Борба с ранното остаряване....Как?-3

• 103 003
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Мисля наистина да си купя астакзантин, защото хем имам петна от слънцето, хем съм късогледа, та действието върху зрението ще ми е от полза.
Насочих се към тази фирма:
https://remedium.bg/vision/solgar-astaxantin-30tabs.html

Понеже има промоция - при закупуването на продукти на Solgar над определена сума има подарък чанта, мисля и за тези витамини:

https://remedium.bg/multivitamins/solgar-female-multiple-60tabs.html

Как ви се струва комбинацията от двете - могат ли да се приемат едновременно или е добре първо едното и след време другото?

# 586
На Слогар са им хубави нещата. Можеш да ги пиеш в комбинация.
Не съм попадала на инжо Астакзантин-а да не може да се комбинира с нещо.  Peace

# 587
Миоки, мерси - да, хубави изглеждат нещата им, ама малко скъпи; защото гледах, че астакзантин на други фирми е по-евтин.

# 588
  • Бургас/Пз
Аглая, в ихърб Астаксантина е три пъти по-евтин. В дните, в които ходиш на плаж можеш да пиеш по 8-10-12г, през другото време може и по 1 капсула.

И аз пия хиляда неща в момента - сутрин на гладно Колаген с витамин С, после витамин В12, по обяд Астаксантин, привечер Витамини за очи с лутеин и Силика и преди лягане пробиотик или ензими. Изобщо пълна лудница. Ама нито кожата ми е станала като преди 20г, нито бръчките ми ги няма.  Mr. Green

# 589
  • Пловдив
Аз пък попаднах на този,гледам че е с повече милиграми астаксантин от този на Солгар,но пък марката ми е напълно неизвестна:
https://goldenapple.bg/e-magazin/astavista-bg/astavista-astaksantin/

# 590
Миоки, мерси - да, хубави изглеждат нещата им, ама малко скъпи; защото гледах, че астакзантин на други фирми е по-евтин.
Да, скъпи са, аз избрах на друга фирма. Доста по-изгоден, но е 12мг, а четох, че повече от 4-5 било излишно та не знам.
Този е моят. Поне е натурален, че имало и синтетичен.

# 591
 ani_d, благодаря за информацията, но ми е сложна поръчката от iHerb - тоест, не съм поръчвала никога от там, знам, че може да мине на митница и пр. Аз искам сайт, от който поръчката да дойде направо вкъщи. Така че май ще се насоча към ремедиум. (Не че и от тях съм поръчвала, но би следвало да ми доставят безпрепятствено нещата).

# 592
ani_d, мислех си, че аз пия най-много неща  Laughing
Сега пия: Сутрин - коластра и Есенциални мастни киселини (омеги); обед и вечер - комбинация от 4 вида водорасли, понякога храносмилателни ензими и пробиотици. В най-големите жеги включвам и Антиоксидант.

# 593
Поръчах двама продукта, които си бях набелязала - ама наистина нещата на Солгар са скъпи - излязоха 80 лв., но се прежалих; след време ще споделя дали съм доволна.

# 594
Аз гледам кое колко мг. е и вече големината на хаповете   Mr. Green ама изборът там не е голям.

# 595
  • София
Моля ,  ако може някой  да ми поръча или купи Ретин А -0,025 или 0,1 , да ми пише на лични . Навсякъде където имам познати удрям на камък . Франция и Швейцария -няма , Италия искали рецепта.

# 596
  • Бургас/Пз
Миоки, Астаксантина ако не е започнат от зимата /примерно от февруари, март още/, за да се натрупал до сега,  може и  направо с висока доза да се започне. Така, че 12мг са си много добре точно за лятото.  Hug Моят е 4мг и в дните в които ходя на плаж пия по 3. Иначе пия по 1. Но аз съм на плаж три месеца всяка събота и неделя, а понякога и през седмицата след 17ч пак ходя

# 597
Миоки, Астаксантина ако не е започнат от зимата /примерно от февруари, март още/, за да се натрупал до сега,  може и  направо с висока доза да се започне. Така, че 12мг са си много добре точно за лятото.  Hug Моят е 4мг и в дните в които ходя на плаж пия по 3. Иначе пия по 1. Но аз съм на плаж три месеца всяка събота и неделя, а понякога и през седмицата след 17ч пак ходя
Да, започнах го преди два месеца и него.  Hug
Забелязваш ли разлика или да има някакъв ефект? Аз си пазя лицето от слънцето като от чума в момента, но не мога да преценя има ли ефект от капсулите или заради пазенето и нещата, с които се мажа, ми изсветляват петната.

linkamalinka, в Гърция има третиноин 0,05% Airol се казва и е без рецепта.

# 598
Моя и той е 4мл, сега пия по едно на ден, но август като съм във ваканция и на море ще увелича до 3 на ден.. Дано помогне срещу петната..Иначе на слънцезащитните не мога да разчитам особено...
За ретин крем най-изгодно за сега е от Гърция, по 3 евро и свободно може да се купи от аптека...Който има познати там да поръчва..Stuck Out Tongue Winking Eye
Аглая, кажи някой лек хидратиращ крем на Алтеа? Имам серума с жасмин и черния крем, но ги ползвам вечер..Супер са ми, но ми трябва нещо за деня, по-леко...за под грим...

# 599
Аз вече организирам поръчка на 4 тубички. Ще ми ги носи една позната, ама края на август.
Някой по-напред беше споменал, че не видял никакъв ефект от него, но не каза повече, та ако се познае или някой го е ползвал, ще бъда щастлива да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт