Черноморец 2017-2020

• 81 170
  • 564
  •   1
Отговори
# 225
От дъждовните води е Peace
Отпадните води на Черноморец вече са свързани с пречиствателната станция до Созопол Peace

# 226
  • София
Има ли някой на централния плаж да помоля да ми снима пързалката.Само заради нея  ще се наканим да идем там,че детето е изкушено.Ние сме на Вромос.Страхотно е!

# 227
Откакто построиха кея, водата на центр.плаж е като в блато. Няма течение, няма естествено пречистване...кошмарно е.
В Черноморец е празно. Традиционните рускини, малко българи и тук-таме словаци.  И въпреки това, сервитьори, управители, та дори и хазяи се правят на "велики". Дребни неща, но правят впечатление. Не умеем да правим туризъм и това е.

# 228
Хм, какво имаш предвид " правят се на велики"?
Стана ми интересно Mr. Green

# 229
И в " Замъка" и в " Сръбска скара" са с жива музика. Като се преплетат двете става нещо страшно.  " Кръст" нали се пада точно на ъгъл на павираната със сергиите и улицата нагоре с атракционите?
Има много красива градина и храната и обслужването са добри.
Кръст е вляво от центъра и е с жива музика!Спокоиното заведение с красивата градина е в дясно по улица Свети Никола и се казва Панорама!
[/quote
Имах предвид красивата градина точно на "Кръста" .Живата музика е вечер ние ходихме да обядваме там.

# 230
Здравейте, другата седмица ще пътуваме за Черноморец и ще отседнем за около седмица. Има ли детска кухня в курорта?

# 231
  • густо майна Филибето
Понеже ми се наложи да търся, искам да предупредя тези, които ще водят котка със себе си, че котешка тоалетна се намира трудно.Успях на четвърти опит, в супермаркета, който е в началото на пътя за Градина. Имаше само четири броя силиконови от 10лв Simple Smile

# 232
Здравейте, има ли някой в Черноморец в момента? Как е времето там? Имаме резервация, но заради прогнозата за времето се чудя дали да не я отменя.

# 233
  • София
Здравей, времето е непостоянно, макар и да не съвпада с прогнозите. От петък сме тук и всеки ден вали около 17-18ч. Вчера го даваха да е мрачно целия ден, но около 11ч. се изчисти и отидохме на плаж. В 17 се смрачи, тъкмо се качихме в колата и заваля, впоследствие и град с дъжда. Реално май досега не сме пропускали ден за плаж. За днес беше много висока вероятността за дъждове, засега няма, да видим дали няма към обяд пак да се изчисти.
Редактирам се, заваля.

Последна редакция: вт, 24 юли 2018, 08:25 от милинка

# 234
  • София
Ние сме от четвъртък.Тогава го дават да се пооправи на морето.Дано!

# 235
# 236
  • София
За четвъртък ще е устойчиво вече.В момента е 25 градуса.Опитва се да пробива слънце дори на моменти.Днес ще пропуснем плажа

# 237
  • Sofia
Ние и днес бяхме на плаж от 13 до 16. Не беше много слънчево, но ставаше. И нямам впечатление да е празно. Ние открихме едно малко плажче "Флорес гардън" на края на Черноморец, откъм Червенка. Прилично е, но е залив и няма грам вълни, аз не обичам така. И не пускат кучета.  Но пък ни е точно до квартирата и за кратко става. Дано утре е по-хубаво времето да отидем на Градина.

# 238
Това е къмпинг Черноморец, преди беше много хубаво.

# 239
  • София
Пеш ли се ходи до него?Къде се паркира? Аз днес огледах един плаж отгоре,но така и не разбрах кой е

Общи условия

Активация на акаунт