За мен също това е проява на лош вкус, а от учител- абсолютно целенасочено. Понеже баба ми и майка ми са учителки, имам нещо като "радар" за "тънките " им обиди и ирония. За съжаление се срещат у много учители с дълъг стаж, и за съжаление не са тънка ирония, а детински дразги.
Иначе по същество. Тамън се жалвах, че се преместихме преди две години срещу свеки, а тя не поглежда децата. И все едно ме е чела
, вчера следобяд цъфнала у нас, извела ги, завела ги до магазина, където гаджето й да си смени една блуза, и после си тръгнала с него. Стига толкоз за таз година
Те се прибрали сами, купили си плодове и т.н. Странна птица е свеки. Дори не знае за какво да говори с децата, къде да излязат, и изобщо...Но аз се радвам, че изобщо се е сетила за тях и е минала да ги види, защото се случва доста рядко.
. "Изоставих" майка си с алцхаймер. Сигурно ще ме обвинят много хора, но бяхме вложили много, преди да се разболее. Не бях физически до нея и още си нося последствията, но и дори да бях останала в БГ, нямаше да имам възможност да полагам грижи. Поне успях, да и осигуря 24/7 гледане. 
Чудесно си ме "разчела".