Ееее аз да се похваля( ПУ-ПУ), ние си направихме страхотна почивка, Въпреки , че Тервел изкара 4 зъба за първите няколко дни и на моменти беше много крив успяхме да си починем и да хванем тен
Имаше няколко тежки нощи, няколко лигави дни, но като цяло съм доволна. Даже на масаж и на лятно кино ходих. Тервел си намери много приятелки( все хубави каки и няколко момченца за цвят
) И на море/басейн го водихме всеки ден. С баща си няколко пъти ходиха на мъжки разходки за по няколко часа и аз успях да остана сама със себе си
)))) Свърших и малко полезна работа покрай почивката, последните дни си купих и книга, която почти прочетох 
Бързо оздравяване на болните, приятна почивка на почиващите!
Толкова добре ми се отрази почивката, че съм като фурия- багажа оправен, 3та пералня пускам и
Като се похваля нещо и после ми излиза през носа

дано някога имам твоя късмет...едва ли
Толкова криво и беше от жегата. Като станат снимките ще покажа. От църквата се прибрахме вкъщи взехме си по един душ и в 18 отидохме в ресторанта. И в 22.30 се прибрахме. И да вметна в ресторанта пак бяхме вън. Ужассссс 

Иначе вчера бяхме за малко на басейн, но си я е страх от водата, предпочита да се разхожда около басейна.