КЕНАН ИМИРЗАЛЪОЛУ СЛЕД KARADAYI В ОЧАКВАНЕ НА НОВИ ПРОЕКТИ И ИЗЯВИ - ТЕМА 82

• 82 220
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Привет и хубав уикенд!

...........

Пресата...

------

Нощната бомба  Wink имаме още една султанка  Laughing

http://www.posta.com.tr/bizansli-theodora-wilma-elles-oldu-haberi-1323756

Вилма Елес ще изиграе ролята на византийката Теодора, една от съпругите на султан Мехмед.
В статията пише, че преговорите с Четин Текиндор, Фахрие Евджен и Джансу Дере все още продължават.

Не знам дали е същата, но прилича на бившата жена на Душко от "Йетер".  Ако е тя става за ледена императрица поддала се на чара на завоевателя и предала Константинопол.  Joy Joy Joy Те такива сценарии ми се въртят в главата като я видях. #Crazy

Тя е Пипи  Hug и във "Времето лети" била играла. При рускините четох, че е чистокръвна германка, тяхна актриса,родена в Кьолн, с много роли в театъра. Кой вятър я е довел в Истанбул не знам...най-вероятно да е омъжена за турчин...не ми се рови сега. От миналата година има и турско гражданство, но с езика не била добре,затова се предполага, че ще играе чужденка - Теодора...тя ражда шехзаде Джем на Фатих.

Един телевизионен анализ от журналиската Едже Ер.

http://televizyongazetesi.com/kenan-imirzalioglu-nasil-20-yasind … d-olacak/146560/3

Прилича ми и да е кенанистка  Heart Eyes...все едно ние сме го писали това  Joy

Липсваше ни бе, човече! Цели две години изминаха! Липсваха ни погледа ти на орел и походката на тигър! Когато се ядосаш си като изригващ вулкан, когато се влюбиш си като планинска река...липсваше ни!Смелото ти сърце и голямата ти доброта ни липсваха!

И най-после чуваме идващите стъпки от завръщането на екрана на Кенан Имирзалъолу!

Изборът му този път се спря на исторически сериал, на образа на Завоевателя.
Кенан Имирзалъолу най-накрая сключи споразумение с продуцентите от ОЗ Медия.Проекта ще бъде високобюджетен и се очертава да бъде голямо предизвикателство за актьора.
Сега, разбира се има полемика. Как може един 43 годишен актьор да изиграе един владетел, който е бил на 21 години, когато е удържал победата си над Константинопол. Дали не е по-лесно юнюшата султан да се изиграе от някой млад актьор.Кенан Имирзалъолу не прилича на 20 годишен, но е в отлична физическа форма и изглежда много добре.Освен това на всички изображения запазени от онази епоха се вижда, че султан Мехмед е много зрял за възрастта си и не прилича на 21 годишен младеж.
Казват, че Кенан ще получава по 100 000 турски лири на епизод. Като винаги парите му ще отидат при нуждаещите се.

За този сериал се говори и ще се говори още много.

С добри пожелания и надежда....

---------------------------------

И за този хулиган има инфо....
Косето ще каже  Wink Grinning

Лени  Hug
Ръза не може да стои мирно и да чака Peace
Снимал се е заедно с Ханде Ерчел в клип на музикалния изпълнител Демир Ямур.

.....................

Цитат

Crazy Crazy Crazy

---

И Синем от плажа в Чешме:  Who loves the sun     Party

# 586
Привет, сладуранки

За оставените следи - мерси  bouquet

русо гладно няма  Mr. Green кът не е Маша, ще е Вася  Laughing Laughing Уредила се да е първа женка на султана  Laughing Laughing Хади бакалъм ще е видим и нейно височество кви ще ги сътвори.

--------------------------------

Цитат
Липсваше ни бе, човече! Цели две години изминаха! Липсваха ни погледа ти на орел и походката на тигър! Когато се ядосаш си като изригващ вулкан, когато се влюбиш си като планинска река...липсваше ни!Смелото ти сърце и голямата ти доброта ни липсваха!

