно обоняние , което ми пречи да  живея  Wink

# 319
  • Другата България
Според мен възмездието за Генадиев ще е това, че ще е отритнат от всички - от синове, съпруга, колеги, министерство, няма да е нито шеф, нито на по-висок пост и не ми е ясно какво ще му измислят. Аз и сега не разбирам как двамата с Кръстева са на едно и също място в тази болница - тя уж е временно, ама той все още си е постоянно, дори и в операции влиза. Как става тази работа.....

# 320
Е Камбуров как влезе няколко пъти да оперира, нищо че беше пациент и е от друг град Simple Smile
Други също, Калин се върна от Афганистан и пак така си влезе..ама то болницата нямаше ХР, та сигурно за тва LaughingLaughingLaughing А сега ХР е жена му, и воала- може да е на който си иска пост.

# 321
  • Другата България
 Grinning Така де, като разграден двор, всеки си влиза и си оперира когато и когото си поиска.

# 322
Според мен възмездието за Генадиев ще е това, че ще е отритнат от всички - от синове, съпруга, колеги, министерство, няма да е нито шеф, нито на по-висок пост и не ми е ясно какво ще му измислят. Аз и сега не разбирам как двамата с Кръстева са на едно и също място в тази болница - тя уж е временно, ама той все още си е постоянно, дори и в операции влиза. Как става тази работа.....
Е, ако е това - първата част е изпълнена - отчуждаването на жена му и синовете му. То истинският му син не му е и бил близък, просто колега в болницата.
А как още е в болницата директор, като Кръстева е изпълняващ длъжността в момента, това и аз не го разбирам.

# 323
Ееее, сега като прочетох за полезните свойства на кардамона се разочаровах. Очаквах да е вреден по време на бременност и да се окаже, че Евгения е прекалявала навремето с чая и е виновна за сърдечния проблем на Алекс. Затова великият професор е разменил бебетата, за да я предпази от чувството за вина.  Mr. Green

# 324
Разменил ги е от страх, че ще се удави в чай с кардамон/м.
На мен туй нещо винаги ми е миришело прекалено силно, яла съм някакви сладки с таква подправка.

# 325
Това Бони ли беше??
Какво си е причинила? Не прилича не себе си  ooooh!

Прилича на Анита Мейзер. Ако не бях чела форума,нямаше да се сетя коя е "актрисата". А и не виждам къде и кога се изписват изпълняващите епизодични роли.

# 326
Бонка -Мейзер  как се  чудеше  на "другото сиганка" , че учела за "вишо" . Учела , ама пак дойдоха с гюбеците в болницата....
Айде , мъката за днес започва  Grinning

# 327
  • There I was on a July morning
Калин побесня - явно очакваше баща му да каже истината..... Но Генадиев е безчувствен играч, успя отново да замаже историята.  Confused

# 328
Разменил ги е от страх, че ще се удави в чай с кардамон/м.
На мен туй нещо винаги ми е миришело прекалено силно, яла съм някакви сладки с таква подправка.
Имам кафе с кардамон, подарък ми е, пия, когато вкъщи нямаме друго... Определено е нетипично, със силен аромат и изобщо не ми харесва!

# 329
  • Пловдив
Абе тия хора що стоят на масата,вместо на дивана???

Общи условия

Активация на акаунт