...........
Пресата...
------
Нощната бомба
имаме още една султанка http://www.posta.com.tr/bizansli-theodora-wilma-elles-oldu-haberi-1323756
Вилма Елес ще изиграе ролята на византийката Теодора, една от съпругите на султан Мехмед.
В статията пише, че преговорите с Четин Текиндор, Фахрие Евджен и Джансу Дере все още продължават.
Те такива сценарии ми се въртят в главата като я видях. 
Тя е Пипи
и във "Времето лети" била играла. При рускините четох, че е чистокръвна германка, тяхна актриса,родена в Кьолн, с много роли в театъра. Кой вятър я е довел в Истанбул не знам...най-вероятно да е омъжена за турчин...не ми се рови сега. От миналата година има и турско гражданство, но с езика не била добре,затова се предполага, че ще играе чужденка - Теодора...тя ражда шехзаде Джем на Фатих.Един телевизионен анализ от журналиската Едже Ер.
http://televizyongazetesi.com/kenan-imirzalioglu-nasil-20-yasind … d-olacak/146560/3
Прилича ми и да е кенанистка
...все едно ние сме го писали това 
Липсваше ни бе, човече! Цели две години изминаха! Липсваха ни погледа ти на орел и походката на тигър! Когато се ядосаш си като изригващ вулкан, когато се влюбиш си като планинска река...липсваше ни!Смелото ти сърце и голямата ти доброта ни липсваха!
И най-после чуваме идващите стъпки от завръщането на екрана на Кенан Имирзалъолу!
Изборът му този път се спря на исторически сериал, на образа на Завоевателя.
Кенан Имирзалъолу най-накрая сключи споразумение с продуцентите от ОЗ Медия.Проекта ще бъде високобюджетен и се очертава да бъде голямо предизвикателство за актьора.
Сега, разбира се има полемика. Как може един 43 годишен актьор да изиграе един владетел, който е бил на 21 години, когато е удържал победата си над Константинопол. Дали не е по-лесно юнюшата султан да се изиграе от някой млад актьор.Кенан Имирзалъолу не прилича на 20 годишен, но е в отлична физическа форма и изглежда много добре.Освен това на всички изображения запазени от онази епоха се вижда, че султан Мехмед е много зрял за възрастта си и не прилича на 21 годишен младеж.
Казват, че Кенан ще получава по 100 000 турски лири на епизод. Като винаги парите му ще отидат при нуждаещите се.
За този сериал се говори и ще се говори още много.
С добри пожелания и надежда....
---------------------------------
И за този хулиган има инфо....
Косето ще каже

Лени

Ръза не може да стои мирно и да чака

Снимал се е заедно с Ханде Ерчел в клип на музикалния изпълнител Демир Ямур.
.....................

---
И Синем от плажа в Чешме: Who loves the sun

... пък тука за аристокрацията
...ма не мога да не отбележа гърба под ризата на партньора му