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Браво на тая газетаджийка.  bouquet Много хубаво го е написала  Peace гаранте дето вика, косенцето е от наште.  Heart Eyes

Поздравче  Hug Hug Hug Hug Hug

# 587
Yusuf Miroğlu 👊

Mahir Kara 💔

Ezel 🌟

Karadayi 🔥

-------------------

Галка  Hug мерси за поздрава  Party баш ме улучи  Heart Eyes

русо гладно няма  Mr. Green кът не е Маша, ще е Вася  Laughing Laughing Уредила се да е първа женка на султана  Laughing Laughing Хади бакалъм ще е видим и нейно височество кви ще ги сътвори.

Joy Joy Joy

Сега прочетох в ТТ при арабеските, че Теодора няма да е жена на султана, а някаква защитничка на Константинопол  Rolling Eyes..абе кой какво разбрал и недоразбрал ще се разбере като почне филма...ние докато гледахме КД ,половината от първи сезон мина и още не можехме да оправим родословното дърво на фамилията Кара в махалата hahaha... пък тука за аристокрацията  ooooh!  Joy Joy

...............

Днес Мерием била рожденичка  bouquet Да е жива и здрава! Нямаме търпение да видим как танцуват с батю любовния танц  Laughing...Мисля, че всичко ще бъде

Като Хюрем ми харесваше как се справя...въпреки разкошните рокли, не знам защо все си я представям в униформа  Joy
Скрит текст:

............................................................
............................................................

Последна редакция: сб, 12 авг 2017, 23:32 от косе-босе

# 588
Добро утро! Hug Heart Eyes
Скрит текст:
bouquet love001 love001 love001

# 589
Добро утро, девойки!

Пипи,   Hugблагодаря за кафето и пожеланията!
Косе  Heart Eyes за снимките, преводите и новините, благодаря!...
Гале,  Hug благодаря за поздравчето!

Пожелавам ви зашеметяваща Неделя!
Само хубави и споделени емоции...
Много лятно настроение,  усмивки и
безкрайна любов в сърцата! Heart Eyes Hug

-------------------------------

Нова...

Последна редакция: нд, 13 авг 2017, 13:16 от HELEN60

# 590
Привет!  Hug Grinning Heart Eyes

Пипи  Hug тази снимка не бях я виждала...като съдя по причоса е от времето на Езел  Heart Eyes

.................

Цитат
Само хубави и споделени емоции...
Много лятно настроение,  усмивки и
безкрайна любов в сърцата!

Лени  

..........................
..........................

Кенан и Вилма  Grinning

Хубава германка  Peace ...."класно смотрят" както казват подругите...

-------------------------------------

Снимка от сета на "Дж.Реджай". Кенан и малкият актьор Хюсеин Акюз. Момчето я публикувало днес и написало: "Панталоните с тиранти са на мода"  Grinning Grinning Heart Eyes
...

Сори за детето  Blush...ма не мога да не отбележа гърба под ризата на партньора му  Laughing Laughing

А дано ви улуча с едно френско поздравче и МахФер  bouquet

---

Ако Фериде не слезе от влака, ще слезе бабата  hahaha Joy Joy...Варничка ли го беше казала  Heart Eyes "фенките на Кенан нямат възраст"  rotfImbo

.....................

