С какво ви дразнят свекървите- 82

• 72 135
  • 802
  •   1
Отговори
# 225
Ми тя и мойта свекърва.оня ден ме пита с какво си свалям кръвното и аз и казах - с канела, и тя веднага пила канела. И си свалила кръвното. Тя ме имитира явно, ама за завиждане едва ли...

# 226
Нито ти завижда, нито те имитира, ами се радва, че си вдигнала кръвното, гадината долна. И ти изоПщо не си за завиждане. Laughing

# 227
Нито ти завижда, нито те имитира, ами се радва, че си вдигнала кръвното, гадината долна. И ти изоПщо не си за завиждане. Laughing
Joy
Е , хора , приемете , че когато една жена отгледа сина си и го пусне да лети , вече няма толкУС контакти с младежта. Ако и не работи с мацки , излиза извън актуалностите и снахата е извор на вдъхновение и информация. Какво ви пречи да ги "отваряте" , нека пият от канела до спирулина , нека си купуват чорапогащи на фигури , гоУема рабУта. Ако е комично подражателството и не се усещат , то си е за техен резил. Това не  е толкова дразнещо /според мен , де /.

# 228
Нито ти завижда, нито те имитира, ами се радва, че си вдигнала кръвното, гадинатай долна. И ти изоПщо не си за завиждане. Laughing

АПсолютно.

Мен пък винаги като ме пита някой нещо - откъде е, колко струва,  откъде ги вземате тия круши, си казвам като поп. На свекървата най-вече, но и на колежки и прочие. Що да не си купят хората, да си купят, щом им харесва. Да не съм някой монополист на мюсли и  аксесоари. Веднага си казвам - ей там и там, струва еди колко си, има и зелено.

Никога не съм разбрала да ми завижда някой за нещо, изтрябвало му е.

Последна редакция: нд, 21 май 2017, 20:29 от Iris04

# 229
Е, това е щото сте Устарели.  Mr. Green

# 230
  • София
Не знам защо всички подскочихте на наблюденията на Захара, макар и доста наивни и неграмотно вербализирани. Има такива жени, които не могат да приемат остаряването с гордост и не могат да осъзнаят, че една жена може да остарее и красиво. Обикновено успяват в опитите си за подмладяване да се направят на клоуни, подражавайки на младите девойки, били те снахи или момичета по улиците.
Не знам нейната свекърва дали е от тях, или Захира е от тези, които си мислят, че всички им завиждат, но далеч не е нереалистична хипотеза описаното.
Прозрачните блузки и фигуралните чорапогащници може да не са за "дебелашките пикли на по двайсе" (често се изтъква като контрааргумент), но не подхождат на една зряла жена на 50, примерно, независимо дали е запазена. Възрастта според мен идва с някаква тежест, която не върви ръка за ръка с подскачане за всяко клинче на снахата.
П.П. Има огромна разлика м/у канела и спирулина, от една страна, и някое младежко червилце, от друга.

# 231
  • София
Ей, кандидат-свекървите, стига сте се упражнявали върху момичето  Naughty Като искате да си правите гаргара с някого си намерете по една снаха и почвайте Crossing Arms Какво сте емнали чуждата Mr. Green

Моята свекърва май скоро ще ми вдига кръвното. Значи като си науми нещо тая жена по трупове ще ходи, обаче ще стане на нейната. За сега не ме засяга пряко, но ако се наложи ние да ѝ сърбаме попарата, ще хвърчат перушини! Да знаете от сега. Скоро може да се оплаквам Close

# 232
Лекинко офтопик и с риск да бъда "изядена"  Laughing , ама аз не знам за кого изобщо са фигуралните чорапогащници, освен за кабаретните артистки или търсещи себе си тийнейджърки.  Mr. Green

# 233
Разстреляйте ме сега,  за една правописна грешка  #2gunfire

Започвам да ви следя...  Само и една грешка да направите...

Споделих аз с какво ме дразни свекървата,  а скочихте да я защитавате...  Темата за какво е!?  Яко наспамихте темата...

Да не би и вие за нещо да ми завидяхте  Joy Joy Joy

# 234
  • София
Ахаха, и това е така Mr. Green
Макар че има и доста семпли дизайни, които могат да стоят добре на някоя по- шармантна дама.

Започвам да ви следя...  Само и една грешка да направите...
Не искам да се заяждам излишно, но за намирането на грешки, демек наличието на оценъчен апарат, ти самият трябва да си достатъчно грамотен.

# 235
Не знам за завиждането, но познавам свекърва, която иска да има от всичко, което е купено в дома на сина ѝ и снаха ѝ - по възможност абсолютно същото, а ако не - възможно най-близкото му "копие". Картини, килими, саксийни цветя, техника, декорации... ooooh! УжасТ голям. И не само това, ами когато тя купи нещо, започва дълга и досадна агитация и младите да си купят същото и за тях. Хем е смешно, хем плачевно положението. Винаги съм се чудила защо тази жена толкова много иска да превърне двете жилища в пълни копия. Изкукала работа.

# 236
Захара, съвсем честно си признавам, че ти завидях за свекървата.

# 237
Разстреляйте ме сега,  за една правописна грешка  #2gunfire
Две са, душко, две. За пунктуационните да не отваряме дума.
Започвам да си мисля, че свекито те подпитва за книжките, за да ти намекне, че имаш нужда от ограмотяване.

ПП - И като си помисля, че аз обикновено съм на страната на снахите...

# 238
  • Mediterraneo
Аз лично не завиждам за форумната дефлорация на Захара  Mr. Green А едно време какви дефлорации имаше!

# 239
Аз съм от тези, за които тонът, усмивката, погледът, жестовете, мимиката, подтекстът, неизказаните мотиви, задните мисли, прозиращи от наглед нормални, ежедневни и изпълнени с битовизми, слова, всъщност са същината на общуването и отношенията... така че разбирам какво описва Захара.
 Не си струва да се ядосваш, Захара.

П.П. ... Завистта няма нищо общо с възхищението, по-скоро със самооценката.

Последна редакция: нд, 21 май 2017, 22:10 от luna

Общи условия

Активация на акаунт