С какво ви дразнят свекървите- 82

• 71 175
  • 802
  •   1
Отговори
# 510
Бре! Като видях над 10 страници мнения, казвам си, че някоя свеки сте я сложили на дръвника, а то в какви размисли сте се вкарали тук...
Точно свекърва е на дръвника в момента. Laughing

# 511
  • Варна
Права си, Уиш, както винаги Simple Smile Убягна ми тънкия момент.

# 512
Приказвайте, приказвайте, пък после  Shocked що така, ние хич не сме обиждали...

Шарки, честито!

Някои да внимават какво си пожелават за свекърва, особено из лоното на форумските сестри Mr. Green

# 513
  • София
Честито, Шарки!  Hug

Впрочем, и аз бих се радвала на свекърва като Амур  Heart Eyes Ще се каним на готварски фиести и ще си говорим за диети  Hug

# 514
Аз бих се радвала на свекърва, която ми дава къща  Embarassed Толкова си мечтая за къща, може и на село! Ама няма, а докато не изплатим ипотеката, не можем дори да си позволим да мечтаем за къщурка и в най-забутаното село. 
Да ми готви също може, да ми сади домати, да гледа децата...не майко, а злато ще й казвам  Laughing Децата човек убиват за домашно мляко, сиренце, баничка, доматче, малинки...за дворче...

# 515
HAPPY, защо се учудваш, че свекървата ти не знае за какво да говори с внуците си? Щом ги вижда рядко или почти не ги вижда, откъде да знае!

# 516
По-скоро ми е някак си мъчно
Мен са ме гледали бабите, имам толкова мили спомени с тях, с дядо, лека му пръст...
Дъщеря ми е на почти 16, тя заговаря баба си и поддържа small talk, защото и на нея й става неудобно да нямат общи теми.

# 517
  • София
Аз, като официализирана тъща от 2 дена насам, в коя тема да се запиша?
Шарки, честито! Ще си намериш място дори и тук, не зная дали има тема "Как се разбирате със зетя", виж в подфорум КГБ  Laughing
Не зная защо мислех, че си тройна свекърва

# 518
Само се правите тук на лоши...

# 519
А някои сме си лоши по природа.  Mr. Green

# 520
Сигурна съм за снаха си,че ако нещо стане с мен сериозно,първа ще тича по болници да организира и помага,как му се вика-логистично.Няма лично да ме бърше,боже опази,и  аз не искам,но няма и да е безразлична,каквото да се натрупа между нас,както да ми вика или не вика,каквото да мислим една за друга в някои  моменти.Ама  дразненето си остава,сигурна съм. На  глава да тръгна,свекърва съм.И тя снаха.
Примерно го казвам с нас.
Важи за всички тук.
 Просто чесане на езици в 98% от случките.

# 521
  • София
Не зная защо мислех, че си тройна свекърва.
Само двойна  Laughing. Първото чедо се пръкна женско, изглежда и мисли като моя подобрена, макар и по-смугла версия. Откак направи 21 и каза:"Мамо, ти си права и вече ще те слушам", се разбираме отлично. И със зетя се разбираме. Само в момента, в който обявиха, че подписват (след 10+ годишна връзка) му забраних да се обръща към мен с "бабо" и към младия ми съпруг с "дядо", напук на традициите.

# 522
Сигурна съм за снаха си,че ако нещо стане с мен сериозно,първа ще тича по болници да организира и помага,как му се вика-логистично.Няма лично да ме бърше,боже опази,и  аз не искам,но няма и да е безразлична,каквото да се натрупа между нас,както да ми вика или не вика,каквото да мислим една за друга в някои  моменти.
Това е важно. А за дразненето, то понякога собствените ми деца така ме дразнят, че ми идва да им извия вратленцата, та чуждите ли?

# 523
 Sharky*, честито
А за теб- признавай си тук греховете, ние ще ги разнищим надълго и нашироко и ще ти обясним какво да правиш  Naughty за да си образцова тъща и свекърва  Naughty

# 524
Шарки, честито. Скоро може и баба да станеш, тогава ще те коментираме  Laughing. Аз само свекърва ще ставам, ама ние с младежа имаме доста приятелски отношения и не вярвам да има драма, освен ако не се събере с някоя девойка от нашия регион.

КАГ, аз лично я коментирам, защото в последните месеци е станала доста жлъчна, а не беше такава. Никакво чувство за хумор не проявява, иначе щеше да разбере постът на Птица.

Общи условия

Активация на акаунт