С какво ви дразнят свекървите- 82

• 70 092
  • 802
  •   1
Отговори
# 105
За спане не става дума, само за гости, предполагам на кафе и торта, един следобяд. Обаче кога, не знам, а ние другата седмица сме на работа, няма как да бързаме да излизаме и т.н. , вече съм споделяла, че работя заедно с мъжът ми в едно бюро. А и съм под напрежение сега, връщам се след работа скапана.
Купове дрехи вкъщи заради детската градина. Не ми се посрещат гости. И не съм ги канила, нито аз , нито мъжът ми. Не искам и ако се домъкнат да искат да разглеждат къщата, защото не смогвам навсякъде.
За комплексите, да признавам си, имам ги много, и не са от сега, цял живот си живея с тях.
P.P.
Сега мъжът ми говори със свекърва ми, да им каже, че ние няма да можем, заети сме. Ох, камък ми падна от сърцето.

# 106
  • София

И аз какво да правя? Да откажа ли? Мъжът ми ще преме отказът, но ще му стане криво.

Ми, не се свивай като мишка, а демонстрирай самочувствието и превъзходството, които тук демонстрираш, анонимно зад монитора.
Нали уж не плащаш данък " обществено мнение"?
С какво зависиш от лелята и сина ѝ, та да ти пука как ще те одумват?
Щом мъжът ти те приема каквато си, проблемът е в теб- че ти не се приемаш.
А, свекърва ти го е схванала и ти е скроила блестящ номер- явно, доста ти  е насъбрала.
Затова, ако не искаш и мъжът ти да разбере колко си зле със самочувствието и да те погледне с твоите очи, посрещай змията и се дръж на положение.

# 107
  • ...живея на последния етаж...
Племенница на баба МИ не ти ли някаква е роднина все пак? Щом бабата е обща родственица....... newsm78 хич не ми прозвуча хубаво поста ти.

# 108

И аз какво да правя? Да откажа ли? Мъжът ми ще преме отказът, но ще му стане криво.

Ми, не се свивай като мишка, а демонстрирай самочувствието и превъзходството, които тук демонстрираш, анонимно зад монитора.
Нали уж не плащаш данък " обществено мнение"?
С какво зависиш от лелята и сина ѝ, та да ти пука как ще те одумват?
Щом мъжът ти те приема каквато си, проблемът е в теб- че ти не се приемаш.
А, свекърва ти го е схванала и ти е скроила блестящ номер- явно, доста ти  е насъбрала.
Затова, ако не искаш и мъжът ти да разбере колко си зле със самочувствието и да те погледне с твоите очи, посрещай змията и се дръж на положение.
Право в десетката, но си права!  bouquet

Той много добре знае, колко съм зле със самочувствието и причините за това.
Опитва се да ми вдигне гарда с внимание и любов и успява до някъде, но е моментно състояние. Поне професионално съм доста по-добра от него и го превзхождам с образование, нищо че ми е шеф в момента.
Добре, че и на работа съм единствената жена и няма с кой да се сравнявам.
Но за килограмите трябва да направя нещо, знам. Не, че не съм опитвала де.

# 109
Божеее, у нас пък като живеех сама, са идвали гости така, както си е разхвърляно (мои приятели, де, не ги е канил някой друг). Аз съм особняк малко обаче и като ми омръзне, си казвам: "Айде, тръгвайте си" Simple Smile И изобщо не се интересувам дали някой ще се разсърди. Същото правя и като говоря по скайп, например. "Хайде, че вече не ми се приказва". На повечето хора им става смешно.

По тоя повод, може би преди време в една тема бях го разказвала, но не помня: На един приятел баба му даваше адреса на някакви хора, преместили се преди време от тяхното село във Варна, на всички жители на селото, за които знае, че отиват на море  hahaha

# 110
Направо си умирам от смях с тоя форум.

Жени дето използват за чуждите мъже квалификации като путьо, муньо и овчедушен ще се изпотрепят да се хвалят как карат собствените си такива да ядат потенциално отровни гъби и ония им слушат малоумието  и нагъват като за последно   Shocked  На каките пък изобщо не им идва на ум как изглеждат те, че и техните мъже в чуждите очи след тия откровения  Joy

А една от най-запенените потребителки демонстрираща във форума „превъзходство”, както същата се съгласи с мнението на друга всезнаеща, не може да се стегне и да си реши елементарен проблем с килата  Joy

Е не, разплакахте ме от смях, честно  Joy Joy Joy

# 111
Бързият влак, тези дни само такива мнения като твоето ми правят впечатление.  

Ако беше толкова лесно да си 'перфектен' във всичко то половината свят щеше да се е възползвал.  Rolling Eyes

Има толкова хора  с пари, диетолози, готвачи, фитнес инструктори, детегледачки и т.н., които се борят с кг и не могат да станат желаните кг, а ние тук от всичко разбираме и можем  Naughty

Madame_Butterfly, казваш, че е неудобно гостуването и помолваш другият път да изчакат поканата да дойде от вас.

