КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ СЛЕД KARADAYI В ОЧАКВАНЕ НА НОВИ ПРОЕКТИ И ИЗЯВИ - ТЕМА 82

• 81 625
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
                                        Привет, хулиганкиии! Hug

Минавам само да ви пожелая забавна  юнска вечер! Heart Eyes Hug

Благодаря за инфото, снимките и всичко споделено!!! Hug bouquet

# 211

Великова, Пипи, Лени 

Чок шик  Peace

....

Днес Синошка са я фотнали в Барбур...може би избира подарък за рожден ден на хубав мъж  Laughing Heart Eyes
 https://www.instagram.com/barbouristanbul/

# 212
Добра вечер, прекрасни  Heart Eyes Hug  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

------------------------------------
Той проучва находищата на кИфтета около сета и инспектира кои са най-хубави. Simple Smile

Joy Joy Joy Joy

Няма бе, йенгето ще прихожда с тенджарата из сета  Laughing Laughing Laughing За нея инфо за йени дизи не се чува, начи назначаваме я за шефче на батЮ Wink

# 213
Пак съм ааааз  Laughing Laughing

Ай сега, добро утро

БатЮ пак го няма, ма Синемчето насреща  Laughing Laughing

Спипали я вчера папараци сама да шофира и тръгнали да я разпитват за туй-онуй  Laughing Laughing ама она достойна заместничка на батю - нищо не казала, айретен им рекла пък и на пътя на светофара  Naughty

# 214
Човекът е устроен така, че когато нещо запали Душата му,
всичко става възможно.

Добро утро, Прекрасни! Hug
Днес ви пожелавам да изживеете един необикновен,
запомнящ и много щастлив петъчен ден...

Гале, Hug много усмихнат новинарски пост! Благодаря! Hug Heart Eyes

**

Слънчев петък, девойки! Hug

Скрит текст:

# 215
Привет и хубав петък! 

Човекът е устроен така, че когато нещо запали Душата му,
всичко става възможно.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

................

Туй пък, не се спря  Laughing Laughing Laughing Hug Heart Eyes

Цитат
ама она достойна заместничка на батю - нищо не казала, айретен им рекла пък и на пътя на светофара  Naughty

Това беше батюва реплика  hahaha аз какво ви казах, с какъвто се събереш, такъв ставаш  Joy Joy Heart Eyes

Цитат

Ех,Кенан, че хубаво беше като рекламираше ... телефони, печки, мандри  Laughing Laughing Laughing..Дали някога отново ще го видим в такова амплоа...особено пък ако го играе падишах  Crossing Arms

# 216
  • Варна
Ако играе падишах, може нещо султанско да рекламира - я оружие, я конезавод, я някоя фирма за луканки и сирене, дето снабдява двореца... Simple Smile

# 217
Ако играе падишах, може нещо султанско да рекламира - я оружие, я конезавод, я някоя фирма за луканки и сирене, дето снабдява двореца... Simple Smile
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Щурооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug черпя те с батЮва манджа по обяд за туй, че ме повали от смях

Лени  Heart Eyes Косе  Heart Eyes

# 218

hahaha hahaha hahaha

...Или пък фаянс, теракот, гранитогрес, бани, вани и други такива султански работи  Joy

.............

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 219
  • Варна
Ето на, за сините султански плочки не се бях сетила. Ще има златен век на османския фаянс, ако Батю го рекламира.
Мерси за черпнята, сестро.
А ний няма ли да се включваме у сериала? В тоя дворец в Одрин не е ли имало робини - една за шербет, една за баклавата и т.н. Ослушвайте се за кастинг, ей!!!

# 220
 Grinning

Част от интервю на Кенан за списание GQ ,ноември 2014.
Няма да спра да благодаря на Варничка, че с преводите си ни помогна да опознаем по-добре този невероятен турчин  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Кенан седи облечен в смокинг в салона на хотела. Хапва си бонфиле и в същото време очите му изучават картините по стените. Спрели са снимки за момент, за да натрупа енергия. Има хипогликемия. Състоянието на глад може да предизвика нервност и раздразнителност. Преди време един приятел ми беше казал „Кенан е добър, мил, покровителства по-слабите, но не се приближавай до него, когато е гладен, и теб може да те изяде.“ Казвам „това поне ти помага да се настроиш по-добре за екшън сцените, за тези, в които трябва да се биеш. Оставят те без храна и чат-чат-чат, заснемаш сцената от раз“. Той отговаря: „За съжаление не се получава така. Отпаднал съм, не мога да помня репликите, вие ми се свят. Не се знае докъде може да се стигне.“

Когато заговори за семейството си, очите на Кенан светват, тонът на гласа му се сменя. Роден е едно селце край Анкара. В имение, което е на 100 години, построено от арменски майстори. Като му гледа внушителния ръст човек не би казал, че е изтърсакът в семейството. Много е привързан към майка си. Доста са се грижили са него и пет години по-големия му брат Дервиш и четири по-голямата му сестра Зюбейде.
Кенан разказва „Брат ми винаги тичаше пред мен. На пет години започна училище. Завърши гимназия, колеж. Веднага влезе в университета. Учи за инженер. Завърши магистратура мениджмънт. Освен това работеше, докато учеше. Още незавършил университета беше финансово независим от баща ми. Намери си работа в Истанбул, купи си къща. Беше такъв, как да кажа, брат за пример. Аз бях малко по-разхайтен. Когато станах актьор го настигнах, затворих дистанцията между нас.

