Страсти – градините в София, кампания 2017/2018 - тема 3

• 78 469
  • 888
  •   1
Отговори
# 105
Мъжа ми не може да си намери трудовата книжка  newsm78
Сега трябва да ходи да му оправят новата.

# 106
  • София
А моята не е попълвана от 2007 г, освен това ми откриха 2 трудови книжки и не се знае коя е оригинал и за какво е втората Simple Smile))) Сега ще ми я оправят.

# 107
Това ще му е трета  #Crazy

# 108
А моята не е попълвана от 2007 г, освен това ми откриха 2 трудови книжки и не се знае коя е оригинал и за какво е втората Simple Smile))) Сега ще ми я оправят.

Какво значи "оригинал" те не се водят никъде ?

# 109
  • София

Какво значи "оригинал" те не се водят никъде ?
Е не се хващайте за всяка дума. Просто в двете пише едно и също. Все една е била първа, другата препис, но за какво е - само можем да гадаем.

# 110
В яслата, където искам да го запиша сме на 8-мо място в листа на чакащите, дали имаме шанс да се калсираме според вас? 25 места е групата. В една друга е на 20-то място ако я сложа като първо желание, но пък местата са 35. Едва ли има шанс...

# 111
  • София
В яслата, където искам да го запиша сме на 8-мо място в листа на чакащите, дали имаме шанс да се калсираме според вас? 25 места е групата. В една друга е на 20-то място ако я сложа като първо желание, но пък местата са 35. Едва ли има шанс...
Няма значение мястото в листата, защото са по азбучен ред. Вижте колко деца са с вашия брой точки и колко места има, дали има шанс и къде е по-голям. Едва ли ще се откажат много деца, имайте предвид, че после местата за 2-ро класиране са 3-4, рядко повече.

# 112
  • Sofia

Това, което гледате едва ли са свободните места. Изчакайте да се запишат повечето деца - към 25-ти ще имате по-ясна представа за колко места всъщност се борите.

# 113
  • София
Мислех, че тази година ще мине спокойно и ще запиша детето бързо.
Миналата прекрасните hr-ки в предишната фирма на мъжа ми ми дадоха бележката и трудовата книжка на обяд в последния ден от срока.
Сега в новата фирма, девойката, която отговаря за техния екип и им издава документите казала, че трудовата книжка била личен документ с лични данни, нямало право да му я искат нито да нося снимано копие  Crazy Дала си визитката да я предам на директорката на градината  smile3555   Мъжът ми и той приглася.
Та явно сега пък с поредната компетентна особа трябва да се оправям.
Според мен трябва да създадат и друг начин за издаване на тези бележки. Да не се комуникира  фирмата, защото това си е живо изтезание(както с нашата счетоводителка, с която се опитвам да се свържа от 1 седмица), а да се вади документ от някоя институция.По-лесно ще ми е  Crossing Arms

# 114
  • София
Мислех, че тази година ще мине спокойно и ще запиша детето бързо.
Миналата прекрасните hr-ки в предишната фирма на мъжа ми ми дадоха бележката и трудовата книжка на обяд в последния ден от срока.
Сега в новата фирма, девойката, която отговаря за техния екип и им издава документите казала, че трудовата книжка била личен документ с лични данни, нямало право да му я искат нито да нося снимано копие  Crazy Дала си визитката да я предам на директорката на градината  smile3555   Мъжът ми и той приглася.
Та явно сега пък с поредната компетентна особа трябва да се оправям.
Според мен трябва да създадат и друг начин за издаване на тези бележки. Да не се комуникира  фирмата, защото това си е живо изтезание(както с нашата счетоводителка, с която се опитвам да се свържа от 1 седмица), а да се вади документ от някоя институция.По-лесно ще ми е  Crossing Arms

Ами като е личен документ що тя по ягодите има достъп до нея и има право да я изисква, даже не можеш да започнеш работа без да я предоставиш?? Аман от разбирачи... да си нанесе нещата вътре и да не се обяснява и да ви губи времето

# 115
Имам още един въпрос, тези служебни бележки за работа от вкъщи са, за да може да се покрие този критерий ли е? "ДК2. Месторабота на родителите в административния район на СДЯ" ?

# 116
Имам въпрос,в системата съм объркала малко името не фирмата в която работя.Писала съм "ЕТ Мирослав Недков-Миро" а всъщност е "ЕТ Миро-Мирослав Недков"  ooooh!
Дали ще направят проблем при записване?Само словореда е различен.

# 117
  • София
Дези., ЧР намат право да задържат и да не дават трудовите книжки. Дори в трудовия договор да е упоменато, че книжката се съхранява в досието му, той има право да си я поиска (срещу бележка, че едикога си я е взел от досието си) когато той си реши. А тя е длъжна да му поддържа книжката ъпдейтвана. Peace

# 118
  • София
Да, той знае. Тя до скоро си беше в него.
Проблемът е, че и той е малко маниак на тема сигурност и е замрънкал как така ще му искат копие от лична карта, от трудова книжка и подобни.
Миналата година при записване в СДЯ споровете бяха за копията на личната му карта, не искал да му държат личните данни  Tired
С него ще се справя де, като поразмисли над перспективата да обучаваме детето вкъщи, защото искат такива неща и при записване за предучилищна, за първи клас  Laughing
Просто ме издразни поредната всезнайка, която ми затруднява живота.Миналата година бях полудяла накрая, 2 седмици писаха бележката, накрая мъжът ми в обедната си почивка ми ги донесе и записах детето малко преди да си тръгне директорката.
Тази година явно няма да ми спестят нервите.

# 119

Това, което гледате едва ли са свободните места. Изчакайте да се запишат повечето деца - към 25-ти ще имате по-ясна представа за колко места всъщност се борите.

brin de muguet е права. Това вероятно са текущо незаписаните деца защото ако не става въпрос за Кремиковци или Нови Искър няма ясли с толкова останали свободни места. Иначе щеше да е супер, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт