С какво ви дразнят свекървите- 82

• 70 113
  • 802
  •   1
Отговори
# 15
Каза ми , да внимавам в картинката да не направи така, че да му се моля да си видя децата. Потвърди, че съм боклук и че ако до 5 дни не ме види АЗ да му изчистя стаята щял да действа.

Мен лично това ме притеснява. Тоя ми прилича на психопат и не се знае накъде ще му избият чивиите. Ти сигурна ли си, че децата ти са в безопасност?

# 16
  • Варна
Да, тя смята, че всичко е наред щото децата спят като стават ексцесиите и щом не са чули и видели значи проблем няма. Желязна логика, нали...

# 17
  • при късмета
Скрит текст:
Относно последната история, като теглим чертата, аз виждам родители, които оставят децата си за заложници на един малоумен кретен. Защото така седят нещата - от едната страна е свекъра откачалка, от другата две невинни деца , а по средата седят тати, на когото не му стиска да се оправи с баща си и мама, която толкова обича тати, че ще го защитава до сетен дъх и е готова да остави децата си в отровната атмосфера. Само защото не ще да проумее, че основният й проблем не е в свекъра, а в сина му. Изключително грозна история.
Най-виновна е мама. Как е могла да ги създаде от любов и толкова да обича баща им, че да не й пука, че не й е приписал половината къща? Как може да е такава патка загубена и да не тропа с крак и юмрук докато той тати не я вземе на ръце и да я изнесе като във филмите на квартира.
Как може мама да прави сметката, че наем + кредити+ ток в квартирата и в къщата / защото няма как да я оставим без електричество/ ще изяжда парите дето могат да ги заделят за нас и сигурно няма да им стигат... Еххх мама е най-виновна.
Единственото за което е виновна мама е, че не иска да си отвори очите.
Ако си чела темата назад, трябва да си забелязала, че толкова единодушни, хора на крайностите на мнения, сме били много, много рядко. Ти си направи изводите, ако ти е възможно.
И пак (за последно) да питам защо не ми отговаряш на въпросите? Ясно е, че отговорите ще изкарат мъжа ти повече и от муньо, ама вината не е в нас. От възпитание да го беше направила

# 18
  • София

Най-виновна е мама. Как е могла да ги създаде от любов и толкова да обича баща им, че да не й пука, че не й е приписал половината къща? Как може да е такава патка загубена и да не тропа с крак и юмрук докато той тати не я вземе на ръце и да я изнесе като във филмите на квартира.
Как може мама да прави сметката, че наем + кредити+ ток в квартирата и в къщата / защото няма как да я оставим без електричество/ ще изяжда парите дето могат да ги заделят за нас и сигурно няма да им стигат... Еххх мама е най-виновна.

Ами, не затова е най- виновна мама.
А, защото не е участвала в решението на каква цена и по какъв начин, да се направи заветната къща.
Защото, твърде овчедушно си е позволила да влага пари, а тя да бъде на името на човек,
за когото мама е боклук и курва / нали със зор си успяла да му докажеш, че не си/.
Защото, не се е самоуважавала дотолкова, че да не позволи да бъде никоя пред закона, което да доведе дотам, че бащата на мъжа, с когото живее, дори и изнуден от нея, да върне къщата на сина си, да запази правото си на обитаване до края на живота си.
И да, мама е виновна затова, че ако утре бащата на децата се гътне или го отнесе някой на пешеходната пътека, ще се наврат всички в бабиния апартамент, в който живеят другите баба и дядо, а неосъществения свекър, пак ще се кефи, че я е изгонил.

# 19
Преди няма и час Simple Smile разказвам как реагира мъжа и как изтънко му показа, че няма да го огрее.
Прибра се първо не му се обади изобщо дойде видя си дъщерята пита големия прибрал ли се е от училище и почна надълго да ми разказва какво как и защо е направил през деня. Завърши с изречението
"Утре разчитам на теб да отидеш при Балаж и да смените този процесор. " Това пред баща си без грам да каже нищо на него.
Хола и трапезарията са свързани свекъра седнал в хола на масата пие ракия мъжа ми даже не го отрази дойде при мен в кухнята взе да бели картофите за салатата и ме остави да се пробвам да накърмя малката. Сложи масата само за нас двамата в трапезарията. Седна и си говорихме с бебето до нас все едно свекъра го няма. Пита ме как е минало при доктора и какво е казала. Накрая вдигна масата докато аз си правя лактогенния чай и каза, че се качва. На тръгване мина през свекъра, който се опита нещо да му каже обаче даже не го отрази. Подмина го и се качи горе.
А другия се чуди сега как да ми се подмаже гледа малката " У на дядо сладката бе как хубаво ми се смееш. " Без никаква реакция от моя страна.
Ето това девойки, тъщи и свекърви е тънко финтиране без акцесии и разправии и замерване.
За тези, които ми казват зарязвайте къщата или не знаят какво е да построиш собствен дом от нулата или дай боже да имат такива възможности, че да не ги боли за вложените средства и труд. Аз ценя труда си моя и на мъжа а днес той категорично показа, че е зад гърба ми без да се налага да крещи да поставя условия или да заплашва с тръгване.