Първата година не го приели в университета. Една година живее на село. „ Широките ми рамене са от този период“, казва и избухва в смях. „Задължен съм на онази година на село за физиката, която имам. Мъкнеш чувалите на рамо и като Роки „Не се предавай“. Знаех си отпреди, че фермерството не е за мен, но тази година си дадох много ясна сметка за това.“

На следващата година го приемат в университета. „Още на втората седмица преподавателят ни по математически анализ постави задача. От 80 души само двама успяха да се справят. Преподавателят ни започна да разивав теории, че на останалите 78 души им липсвал капацитет, не блестяли с особен ум. Всички посърнахме, никой не смее да каже нищо. Много ме засегнаха думите му, станах и казах: „Щом са тук тези хора значи са показали някакъв потенциал. Вие сте математик, като виждате какъв голям процент хора не са се справили със задачата, не е ли редно да се запитате какъв е проблемът.“ Той се ядоса. Аз му казах: „Не се притеснявайте, аз напускам залата.“ После всички говереха за това. След това започнахме да избираме лекциите, на които да ходим, но първоначалният ни ентусиазъм беше отминал. Очаквахме преподаватели като във филма „ Обществото на мъртвите поети“, а се сблъсваме с човек, който от първата седмица ни се нахвърля, това ни накара да свалим гарда. Един ден, както си стояхме в столовата, един приятел казва „Ние сега като сме студенти тук от 9 сутринта до 6 вечерта ли ще учим.“

От този ден започва пътят на Кенан Имирзалъолу. Като една от най-големите звезди в страната ни. В края на 91-ва започва да работи като манекен, през 97-ча е избран за Best Model of the World, първият проект Deli Yürek. Определят героят, който пресъздава там като феномен .

Въпреки че тогава е много млад е здраво стъпил на земята. Хората, очаровани от историята в сериала и неговия герой, му целуват ръка, когато го срещат по улицата. Много от тях дори не знаят истинското му име. „Бях се занимавал преди това с манекенство, не си казвах „да вляза в тези среди, няма значение как се справям, само да работя като актьор. Да тръгнах по този път, но не с големи очаквания, не с цялото си сърце. Например не зарязах университета. Исках да се занимавам с актьорството само, ако мога да бъда себе си. Когато се регистрирах в агенцията ми казаха „Смени си фамилията, с тази не можеш да бъдеш дори манекен.“ „Изобщо не си правете труда да ме питате какви имена ми предлагаха, не се и стигна до обсъждане на подобно нещо. Изобщо не ме интересуваше какво предлагат. Директно им казах „Ами тогава няма да се занимавам с това. Защо да върша работа, в която не мога да нося собствената си фамилия. За мен това е тема табу. Как ще покажа каталога на баща ми. С какво име ще бъда там? Kenan Sesigüzel /Кенан Сладкопойния/? Kenan Parlakışık? /Кенан Искрящата светлина/. Не става!

# 221
 wavey HugПривет! Малко късно, ама...
Grinning

Kenan Sesigüzel /Кенан Сладкопойния/? Kenan Parlakışık? /Кенан Искрящата светлина/. Не става!
[/b] [/i]

Joy Joy Joy Що пък да не става, особено второто? love001 love001 love001

# 222
Днес не е обикновен ден!  Hug Grinning Heart Eyes
Родил се един красив, талантлив и любим актьор!

Честит Рожден Ден на Кенан! Желая му здраве, любов, успехи, верни приятели, сбъднати мечти! Нека животът му е изпълнен с радостни дни и щастливи събития!

-------------------

Музикален поздрав за рожденика, дано да се забавлява днес...той го умее  Peace Party Party Party Party

# 223
Здравейте, Heart Eyes Hug
В този специален празничен ден!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КЕНАН!

С пожелания за вяра в любовта!
Много успехи и сбъднати мечти с човека  до себе си!

................................................

# 224
 waveyПривет!Косе, Лени! Hug Да ни е жив и здрав рожденника, много щастие и любов !  newsm59 love001 love001 love001

Последна редакция: сб, 17 юни 2017, 14:57 от pipilota65

Общи условия

Активация на акаунт