Жиголо в Пловдив?

• 25 103
  • 76
  •   1
Отговори
# 30
  • постоянно
Ех като започнете с този правопис  ooooh!

Дайте съвет на жената .

# 31
  • Най-красивата страна
Прави впечатление правописната грешка.
Не е лошо да се поправи .

# 32
Заради тази тема цял ден съм на Just a gigolo, ужас, не мога да си я изкарам от главата! Laughing

# 33
  • София
Според мен удоволствието в секса при жената идва в голяма степен от мозъка, от мислите, от чувствата. Щом с любимия не ти се получава, не мисля, че с жиголо ще стане. По-добре си купи вибратор, наистина. А, сега виждам, че проблемът бил в половинката - ми симулирай, бе! Толкова ли не можеш да пъшкаш сластно? Не се шегувам, нито подигравам. Не е нещо, което да не можеш да направиш.
Това е пълна глупост, на която само пълен лавандул би се хванал.
Защо си мислите, че всички жени вият като койоти или стенат като свършват?

# 34
А всичко ли опитахте с мъжа ти? Орален секс, пръсти, играчка? Може пък с език или с вибратор в ръка да те докара до оргазъм и да не ти се налага да се пускаш на някакви съмнителни циганоподобни тъпкачи?

# 35
  • Gotham City
Авторке, според мен си стегната подсъзнателно, мислиш си, че се отпускаш с мъжа ти, но реално не е така. Мислите ти са в това дали ще свършиш, вместо просто да се отдадеш на мига, който изживявате. Бях същата, карах го на симулация. После се научих да се отпускам и сега много рядко се случва да не свърша, да не казвам, че и половия ни акт трае около 2 минути след, които сме задоволени двамата, смешно или не, факт е.
Жиголо няма да ти помогне. Ти за него си работа, ще те гали, целува навсякъде, но няма да е страстно, което ще убие част от кефа, после ще се намразиш, че си го направила.
Ще ти пратя на ЛС, ако искаш, аз какво започнах да правя, за да ми се получават нещата.

# 36
  • София /Абсурдистан
Цитат на: waterlover link=topic=9

77417.msg34992691#msg34992691 date=1494573217
2) да, записах се в сайта днес специално да задам този въпрос, но това не ме прави "гастролираща" и не оценявам положително линк-а към снимката

В случай че не ти допадна задният кадър, ето един и в анфас.
Е,не.. Crazyче

Избихте рибата Simple Smile

# 37
Ох, колко мъка има по тази земя, както беше написал авторът....... Отказвам да повярвам,че това е сериозна тема

# 38
Расисти такива! Мангал бил...

# 39
Не бе, шоколадов мус с екзотичен привкус, което пак може да се разчете като същото.

# 40
А в Пловдив според в-к Марица масажно студио е последното място, което трябва да посетиш, ако ти се схванат мускулите- просто с над 80% вероятност няма да те чака масажист/ка.

# 41

Ще ти пратя на ЛС, ако искаш, аз какво започнах да правя, за да ми се получават нещата.
Аз бих била по-предпазлива. Не знаеш какъв ч*киджия може да се крие зад този профил.

# 42
  • Sofia
Аз бих била по-предпазлива. Не знаеш какъв ч*киджия може да се крие зад този профил.

Възможно е и да е джиголо, търсещо си клиентела. smile3521

# 43
Луда ме направихте с този "Д-жиголо".  Наистина на английски се произнася така.  Като загрях, че на български се пише "жиголо" - поправих го.  Не съм използвала никога тази дума преди.  Чувала съм я по филмите - винаги на английски.  ИЗВИНЯВАМ СЕ!!!

# 44
Жиголото има за цел просто да прави секс за определено време. Не му е толкова важно дали клиента ще стигне до края.
Я по-добре си дай парите за сексолог да речем. Или още по-добре - говори открито с мъжа си, обясни му кое и как ти харесва, разнообразете позите, местата и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт