С какво ви дразнят свекървите- 82

• 71 121
  • 802
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Кали,мнението и постовете ми се различават според написаното от потребителките. Преди 2 г. май доста поспорих с теб.
КАГ, преди две години (малко по-малко) ти не спори с мен, а отново ми наби канчето, че съм коравосърдечна, щом не искам свекърва ми да присъства в къщи в дните непосредствено след изписването на бебето. Вярно, не си ме обиждала. Но никакви мои обяснения защо не искам никой в къщи не се приемаха. Въобще чуждите чувства и желания не се приемат. Така е редно. Точка.
Но най-лош вкус ми остави тогава факта, че ти няколко пъти пренебрегна въпроса ми "Защо да е толкова наложащо свекърва ми да е до внучето си в първите му дни, а за майка ми да е нормално, че няма да може да е тук. Явно като мъжка майка смяташ, че мъжките майки са по-в правото си. Поне с такова впечатление останах...
Цитат
Сега да го правя?
Ами как да го правиш сега, като аз от тогава нищо не съм споделяла. Няма и да споделя повече. Щото бях наричана каква ли не, само защото не боготворя свекърва си (не от теб де).
Цитат
Как е детенцето ти?
Благодаря, добре е. Пълно визуално копие на свекърва ми е. Да са живи и здрави и двете.

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 18:58 от HappyKali

# 676
  • София
Наистина винаги свекървите са виновни. Сватовете на КАГ се изказали недипломатично, вие скачате на нея, защо не е разрешила ситуация, която НЕ ТЯ е предизвикала.
А защо да не гледа сеира на сватовете си, ако са показали лошо възпитание? Снахата също би могла да попита как да я нарича, след толкова години. Ще ме извините, но се вижда кой си е показал рогцата.

Напълно допускам възможността децата ми да си изберат добри за себе си партньори, с които аз да не мога да меля.

# 677
Аз не бих преценявала по публикациите кой какъв е офлайн. Абсурт, например, с която, ако няма спор, няма тема  hahaha Mr. Green , сигурно офлайн е много приятен човек за общуване и се разбира супер със зет и снаха. Тъй че не намирам за ОК да даваме квалификации кой каква баба, майка и прочие е.

Последна редакция: сб, 27 май 2017, 19:31 от Априлска вълшебница

# 678
То и който няма свекърва разбра какво е усещането Simple Smile

Определено Laughing
А който има, я е заобичал още повече на фона на останалите  Laughing

# 679
Уиш, аз друго имах предвид като й написах за липсите, ама тя го извъртя в друга посока, която изобщо не съм имала предвид.
Да, разбрах те. Съгласна. Просто намирам посоката, в която КАГ извъртя идеята за липсите за too lame.

# 680
То за "набиване на канче" важи не само за пишещите свекърви, а и за много от пишещите снахи. Не  е ли същото, като непрекъснато се налага тезата  да се съгласим с вашето мнение. С някои се съгласяваме и аз , и Апсурт, пък и други епизодично включващи се свекърви. Но няма как  да приема, че вие сте винаги много прави, а ние винаги много криви.
Спирам,  че трябва да приготвя вечерята. До скоро! Вероятно в другата тема.

# 681
  • София
То за "набиване на канче" важи не само за пишещите свекърви, а и за много от пишещите снахи. Не  е ли същото, като непрекъснато се налага тезата  да се съгласим с вашето мнение. С някои се съгласяваме и аз , и Апсурт, пък и други епизодично включващи се свекърви. Но няма как  да приема, че вие сте винаги много прави, а ние винаги много криви.
Спирам,  че трябва да приготвя вечерята. До скоро! Вероятно в другата тема.

Оооо, не. Пишещите снахи влизат в точно тази тема, за да се оплачат, а не да набиват канчета. Пишещите свекърви в точно тази тема влизат с идеята да набиват канчета.

П.П. Предлагам Тарталета в първия пост на другата тема да сложи този линк – http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=798386.705

# 682
Ох, Миленака, толкова се чудих какво му е на тоя линк, че да го слага, и най-накрая успях да видя, че ключът бил в заглавието - това била темата "С какво ви дразнят снахите"  hahaha От две години не е пипана, направо чака за нова, както е на 48-ма страница.  Laughing

# 683
  • София
Ред да има  Laughing

# 684
Аз сега се зачетох някъде откъм 45-та страница - много е яка, целият форум спори с Популе, ама не за дивана, а за мусаката.  hahaha

# 685
За да има равновесие, както в тази тема свекървите набиват канчетата на снахите, в онази тема куп снахи набиваха канчето на свекървата Популе.  Laughing

# 686
Наистина има такова равновесие.  hahaha Направо трябва една обща тема - Снахи vs Свекърви, хайде на ринга, който разбира, тук се спира  Laughing

# 687
  • при късмета
А защо изобщо чужди свекърви, трябва да набиват канчетата на чужди снахи? И още повече защо изобщо свекървата да е фактор за снахата? Ами за мен не е. Снахата живее и гради семейство със сина и трети не е нужен изобщо. Като има трети и четвърти, те не са възрастни.
Та свекървите на повече от "добър ден" и "довиждане" трябва изобщо да са доволни, а те претенции имат за обръщения, кръстени на тях деца, къде да живеят младите, разчет кой харчел парите и на специално отношение към нейно светейшество - свекървата и прочие.
Ами все по-малко ще го получават туй и то. Ако искат да свикват, ако не искат да не свикват

# 688
КАГ, възхищавам се на снаха ти, че понася характер, като твоя и си плюя в пазвата! Живота може да е труден, но все пак е прекрасен! Създай си твой свят който да ти е удобен и да се чувстваш щастлива, без да разчиташ щастието ти да зависи от внуци, снахи, синове. Да, семейства сме, но всяко нещо си има граници. Имам още, какво да ти кажа, но виждам, че няма смисъл. Ти твърдо вярваш в твоята преценка и виждаш само черно и бяло, а има толкова много нюанси....

# 689
  • София

Оооо, не. Пишещите снахи влизат в точно тази тема, за да се оплачат, а не да набиват канчета. Пишещите свекърви в точно тази тема влизат с идеята да набиват канчета.

П.П. Предлагам Тарталета в първия пост на другата тема да сложи този линк – http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=798386.705

Много дребнаво става и сектантско.
Ами, що не забраним да влизат свекърви и като веганите- мир и любов навеки....... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт