Кръвни изследвания през уикенда

• 2 169
  • 13
  •   1
Отговори
Здравейте, можете ли да ми кажете къде в София мога да си направя кръвни изследвания в събота или неделя/ако изобщо има такова място\. Благодаря!

# 1
  • София (Възраждане)
Повечето лаборатории работят в събота. Мисля, че и в неделя. Възможно е обаче внякой по-малка резултатите от ПКК, например, да не излязат още на същия ден. Аз бих отишла в централния офис на Цибалаб на ул. Гюешево Peace

# 2
  • София
Кандиларов на ул. Бузлуджа
Прегледай сайтовете на всички големи лаборатории. Поне един от офисите им работи през уикенда.

# 3
  • Sofia
Цибалаб със сигурност работи в събота, мисля че и в неделя до обяд.

# 4
  • София
Лабораторията в Токуда също работи събота, но не съм сигурна до колко часа.

# 5
И Рамус на Сточна гара също работи.

# 6
Лабораторията на Токуда е денонощна, но не работи по НЗОК през уикенда.

# 7
Аз имам здравна карта от работата на застрахователно дружество България - виждам, че те работят с Токуда и Ремус.. Предполагам в такъв случай кръвните изследвания ще са ми безплатни?

# 8
При определени условия само
За кръвни изследвания всички застрахователни дружества изискват да са назначени от лекар, имай го предвид
А дали ще ги платиш и после ще ти възстановят парите, или ще ти ги направят безплатно, като си вземат парите направо от дружеството- осведоми се в избраната лаборатория или в застрахователно дружество България преди изследванията.
Иначе Токуда работи нон стоп, да, и можеш и уикенда да отидеш

# 9
И Рамус на Сточна гара също работи.
В неделя до обяд,беше преди.

# 10
  • София
Много ме изненадахте за Токуда, не знаех. Полезна информация.  Peace

# 11
Здравей, лабораторията в Щерев също работи през уикенда от 8 до 12 или 14 не съм сигурна за крайния час.

# 12
Здравейте! Намерих тази тема и пиша тук. Днес пуснах изследвания  в Рамус. За пролактин и инсулин не виждам стойности. Значи ли, че те не са готови?

# 13
  • София
Да, само глюкозота е готова.

Общи условия

Активация на акаунт