Априлски мами 2016 - Тема 10

• 60 672
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Приветм,привет Simple Smile Ееее аз да се похваля( ПУ-ПУ), ние си направихме страхотна почивка, Въпреки , че Тервел изкара 4 зъба за първите няколко дни и на моменти беше много крив успяхме да си починем и да хванем тен Simple Smile Имаше няколко тежки нощи, няколко лигави дни, но като цяло съм доволна. Даже на масаж и на лятно кино ходих. Тервел си намери много приятелки( все хубави каки и няколко момченца за цвят Simple Smile ) И на море/басейн го водихме всеки ден. С баща си няколко пъти ходиха на мъжки разходки за по няколко часа и аз успях да остана сама със себе си Simple Smile)))) Свърших и малко полезна  работа покрай почивката, последните дни си купих и книга, която почти прочетох Simple Smile
Бързо оздравяване на болните, приятна почивка на почиващите!
Толкова добре ми се отрази почивката, че  съм като фурия- багажа оправен, 3та пералня пускам и  Twisted Evilпростирам( толкова е горещо, че съхнат за много кратко време). Вечеряхме и сериоалче гледахме даже .... И моля! Завиждайте благородно, че... Joy Като се похваля нещо и после ми излиза през носа  bowuu

# 616
Negrita, важното е,че децата се оправили. Догодина ще отидете пак и всичко ще е наред Hug
Harista,завиждам ти най-благородно bouquet дано някога имам твоя късмет...едва ли Joy
Оле, днес бяхме на кръщене. От 16 в църквата. Първо имаше снимки и после ритуала. Сиянчи се измъчи. Милата ми...  ooooh! Толкова криво и беше от жегата. Като станат снимките ще покажа. От църквата се прибрахме вкъщи взехме си по един душ и в 18 отидохме в ресторанта. И в 22.30 се прибрахме. И да вметна в ресторанта пак бяхме вън. Ужассссс
Даже като си тръгвахме в колата показваше 36°  #2gunfire
Добре, че нашето кръщене ще е септември, а ММ искаше юли-август. Ако го бях послушала щях да се гръмна Joy
Лека нощ

Последна редакция: нд, 02 юли 2017, 13:28 от tanaq_91

# 617
  • София
Harista, зарадвах се че сте си изкарали страхотно почивката, няма да завиждам дори и благородно.
Ние с каката и в момента сме на плаж, морската вода е разкошна, близнаците и баща им на разходка без нас. Така всички си почиваме.

# 618
Simple Smile Дам....знаех си, от днес нямаме бойлер Sad

# 619
  • Владая
Добро утро прекрасни мами и бебоци  Heart Eyes
Липсвахте ми но пустата му редовна смяна ми съкрати живота в последните 3 седмици.
Но мина,с началото на новия месец вече влизам в график и сега дори почивам 4 дена,
в сряда съм на работа.
Прочела съм ви.
Радвам се на отпочиналите,почиващите и на тези на които им предстои почивката.
Видях хубави снимки.
Прочетох и за болните бебоци  Hug

Ивето се държи мъжки  Laughing Справят се със гледането с бабата,като и каката много помага.
И тя беше болничка,но установихме че се държи на избиването на 4-те кътника на веднъж,
беше ужасно,милата 2 дена беше с Т,и хрема,но в момента в който се показаха всичко отмина.
В жегата хапва по малко,но гладна не остава.От 3 дена ака по често,няма промяна в хранителния режим,отдавам го на топлото време.
Иначе прави по 3 бели в минута,не застава на едно място,и така ми уплътнява малкото свободно време.

Днес сме затворници у дома,тук от снощи до сега 4 пъти падна страшна градушка,съсипа всичко.
В момента вали,но поне разхлади малко.
Хубав и спокоен ден  Heart Eyes

# 620
  • София
loveza, радвам се, че намина да ни надникнеш Hug. Ива, ако прави бели само си помисли какво е с двама и всеки с по три бели в минута  Joyважно е да са здрави. Жалко за градинката ти.