Лени и ти си сложила сетовата снимка ...Нейсе  Simple Smile Crazy Crazy

# 591
Мараба, хулиганкииии

ма може ли да не е, след тази гледка

Цитат

Пеперудката на мадам Сюрея  Laughing писала мазала - Джинго скоро  Wink

----------------

Ако Фериде не слезе от влака, ще слезе бабата  hahaha Joy Joy...Варничка ли го беше казала  Heart Eyes "фенките на Кенан нямат възраст"  rotfImbo

Joy Joy Joy Joy Joy

На крилете на любовта всеки може да слезе от влака  

Мерсаж за поздрава, сестро  Heart Eyes Hug

# 592

Пеперудката на мадам Сюрея  Laughing писала мазала - Джинго скоро  Wink

Я, Периханчето пак е сънувала батЮ, галиба  Wink...скоро било...има цели два месеца  Laughing Laughing Laughing

Абе, друго си е като се е отъркала пак в него  Grinning Heart Eyes Heart Eyes

---

...За нейния екранен жених в КД щях да пиша, че се справя много добре в новият си сериал...аз гледам само картинки, но рускините хвалят Улаш Peace

Двамата хулигани в Rüya

Емир Чубукчу (Осман) е написал на снимката - "израснах на този площад"  Grinning
Bu meydanda yaşlandım. #karadayı #rüya

# 593

Емир Чубукчу (Осман) е написал на снимката - "израснах на този площад"  Grinning
Bu meydanda yaşlandım. #karadayı #rüya

Малко ли хляб омесе, продаде и изяде  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Ще порасне я  Laughing

# 594

Малко ли хляб омесе, продаде и изяде  hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Ще порасне я  Laughing

Чекай малко сега  Joy...че и мен ме обърка  Hug Joy Joy ...Османчо беше ли хлебар  newsm78

Не бе, той се въртеше около брат си Барута и после около Махир, яде бой от всички  hahaha а накрая се ожени за Сонга и стана авукат  Laughing Laughing Laughing

Ето го хлебарина Исмет - Озан Агач...фен на Троновете  Peace

# 595

Чекай малко сега  Joy...че и мен ме обърка  Hug Joy Joy ...Османчо беше ли хлебар  newsm78

Не бе, той се въртеше около брат си Барута и после около Махир, яде бой от всички  hahaha а накрая се ожени за Сонга и стана авукат  Laughing Laughing Laughing

Ето го хлебарина Исмет - Озан Агач...фен на Троновете  Peace

жива да си, сестро  Hug оплетох конците посред нощ  Joy Joy Joy Joy Joy Тоя кОсманчо го уприличих на хлебаря  ooooh!

ама... нали съъм добра ученичка,   Mr. Green златното правило винаги го спазвах  Laughing Laughing и набърже поставих диагноза на горния

Моля, нося и извинителна бележка  Heart Eyes

# 596
златното правило винаги го спазвах  Laughing Laughing така че, моля да послужи за изинение  hahaha hahaha

Точно  Joy Joy Joy Joy ...щях да казвам, че ние от хлебаря не сме се вълнували, все към обущаря ни теглеше  Crazy Crazy Joy

......................

Не ти...аз съжалявам, че те накарах да мислиш преди лягане    love001

Лека ... Heart Eyes Heart Eyes

My two mans ❤ Çağatay Kenan  

# 597

Въх! Ако те бях прочела нощес, не знам как щеше да се спи  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes С тия двамата пред погледа ми накуп нямаше да заспа до 6 без 10

Добро утро, девойки!  Hug Hug Hug

Имаме си мини празник днес не можем да не го отбележим  Party Party Party

Понеделник ееее Grinning  Laughing Laughing

-----------------

Оле, бе йенгето ни днеска има рожден ден  baloni  ura

Да ни е жива и здрава Синошка. Много лични и професионални успехи   Hug Heart Eyes bouquet

Усмивката й не нека не слиза нивгаш от лицето, а любовта й да е винаги така до сърцето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 авг 2017, 08:19 от g_georgieva08

# 598

Честит рожден ден на Синем! party006

Нека да бъде най-веселата, най-щастливата и най-красивата!
Най-любимата и неповторима жена! Two Hearts
Нека всичко, за което мечтае сега, се сбъдне!

ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 599
Здравейте, хулиганки!  Hug

Честит рожден ден на Синемче! newsm59

Да е жива и здрава и много да обича нашето момче!

Хубав ден, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт