Откраднат живот - тема 18

• 77 127
  • 789
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Ако умре Генадиев,незнам какви глупости ще сътворят за нов сезон!

# 661
Да, кой ли ще е директор и кой в министерството Wink

# 662
Сватба завършваща със смърт като в Новембър рейн малко, ехаа, гранде финале. Simple Smile
Ее, там точно на сватбата ли се случи, аз помня само големия дъжд и как в бъркотията събориха и торта, и бутилки. Е, да, после имаше ковчег и т.н.

Хинова прекали със шегата, но Мазов донякъде си го заслужава.
Вече не помня как точно беше в клипа, направих такава асоциация просто.

А пък аз останах с впечатление, че "шегата" е копродукция със Захариев, защото той начукваше канчето с "можеше да се случи най-лошото" на ХиноМазови...

# 663
  • Майна Сити
Нито Генадиев видях на клипа от сватбата, нито Камбуров. Малко тъпо ще се получи да правиш сватба след като "баща ти" е загинал. А за Камбуров...той и без това си беше с единия крак в гроба. Само дано да не стане като Стилянова - гледаш я умряла, а накрая в новия сезон - хоп, жива и здрава. Забранявам възкресенията на героите ако има нов сезон!  Mr. Green

# 664
Малко тъпо ще се получи да правиш сватба след като "баща ти" е загинал.
Не, не, евентуалното гитване няма да е преди сватбата, а ще е ПО ВРЕМЕ на сватбата. То много ясно, че ако той гитне преди нея, сватба няма да има.

# 665
  • София
Малко тъпо ще се получи да правиш сватба след като "баща ти" е загинал.
Не, не, евентуалното гитване няма да е преди сватбата, а ще е ПО ВРЕМЕ на сватбата. То много ясно, че ако той гитне преди нея, сватба няма да има.
Даже според мен ще е след сватбата - така ще завърши епизода и даже няма да разберем  катастрофиралият оцелял ли е.

# 666
  • Ню Йорк
А как стана ясно, че някой ще мре?

# 667
А как стана ясно, че някой ще мре?
Пишем сценария  Laughing
Не е ясно, само предполагаме, според промото.

# 668
  • Бургас
Сезон 4
Откраднат живот: Ново начало
Александър Генадиев изражда Биляна. Бебето едва ли ще оцелее...разменя го със здраво....
Ей ви нов сезон и ново начало  Joy

# 669
Сезон 4
Откраднат живот: Ново начало
Александър Генадиев изражда Биляна. Бебето едва ли ще оцелее...разменя го със здраво....
Ей ви нов сезон и ново начало  Joy

Хахаха, разсмя ме  Grinning

Иначе с тази катастрофа финалът ще стане нещо подобно на този на първи сезон.

# 670
Мисля, че единият участник в катастрофата на финала ще е бащата на Коко.
С камиона.

Кой ще е в колата, обаче - може би Генадиев - не е изключено да е и Богданов...?
Все пак се търси възмездие.
Убедена съм/за себе си поне на този етап/, че зам.министъра играе в схема с Генадиев...и Богданов.

Тъжно би било ако катастрофира Алекс - макар че драматургично това би донесло истинското "възмездие" за Генадиев и Камбуров...и би затворило рамката на "Откраднатия живот".

За актьорите имам само добри думи.
Включително и за Цв. Алексиев, когото съм гледала в Народния театър и е невероятно енергичен и завладяващ на сцена. Образа му в сериала не му позволи да извади от себе си онази енергия, която в театъра го провокира повече. Препоръчвам да се гледа в Последното изкушение по Казандзакис.

Йоана Буковска, както и Кавърджикова - органични и истински. Страхотни актриси.
Кашева се "намери" като д-р Кръстева някъде в началото на 2-ри сезон и оттогава до края държи образа си. Промяната в нея за мен остава най-впечатляващата като актьорско превъплъщение в "Откраднат живот". Много труден образ имаше, според мен.

Младият Шопов и Григорова - също чудесни - какво се очаква толкова от две хлапета, попаднали на първата си сериозна работа? /отново образите в сериала имам предвид/.
Димо Алексиев - по мое мнение прави по-слаба роля от възможностите си. Едва в последните епизоди сценария му позволи да се пречупи малко.
Иначе си беше все в образа на Калигула... но аз го харесвам много и така.

Според мен възмездие ще има за тези, които не се смириха - а тези образи не са много. Включително Виолета Захариева.
--------
Нетърпелива съм за довечера - следях сериала с интерес и честно не разбирах напълно мрънканията на зрители...
Намирам ТВ - продукта за доста класен предвид обстоятелствата и мястото на създаване. Rolling Eyes

# 671
  • Другата България
Аз бях забравила за Стилиянова, наистина тя беше много "умряла" с тия отворени очи, накрая се оказа жива и здрава /е, не толкова здрава/, но се възстанови напълно.
Хареса ми как ѝ го рекна Пецани снощи "БЕШЕ". Така де, тя какво си мисли, че ще го разиграва както си иска, ще си ляга с който си поиска и накрая когато си поиска /тоест, като я резнат/, ще се връща при него и той ще я приема с отворени обятия. Това и в сценария го няма. Mr. Green
Физиономията на Мазов след като видя "умрялата" Хинова - безценна.
Димо Алексиев - по мое мнение прави по-слаба роля от възможностите си. Едва в последните епизоди сценария му позволи да се пречупи малко.
Иначе си беше все в образа на Калигула... но аз го харесвам много и така.
Не съм съгласна с горното. Според мен той им направи сезона, с още един - двама /Кръстева е единия/. И Виолета.

# 672
  • Ню Йорк
Дайте линк към промото за довечера, ча май само аз не съм го гледала Simple Smile

# 673
  • Бургас
Тъжно би било ако катастрофира Алекс - макар че драматургично това би донесло истинското "възмездие" за Генадиев и Камбуров...и би затворило рамката на "Откраднатия живот".

Може би Алекс в комбинация с Жени! Това най- много би наранило професора.

# 674
Мери - Ан - аз пиша за актьорска игра - ти пишеш за сценарни образи Simple Smile Затова не си съгласна, предполагам.  Peace

Не отричам невероятния чар на Калин Генадиев - но определено Димо Алексиев доста време остана в другия си известен, но - театрален образ. Особено в първите 2 сезона.

----
karzz -  да това би било наистина жестоко възмездие...Дано не става така, че ще има и сълзи на финала, наистина...

Общи условия

Активация на акаунт