# 621
Здравейте и от мен!
Последните два дни бяха ад. Страшна жега и задух, добре че вчера вечерта заваля и ни разхлади.
Бях забравила, какво е да спиш, а навън да вали проливен дъжд.
Много искам да сложим обици, дори ходихме до един златарски магазин, но ми се видя много нехигиенично. В една кутия сложен пистолета, едно шишенце със спирт и памук и едни невзрачни обички.
Казаха ми за някаква система STUDEX, някой да е чувал? Тук в града на таткото не са чували за подобно нещо, но утре си тръгваме и ще поразпитам в Бургас.

# 622
С пистолет в никакъв случай, а с медицинска игла, абокат. В златарските ателиета масово пробиват с пистолет, предполагам им е по-лесно...
Ние прекарваме голяма част от деня със слипчета и пишка в гърнето. Но сутрин имам толкова неща за вършене, че кара с пелена до обяд. Не ми остава никакво време, сега с това слагане на гърне поне 2 пъти за 1 час хептен. Вместо да легнем да се приспиваме в 12, заспа сега в 14. Следобед може да не остане време и за разходка. Вашите дечица през какъв интервал пишкат долу-горе?
Вчера бяхме на планина, на отиване не заспа в колата и после спа 2 пъти, с таткото се редувахме да го носим на ръце, днес сме без ръце и кръстове. С нас имаше и приятели с куче. Днес за първи път каза "бау-бау" Heart Eyes

# 623
  • Стара Загора
Аз не съм пробвала да я държа без памперс, защото ще опикае всичко. Толкова е свикнала с пелените, че не иска да пишка в гърнето, а става и пикае като момче. Говорих и с друга приятелка и нейната дъщеря по същия начин си вършила работата права.
Чакаме зъб номер 3 и 4 отгоре и един от резците долу. Лапа всичко и лигите текат много. Мажа я с 2 гела от време на време, но не виждам да имат кой знае какъв ефект.
Утре излизат класиранията за ясла и ми е много притеснено.

Имаме 3 снимки от фотосесията в лавандулата:
Скрит текст:

# 624
  • София
 Здравейте момичета, минавам да почерпя, че днес поостарях с една годинка

И по едно парченце

И отивам да се размажа на дивана, че диването днес ми видя сметката. 2 пъти чистих почти целия апартамент след като първо се беше докопал до една кутия с хума и ....... мазало..... след обяд пък, разсипа един пакет с елда и после реши, че е много забавно да стъпва отгоре с боси крачета и да тича насам натам за да паднат полепналите зрънца  ooooh! За капак чакаме 4-то зъбче и е крив и днес е спал няма и час след обяд.

decuto, много сте хубави,страхотни снимки са станали.

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 22:17 от Casper

# 625
  • София
Честит рожден ден! Желая ти много здраве и всичко лошо да е зад гърба ви вече.  Hug

Катерина още не може да заспи, обикновено по това време отдавна е заспала, понякога и теква сополче през деня, но не и е запушен, не мога и хрема да го нарека, предполагам е от пустите зъби.

Днес изобщо не сме излизали, то беше страшно навън, ММ като се прибра ходих да вземам вода, леле подгизнах направо...Побърка се това време.  Crazy Иначе вчера бяхме за малко на басейн, но си я е страх от водата, предпочита да се разхожда около басейна.  Mr. Green Отидохме само двете, защото ММ беше на едно състезание, после уж щеше да остане при нас, но се оказа, че е спечелил 2 място, тя я взе и ходиха двамата на награждаването.  Simple Smile

https://photos.google.com/share/AF1QipPKdjvGIV63EXb4fhzpn6X3R9Rz … MbGJpU0lFUFk4b0ln

https://photos.google.com/share/AF1QipPKdjvGIV63EXb4fhzpn6X3R9Rz … MbGJpU0lFUFk4b0ln

# 626
  • София
decuto, страхотно са се получили лавандуловите снимки, ти колко свжо изглеждаш, ех Hug

Casper, честит празник, пожелавам ти здраве, щастие и много- много любов. bouquet

# 627
Casper, бъдете живи и здрави и много щастливи.  Hug
Деси, Инчето пак е направила шедьоври. Но и с такива прекрасни маникенки няма как да не станат уникални снимки.

# 628
  • Стара Загора
Благодаря  bouquet
Нас ни приеха на ясла и имам 5 дни да я запиша. Скоро ще почвам и работа явно. Свил ми се е стомахът, но рано или късно щеше да се случи.

# 629
Вашата ясла не е ли от септември? Хич не бързам да работя...

Общи условия

Активация на акаунт