# 20
ОК, Womanitka, щом те кефи такъв живот с такъв тънко финтиращ мъж, наслаждавай му се със здраве. Предполагам, и за дъщеря си искаш подобен.

# 21
И как точно свекъра ще ме изгони като след смъртта на мъжа ми / даже не искам и да си го помислям/ тя става собственост на двете ми малолетни деца Simple Smile
Навярно никой от вас не си е мислил , че родителя му може да му изиграе такъв номер и дано никога не разберете че са способни на нещо подобно.
Относно останалото благодаря за мнението Simple Smile имате право на него.

# 22
ОК, Womanitka, щом те кефи такъв живот с такъв тънко финтиращ мъж, наслаждавай му се със здраве. Предполагам, и за дъщеря си искаш подобен.

И какъв е другия вариант да блъска по масата и да поставя условия които никой няма да отрази ??? Или да заплашва с неща, които няма как да се случат. Предполагам, че дъщеря ми поучена от моя опит ще има достатъчно примери, за да реши сама. Ако избере мъж като баща си няма да й е лошо. Важното е да не избира мъж с баща като дядо си Simple Smile

# 23
Т.е. ти виждаш два варианта. Или безхаберен путьо, или блъскащ по масата питекантроп.

# 24
  • София
И как точно свекъра ще ме изгони като след смъртта на мъжа ми / даже не искам и да си го помислям/ тя става собственост на двете ми малолетни деца Simple Smile
Навярно никой от вас не си е мислил , че родителя му може да му изиграе такъв номер и дано никога не разберете че са способни на нещо подобно.

О, той няма да те изгони, ако има акъл в главата- ще ти трови живота докато е жив.
Ще отрови душите и на децата ти, но ти си над тия неща. Mr. Green

# 25

Те тези деца ще пораснат и. .дай Боже да те обичат и уважават,обаче не са малко случаите когато старите хора остават без покрив поради имотни неуредици..
То нека е на твое име,пък пак за децата ти ще остане..

Не сме свекъра ти да ни финтираш.. Stop

# 26
  • при късмета
По принцип не може ползвател да осъди когото и да е да плаща наем, дори на имот за който има учредено право на ползване. Той е ползвател, а не собственик.

Иначе WomanitKa измисли много набързо розАва история, мислейки, че заблуждава нас.
ти решаваш как ще протече собствения ти живот. И на кого ще позволиш да те тормози. Но когато търсиш съвет, и всички, без изключение смятат едно и също, за да си решиш проблема, дали не е по-добре да ги послушаш?
Мъжа ти днес ще се държи както си сънувала, утре пак и вдругиден пак ще клекне на баща си. Щом е толкова зависим от него, макар и да не обясни как точно, това е неминуемо.
Ако го разбереш е за твое добро, ако не, пак ти ще си носиш последиците. Но зда знаеш, че и децата ти ще носят твоите последици

# 27
Аз не съм сигурна, че игнорирането в собствения ви дом ще даде резултат...След 2-3 дена пак ще имаш скандал.

И защо мъжът ти те оставя сама с дядото вечерта? Ще изчака да се качиш с него.

# 28
Womanitka, ако ще живеете заедно, няма ли как да разделите функционално къщата, така че да не се засичате?
Защото да ползвате един хол и кухня и да се подминавате също е достатъчно напрягащо. Да не говорим за риска от ескалация във всеки един момент.

# 29

Мъжа ти днес ще се държи както си сънувала, утре пак и вдругиден пак ще клекне на баща си. Щом е толкова зависим от него, макар и да не обясни как точно, това е неминуемо.
Ако го разбереш е за твое добро, ако не, пак ти ще си носиш последиците. Но зда знаеш, че и децата ти ще носят твоите последици
Мда, той вече го е правил в началото, когато са се карали уж безпричинно.
Просто бащата е от типа отровни родители и за съжаление с такива само разстоянието помага. Ама в случая те няма как да го постигнат.

Общи условия

Активация на акаунт