Пролетно слънце грее, СЕПТЕМВРИЙЧЕ ден след ден лудее! тема №11

• 73 028
  • 535
  •   1
Отговори
# 390
Ние сме от днес с гнойна ангина с бонус двустранни хрипове и гърчове. Няма край, човек, докато не станат първи клас е все ужас някакъв. Кураж- половината време мина, само 3-4 годинки остават до първи клас Simple Smile))))

# 391
  • София
Атето, и Митко ходи с голямо желание и не може да се задържи напоследък и една пълна седмица. А толкова му харесва. Sad Все си мислех, че пролетта спират така да боледуват.
Румка, а аз мислех че ние сме зле. Направо не ми се мисли какво преживяваш Sad А как до първи клас ... на мен ми казаха, че уж само първата година като тръгнат на ясла/градина било така Sad незнам как ще изкараме така още 3-4.

# 392
  • Варна
И при нас е същото. Зимата беше по-здрав отколкото сега. Писна ми вече, все антибиотици му предписват. Покрай него и аз не мога да оздравея, всичко ми лепи и на мен

# 393
  • Северо=Западналия край
Оооо не, това до първи клас хич няма да го изтрая......то пневмонии, ларингити, бронхити и сополи, и пак сополи и още сополи..........ужасТ......

# 394
Нз какво да ви кажа , аз имам едни пристъпи при които ми става лошо и са ужасни . Оказа се ме са гърчове също като на малкия . Така съм откакто се помня МО никога не съм вземала мерки, винаги съм считала че е кръвно.  Sad. Днес ми се случиха две такива преживявания и нз как ще оцелея ако това продължава. Ужасен ужас, явно е наследствено при малкия но и дали ще мине някога? Макар че аз си живея така 40 години почти без да знам... но сега като вече знам и ме хвана шубето

# 395
  • София
Румка, това е ужасно. Лекарите какво казват? Имат ли предположение за причината? Какво точно усещаш, когат се случват пристъпите? Подозираш ли нещо, което ги предизвиква - във външната среда, стресова ситуация или някаква храна?
Ако се открие кое ги причинява, по-лесно могат да се вземат мерки. Пожелавам ти да откриете причината и лесно да може да се отстрани, за да не се случва повече и при двамата.  Heart Eyes  Hug
Преди, когато изписаха този сироп за гърчовете на малкия, казаха ли ти за какво се изписва той и какво действие има?

# 396
Олеле, страхотия!
Но от друга страна сигурно има лекарства за това състояние. Надявам се да има!
Оптимистичното е, че за толкова години не ти се е отразило зле, значи може би е преодолимо. Дано!

# 397
Ще живея -аз съм проклета:-)
Взех направление и ще видя какво ще ми измислят. Иначе усещането е как главата почва да ти тежи, омотава ти де, ушите заглъхват, и в един момент все едно главата вече не е твоя - някак се отдалечава от тялото. После си идвам на себе си, и цялата съм серъх потна., а междувременно се подпирам на мивка или на нещо, и си стоя седнала, за да не падна и да се нараня. Аз поне това помня. А ММ ми доразказа което не помня и е много страшно. Ама нищо,де, ще го боря

# 398
  • Северо=Западналия край

# 399
Ей, мерси, то това се отнася и за нас- мамите Simple Smile
Че днес ние всички вкупом ядохме дудуйет
Возихме се на люлкитр
А довечера сме на лекар

Значи- всички сме в кюпа на празнуващите 01.06 Simple Smile

# 400
  • София
Честит празник на всички деца - малки и големи. Здраве, весели игри и много сбъднати мечти.  Hug

# 401
  • София
Здравейте момичета, как сте?

Ходихте ли на почивка?
Ние ходихме на море за две седмици и беше много хубаво. Никак не си починахме, но на децата много им хареса и бяха щастливи. Simple Smile

От много време не сме си писали и реших да се включа да видя как сте Simple Smile

# 402
Ние ходихме за само 3 дена, че за повече на този етап няма пари.
Но Искренчо много обича да си играе с кофа и лопатка за пясък, и в събота от Джъмбо му купихме там едни такива.
Леле като ги видя!!!  Как им се нахвърли и запрегръща! И веднага вика - "мамо, тате, айде одим на мойе"

Wink
Задоволи се с пълнене на кофичката с вода от голямото корито за къпане, и ровичкане в кварталния пясъчник.

Пишете как сте?
Оттървахте ли се от памперса? Ние не на 100%, ама имаме напредък.
Не мога да се оттърва от цокането, търси си го като за световно.

И оняден му викам - аз имам цокане, ама ще го дам на друго дете, не на теб/защото нещо се тръшкаше/. Лелееее - дали не чухте жалните му протести чак на морето  ?  Wink))

# 403
  • Северо=Западналия край
Оооо, да се разпишем и ние Simple Smile
Предстои ни море след няколко дни, със сигурност ще е лудница.......едва ли ще си починем, но поне децата ще лудуват Simple Smile
У нас е цирк - подрастващ дребосък и пубер.......... Единия мрънка, другия се заяжда......
Емо е без памперс от два месеца, обаче.....акото си го върши в гащите. Не иска да казва, крие се......иначе с пиш няма проблем и си винаги казва.
За съжаление Емо много боледува от гърло, постоянно е с уголемени сливици и даже последния път казаха, че има и трета сливица. Все с ларингит и дрезгав глас почти всяка седмица.......
Говори многоооо, почти всичко му се разбира, непослушен като цяло  Simple Smile тръшка се на "най подходящите места" Sad
Ииииии така, да са здрави пък другото ще го мислим Simple Smile

# 404
Отидете за консултация за третата сливица. Едни познати като я махнаха, и детето спря да боледува, а беше Перманентно болно. На някой от моите правеха изследване в УНГ, запис на сливиците. След няколко месеца отново и преценят дали е за махане. При него не се наложи

Общи условия

Активация на акаунт