Ще се видим някой друг път, защлто съм заета/претрупана с работа/уморена и нямам време/възможност за гости в момента. Усмихнато напомняне, че не е добър момента и се надявате да се видите скоро при друг повод. И това е.  Peace

# 112
Направо си умирам от смях с тоя форум.

Жени дето използват за чуждите мъже квалификации като путьо, муньо и овчедушен ще се изпотрепят да се хвалят как карат собствените си такива да ядат потенциално отровни гъби и ония им слушат малоумието  и нагъват като за последно   Shocked  На каките пък изобщо не им идва на ум как изглеждат те, че и техните мъже в чуждите очи след тия откровения  Joy
Ти коя беше, че да му пука на някого как изглежда в твоите очи? Важното е как моят мъж изгледжа в моите очи и аз в неговите. Относно това, благодаря, не се оплаквам. А ти можеш спокойно да се насладиш на смеха с форума- той поне ще разнообрази малко тишината в спалнята ти.

# 113
  • София

Има толкова хора  с пари, диетолози, готвачи, фитнес инструктори, детегледачки и т.н., които се борят с кг и не могат да станат желаните кг, а ние тук от всичко разбираме и можем  Naughty

Ако човекът няма здравословен проблем, който води до напълняване, не спре ли да "плюска" и не се ли размърда малко, никой не може да му помогне.
И не, не че ние тук всичко разбираме- това е мнението на всичките специалисти, които си изброила.

# 114
Не, че не съчувствам на човек, който се бори с килограмите. Само че ми стана смешно хора, които съм виждала да мачкат с думи другия, че не е перфектен и си мислят, че имат това право. От позицията на какво?
Ти коя беше, че да му пука на някого как изглежда в твоите очи? Важното е как моят мъж изгледжа в моите очи и аз в неговите. Относно това, благодаря, не се оплаквам. А ти можеш спокойно да се насладиш на смеха с форума- той поне ще разнообрази малко тишината в спалнята ти.

Уишче, никоя съм каке, нямам претенции да съм. Може да не ти пука, ма пък дали твоя верно не е п....ьо да ги яде тия гъби? hahaha

Моите мнения са 90 и кусур, твоите 11 хил. На кого ли в спалнята е по-тихо?  Joy

Последна редакция: сб, 13 май 2017, 18:13 от Анонимен

# 115
Както ти казах вече, Бързия Влак, аз нямам оплаквания нито от мъжа си, нито от живота си. Все ми е през метлата на теб как ти изглежда. Важното е, че на мен и на нас ни е добре.

# 116
Мадам Пеперуда, ако искаш пиши ми ЛС, с килограмите мога да ти помогна.  Peace

Ако си в София, още повече.

# 117

Ако човекът няма здравословен проблем, който води до напълняване, не спре ли да "плюска" и не се ли размърда малко, никой не може да му помогне.
И не, не че ние тук всичко разбираме- това е мнението на всичките специалисти, които си изброила.
Аз напълнях след лекуване на щитовидната жлеза. Е не съм 100 килограма, 63 съм, но ми тежът. И се ограничавам, не плюскам, но ако не се нахраня, нямам сила да си гледам децата и да ходя на работа. Хапвам балансирана храна, имам и програма от фитнес инструктор, но не отслабвам, само задържам килограми. По време на бременостите ми не съм напълнявала така екстремно, и двата пъти ходих да раждам 57 кг. Обаче като започнах лечението и се подух като балон.

# 118
Пепрудова,
Скрит текст:
НВВМ диета дава отлични резултати. Във форума има тема за нея. За доброто функциониране на щитовидната жлеза, все пак не трябва да отрежеш всички въглехидрати, а да оставиш малко в менюто си. Важно е да са от бавните.

# 119
  • Бургас
Племенница на баба МИ не ти ли някаква е роднина все пак? Щом бабата е обща родственица....... newsm78 хич не ми прозвуча хубаво поста ти.
Роднина ми е, но не поддържам контакти с нея. Тя е възрастна жена. Ти с всичките си роднини ли се знаеш и се имате!?

Общи условия

Активация на акаунт