Черноморец 2017-2020

• 81 115
  • 564
  •   1
Отговори
# 285
Не бях ходил в Черноморец и тази година реших да опитам.Определено няма да повторя.Аз ходя до морето заради плажа, но в Черноморец няма такъв.Бях в хотел Адена и нямам никакви оплаквания за настаняването.Храната-опитах повечето заведения-едни по - добри , други по-лоши, като цяло средно ниво и нормални цени, но не по ниски от други места.Това бяха позитивните неща.
Централен плаж-имаш чувство че си в басейн,една вада се влива директно в морето-дали е мръсна или не сами преценете.Тъй като пристигнахме следобеда и времето беше лошо решихме да се разходим по централния плаж.Пипнахме водата,походихме 5 минути и излязохме на алеята, жена ми изчисти пясъка на детето и точно след 5 минути ми показа ръцете си-бяха се подули като на жаба от мръсотията.Не съм се доближавал повече до този плаж.
Плажа до Хотел Роза-малък и много мръсна вода.За последен вариант  става - да се окъпеш веднъж два пъти.Много малко свободно място за плажуване.
Къмпинг Градина-нищо не е останало от него-чадъри навсякъде-вип,мип зони.Цени страшни на заведенията.
Минах през един черен път за плажа и 2 ма младежи събираха такса за паркиране.Доста поспорих с тях какво плащам и накрая ме пуснаха без пари.Нито имаше паркинг, нито пък носят отговорност за щети по колата.
В крайна сметка повече ходих на Созопол-не на централния а на по- големия.И там е страшно - имаш чувство ,че сградите ще паднат върху теб и пак много малко  свободно място за плажуване.
До сега не бях ходил на толкова лошо място на море като Черноморец.

# 286
Не бях ходил в Черноморец и тази година реших да опитам.Определено няма да повторя.Аз ходя до морето заради плажа, но в Черноморец няма такъв.Бях в хотел Адена и нямам никакви оплаквания за настаняването.Храната-опитах повечето заведения-едни по - добри , други по-лоши, като цяло средно ниво и нормални цени, но не по ниски от други места.Това бяха позитивните неща.
Централен плаж-имаш чувство че си в басейн,една вада се влива директно в морето-дали е мръсна или не сами преценете.Тъй като пристигнахме следобеда и времето беше лошо решихме да се разходим по централния плаж.Пипнахме водата,походихме 5 минути и излязохме на алеята, жена ми изчисти пясъка на детето и точно след 5 минути ми показа ръцете си-бяха се подули като на жаба от мръсотията.Не съм се доближавал повече до този плаж.
Плажа до Хотел Роза-малък и много мръсна вода.За последен вариант  става - да се окъпеш веднъж два пъти.Много малко свободно място за плажуване.
Къмпинг Градина-нищо не е останало от него-чадъри навсякъде-вип,мип зони.Цени страшни на заведенията.
Минах през един черен път за плажа и 2 ма младежи събираха такса за паркиране.Доста поспорих с тях какво плащам и накрая ме пуснаха без пари.Нито имаше паркинг, нито пък носят отговорност за щети по колата.
В крайна сметка повече ходих на Созопол-не на централния а на по- големия.И там е страшно - имаш чувство ,че сградите ще паднат върху теб и пак много малко  свободно място за плажуване.
До сега не бях ходил на толкова лошо място на море като Черноморец.
Това че плажа на Черноморец не става не означава че самото градче не става за почивка. А за
плажа на Градина не съм съгласна че са само вип зони.

# 287
Плажа на Градина, в началото на караваните е безлюден, там идват хора събота и неделя.Няма платена зона, няма чадъри, ние ходим само там.Реално ходим там на море, заради плажа.При хотелите не сме спирали никога, долу на Кайт бара също не сме ходили, на Златна рибка сме ходили 2-3 пъти.Искаме тишина и спокойствие и си го търсим.
Спираме от страни на пътя, пренасяме се с все домочадие около 50 метра и сме на плажа.

