Кажете моля, кога давате вода
Хич не се сещам, а като се сетя не искат

) и така или иначе й сменям нощничката. Преди малко я завих с една бархетна пелена, а дори спим на леко отворена врата на терасата. Днес й поръчах ромпъри от Некст и скоро може и да спим с тях, но с чорапки.
ви момичета. Нямате представа какъв спасителен пояс се явявате в момента.
Когато се роди детето беше много грижовен. Имаше го страха както каза loveza, но този период отмина. Имам чувството, че си мисли че аз наистина нищо не правя по цял ден и няма от какво да съм уморена. Или дори по-лошо изобщо не се замисля за това. От както се е родило детето нито веднъж не пое инициатива да го гледа за да отида аз някъде да свърша работа, какво да кажем за излизане с приятелки. Нито една сутрин не стана да вземе детето и да ме остави да поспя. Нито една нощ не прекара буден с мен докато детето плачеше и се превиваше от болка. НИЩО. Дори не се сети да каже поне веднъж "уморена си почини си малко". А истината е, че имах ужасно голяма нужда от помощ за да се справя с бурята от чувства след раждането и ужаса в болницата. Бях изпаднала в следродилна депресия, която сама трябваше да преборя докато се опитвах да успокоя истерично ревящото бебе денонощно. По-късно разбрахме, че коликите не са били причината и аз някак намерих сила да се стегна заради детето. Но ужасно много ме боли от факта, че точно от него не получавам подкрепа и разбиране. Че трябва да се моля за помощ за да мога да си почина малко. Сякаш не го заслужавам. Унизително е и боли.
) и време и ще стане работата. Още са малки и се разсейват и дори и да са жадни може да пропуснат да си покажат/кажат ако има нещо интересно наблизо. 
.
.
.Има мъже,които просто не са родени да са бащи и това е истината.И ММ е от тях.Почти шест години го чаках да се реши да имаме баткото,докато накрая просто му заявих,че ми е писнало да го чакам-и така.Малките деца просто винаги са го плашили,и му е трудно да ги възприеме.А за домашните задължения-просто го мързи.И аз съм имала моменти, когато съм обмисляла нещата като теб,но други неща са ме спирали.Пожелавам ти от сърце вашите отношения да се променят коренно и той да е бащата и мъжът,който си представяш.Моят така и не стана
.Винаги съм се справяла сама,но сега като си гледам децата не съжалявам и пак съм готова да съм им и майка,и баща.Аз съм приела,че имам три деца вкъщи и това е.Всеки знае сам колко може да търпи-така че и ти ще намериш своя път-не се тревожи.