ДУБАЙ - тема 13

• 138 720
  • 1 018
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, имам възможност за избор за 5 дневно пътуване до Дубай - 20.11, 27.11 или 04.12. Кога е по-удачно да се пътува от гледна точка на климатичните условия. Притеснявам се да не уцелим дъждове или пясъчни бури😊Някой може ли да ме ориентира коя дата да предпочета.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 14:15 от Принчипеска

# 226
Здравейте, предстои ми пътуване до Дубай този месец (четвърто в  Дубай и трето в района на Al Barsha ). Интересувам се от ваучери за сафари, круиз по Марината с Xclusive, евентуално  и др. За първи път ще наемем кола и приемам предложения за по-различно прекарване. Последните три пъти следвах препоръките на бг.мама и съм много доволна и благодарна!                                                             

# 227
Здравейте, имам възможност за избор за 5 дневно пътуване до Дубай - 20.11, 27.11 или 04.12. Кога е по-удачно да се пътува от гледна точка на климатичните условия. Притеснявам се да не уцелим дъждове или пясъчни бури😊Някой може ли да ме ориентира коя дата да предпочета.

На първа страница има линк за температурите през годината.Виж ги там, може да се ориентираш за решение. Аз мисля, че през ноември е по-добре.

# 228
Ние и двата пъти бяхме с Greеn land. Всичко общо взето е едно и също. Джиповете се събират на едно и също място в началото на пустинята. Тръгват заедно. Водят туристите в един и същ лагер с еднаква програма и храна, така че, няма много разлика в услугата. Най-важно в случая е какъв шофьор ще се падне, за да прави повече атракция с дрифтове по дюните. Simple Smile.... но, мисля, че повечето са добри, тъй като ги обучават на едно и също нещо .

Последна редакция: вт, 03 окт 2017, 22:45 от desined

# 229
Здравейте,
имам 2 въпроса относно предстоящото ни пътуване.
1. До колкото видях, в началото на ноември залеза е около 17.30 ч. Ако запазим за Бурж Халифа за 16.30, дали ще можем да видим Дубай и по светло и по здрач. Или нещо бъркам?
2. За сафарито се колебаем м/у Raynatours и Arabian day safari. И при двете е около 200 лв. за тримата, с вземане от хотела. Какво бихте ни препоръчали.
За по-евтините варианти от сайтовете за групово пазаруване май събират кандидатите от различните пунктове с рейс(бус) и в пустинята се разпределят по джиповете.

# 230
Здравейте, ние ще посетим Дубай през декември. Имаме хотел и билети, но бих била благодарна, ако някой ме насочи за трансфера от и до летището, както и малко инфо как стават нещата с допълнителните екскурзии. Задължително искам да включа сафарито, за останалите не знам още. Благодаря на отзовалите се!

# 231
От кое летище в Дубай 😉

# 232
Извинявам се, DWC. 😊

# 233
  • ПЛОВДИВ

Малко красоти от нас:hearts:Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts

# 234
  • На зелено
Здравейте!

От балкончето идвам при вас Simple Smile Темите за Дубай са разкошни-изчерпателни, детайлни, информативни, с красиви снимки и пълни с емоционални пътеписи.

Пътувам в началото на м.Ноември с флайдубай. За момента са купени само самолетните билети, но и това е нещо, зашото дестинацията я решихме в последният момент и след много други варианти. Трябва да кажа, че това беше последният ни избор, но изчитайки някои от пътеписите, вече нямам търпение да опаковам куфара.

Представите ми за престоя там са ориентирани по-скоро в посока-почивка. Т.е, няма да има лудо прехвърчане по атракциони, ще посетим повечето, но ще бъдат и плавно разпределени по дни, и то не на всяка цена. Тъй като представата ми е за почивка, търсих престой в близост до плажа. На някои цените ме шокираха, а др.ме отказаха, че нямат добри рейтинги за апартаментите им. Засега съм се ориентирала към този тип наставяне, защото предпочитам да имаме кухня, поради различни лични съображения. Ще имаме 8 или 9 нощувки, още не е измислено за последната, тъй като излитаме от там в 09,40 сутринта. Мислех за варианта да взема за  1 или 2 нощувки един хотел, който е в непосредствена близост до летището. Бих се радвала да споделите, вие как го измислихте с ранният полет?

Ще наемем рент-а-кар за целият престой. Международната шоф. книжки ще ги извадим веднага, т.е. и се надявам в това отношение да са точни, защото имаме кратък престой в София, преди да излетим за Дубай. Забавленията и местата за посещение съм ги набелязала. Благодарение на вашата изчерпателна информация, знам и за цените, кое къде се намира, как е хубаво да се съчетае и т.н. Освен в Дубай, смятам да посетим Абу Даби и Шаржа. Програмата по дни е наполовина готова, после остава само бухването и окончателният избор на хотелите или апартаментите.

# 235
Здравейте,
Може ли някой, който е бил с рент а кар в Дубай, да ми каже как стои въпросът с паркирането. Платено ли е или безплатно?

# 236
Аз пък искам да купя ваучери за  Ferrari World и The Palm Monorail. Ако някой ги има, нека пише на лични.

# 237
Аз пък искам да купя ваучери за  Ferrari World и The Palm Monorail. Ако някой ги има, нека пише на лични.
И аз искам за ферари уорд. А  Palm monorail какво е и заслужава ли си?

# 238
  • На зелено
Скрит текст:
    [/list]
      Скрит текст:
      [/list]
      Цитат
      И аз искам за ферари уорд. А  Palm monorail какво е и заслужава ли си?

Линк към техният сайт
      Скрит текст:

Ако ходим до Атлантис на разходка, тогава смятам да го включа.

# 239
      • Варна
      Здравейте,
      имам 2 въпроса относно предстоящото ни пътуване.
      1. До колкото видях, в началото на ноември залеза е около 17.30 ч. Ако запазим за Бурж Халифа за 16.30, дали ще можем да видим Дубай и по светло и по здрач. Или нещо бъркам?
      2. За сафарито се колебаем м/у Raynatours и Arabian day safari. И при двете е около 200 лв. за тримата, с вземане от хотела. Какво бихте ни препоръчали.
      За по-евтините варианти от сайтовете за групово пазаруване май събират кандидатите от различните пунктове с рейс(бус) и в пустинята се разпределят по джиповете.

Перфектното време е 17:00ч. Миналата година бяхме там в края на ноември- 28.11.Успяхме дяа видим Дубай  и по светло и по здрач. Уникално е и си заслужава.Наредете се на опашката за качване около половин час по- рано.

Общи условия

Активация на акаунт