# 288
  • Sofia
За Градина и аз не съм съгласна. Място за безплатно паркиране има колкото щеш преди централния вход. По всяко време на деня. Платената зона е едно малко каре пред централния вход. Всичкото останало огромно пространство е свободна зона. Това през централния вход. Надолу към Червенка не знам как е, не сме ходили.
За плажа до Роза (обсъждания Флорес гардън) също не съм съгласна, че е мръсна водата. Всъщност не знам на какво точно се казва "мръсна вода" и как се установява това. Водораслите не са мръсотия, а част от природата.

# 289
"Това че плажа на Черноморец не става не означава че самото градче не става за почивка. "

Аз отивам до морето заради плажа-със същия успех мога да си почивам навсякъде дето няма плаж

"За плажа до Роза (обсъждания Флорес гардън) също не съм съгласна, че е мръсна водата."

Повърхността на водата е цялата на петна,Във водата е пълно с боклуци.Самия плаж не може да бъде чист заради местоположението си.

Мен повече не ме убеждавайте-обиколил съм цялото черноморие , но по -лошо място от Черноморец за почивка на море няма.Да бях отишъл в Равадиново или някое близко село дето не е на брега резултата щеше да е същият.

Пак повтарям в Черноморец няма плаж.Ако Ви се разкарва цял ден с коли напред назад - вашето място е Черноморец.

# 290
  • в сърцето на държавата
Плажът на Черноморец е отвратителен...Водата е като блато-толкова мръсна и тиня-откакто има кей-не може да се прочиства водата и застояла е-няма как да стават вълни.   Постояхме малко и тръгнахме-ужасно място...

# 291
Да, плажа в самия град не става и това сме го писали безброй пъти.Всеки сам решава как да почива, дали да е с кола или без!Но не съм съгласна, че плажа на Градина не става и е само платен и т.н.

# 292
"Това че плажа на Черноморец не става не означава че самото градче не става за почивка. "

Аз отивам до морето заради плажа-със същия успех мога да си почивам навсякъде дето няма плаж

"За плажа до Роза (обсъждания Флорес гардън) също не съм съгласна, че е мръсна водата."

Повърхността на водата е цялата на петна,Във водата е пълно с боклуци.Самия плаж не може да бъде чист заради местоположението си.

Мен повече не ме убеждавайте-обиколил съм цялото черноморие , но по -лошо място от Черноморец за почивка на море няма.Да бях отишъл в Равадиново или някое близко село дето не е на брега резултата щеше да е същият.

Пак повтарям в Черноморец няма плаж.Ако Ви се разкарва цял ден с коли напред назад - вашето място е Черноморец.

И аз съм обиколила цялото Черноморие и предварително знаех че плажа не става.И не сме обикаляли цял ден с кола до плаж Градина е максимум 4 минути .

# 293
  • густо майна Филибето
И аз почивам в Черноморец заради това, което ми предлага града. На плаж задължително с кола. Пет минути за Градина и Вромос не са проблем. Толкова отнема ходенето пеш до Централния, освен ако не си на първа линия. Разходка в Созопол, разходка в Бургас, и времето свършило Simple Smile

# 294
Ние също ходим в Черноморец, но единствено заради Градина.
Никога не сме били на централния плаж, даже преди още да го заградят. За плаж не става, но пък за разходка вечер по пристана е  повече от приятно. На Градина ходим винаги към караваните. Срещу централния вход има платен паркинг и оставяме колата там. Имаше бум на откраднати гърнета заради платината и за това само на платен. Свободни места има колкото щеш. До волейболното игрище и след него. То пък на Градина ако няма място , къде ли? 

# 295
Много сме доволни от плажа пред хотел Коста булгара, в който почивахме. Идеален за малки деца. Чисто и спокойно. Дъщотоза хотела:)

# 296
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Ако се нощува в Черноморец и сме без кола, централният плаж ли е единствената ни алтернатива. Мислех си и за вариант да нощуваме в Червенка, но не знам колко е далече от града и от плаж Градина.

# 297
  • густо майна Филибето
Далече е и от двете. На google maps се вижда добре.

# 298
  • Някъде по Дунава
Благодаря.

# 299
Здравейте, някой да си даде мнението за хотел Понтика гр. Черноморец

Благодаря!:smile:

Общи условия

Активация на акаунт