Откраднат живот - тема 18

• 77 189
  • 789
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мисля, че единият участник в катастрофата на финала ще е бащата на Коко.
С камиона.

Интересно предположение.  Simple Smile

# 676
Стига да умират повече, достатъчно драма имаше дотук. Иска ми се по-ведър финал. Все пак сватба ще е в основата му.

# 677
Дайте линк към промото за довечера, ча май само аз не съм го гледала Simple Smile
Заповядай
https://www.vbox7.com/play:8bcf75c6de

# 678
  • София
Дайте линк към промото за довечера, ча май само аз не съм го гледала Simple Smile
И аз. Но прочетох това
https://nova.bg/accents/view/2017/05/26/183299/%D1%84%D0%B0%D1%8 … 0%B5%D1%82%D0%BE/
Цитат
Има една много голяма изненада, за която никой не подозира.
За мен най-голямата изненада ще бъде, ако се окаже, че всъщност бебетата не са били разменени. И аз почнах глупости да съчинявам Laughing

# 679
Не виждам как би могло да стане това, освен Кръстева да ги смени обратно, защото само тя знае, но тогава нямаше да се измъчва толкова.
А и не би имало смисъл да избират баща и син Алексиеви за ролите. Всъщност сега се замислих, че никой не обърна внимание на приликата между Генадиев и Алекс, повече се говори за кармона на Женито Grinning

# 680
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми звучи като гранд финале,но няма да се изненадам да има нов,4-ти сезон(някой потвърди за снимки през юни).Не си представям Генадиев да загине,всичко хубаво или лошо се върти около него,той е най-най-главният герой.Няма кой да го замести. Thinking

# 681
Не виждам как би могло да стане това, освен Кръстева да ги смени обратно, защото само тя знае, но тогава нямаше да се измъчва толкова.
А и не би имало смисъл да избират баща и син Алексиеви за ролите. Всъщност сега се замислих, че никой не обърна внимание на приликата между Генадиев и Алекс, повече се говори за кармона на Женито Grinning

newsm78  Е нали Жени направи ДНК-тестове  и разбра ,че няма нищо общо с Калин , а съвпадението беше с Алекс .
Да пуснат един талибан  да се  самовзриви  и да няма  нов сезон , писна ми  #2gunfire #2gunfire .

# 682
Аз следя някои от актьорите в Инстаграм,всички пишат ,че спират "за сега",за "този сезон" ,та и аз мисля и се надявам силно да има нов сезон. Пък тези,които мрънкат и не им харесва,никой не ги държи с отворени очи и пистолет в челото пред тв,за да гледат.  Peace Който иска ще гледа,който не иска,няма.

# 683
  • Другата България
Мери - Ан - аз пиша за актьорска игра - ти пишеш за сценарни образи Simple Smile Затова не си съгласна, предполагам.  Peace
Не отричам невероятния чар на Калин Генадиев - но определено Димо Алексиев доста време остана в другия си известен, но - театрален образ. Особено в първите 2 сезона.
За това съм съгласна. Peace

newsm78  Е нали Жени направи ДНК-тестове  и разбра ,че няма нищо общо с Калин , а съвпадението беше с Алекс .
Да пуснат един талибан  да се  самовзриви  и да няма  нов сезон , писна ми  #2gunfire #2gunfire .

Joy hahaha

Колко време е серията, като времетраене? Дано поне е два часа, а не 45 минути....

# 684
Някой би ли ми припомнил историята на Наталия. Уж всички серии съм гледала,но явно нещо ми се губи. След като майката е заминала, е живяла с баща си известно време,той я е настройвал против нея-да това помня. А защо са прекъснали отношенията си? Защо не общуват?

# 685
Наталия е била наркозависима, той каза, че я измъкнал от затвора - с тези си проблеми, не е много подходяща за дъщеря на уважаван съдия, явно затова не поддържат връзка. 

# 686
Сега пък ми текна друга идея у мозъка  Laughing
Дали разковничето не се крие у Янко? Него не са го давали много време, все си мисля, че на сватбата на истинския си син трябва да присъства. Та в този ред на мисли... що пък той да не сътвори някаква изненада  newsm78
В промото не присъства той, ама като знам как подвеждащо ги правят тези промота...

# 687
  • Другата България
Според мен Янко няма да присъства довечера.
Промото при мен не се отваря, къде го гледате това?
П.П. Видях - 45 минути си е, то докато започне, и ще свърши. И промото намерих - не видях катастрофа обаче, но пък дадоха Рачков...нали уж замина, нещо пак ще се намеси май тази вечер.

Последна редакция: пт, 26 май 2017, 18:29 от Merri_An

# 688
Още не е заминал. Снощи говориха, че ще заминава и ще се обади по-късно на Магда да уточнят подробностите около оставането на Коко при нея.

# 689
И промото намерих - не видях катастрофа обаче...

Кадрите от катастрофата бяха показани днес по време на участието на Буковска в сутрешния блок на Нова. sali е дала линк към интервюто:

Общи условия

Активация на акаунт