Сполучливи имитации на маркови парфюми - 19

• 155 359
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Ох,много парфюми имам и аз,над 80 са в момента и планирам поне още пет. Laughing Няма отърване от тази мания. Но пък аз нито пуша,нито пия и ще продължавам да си купувам нови аромати. Blush Пръв ще е Елиън,след него чакам Шанел-Габриел и другите ще са по нататък,ако не излезе нещо много добро да ме грабне,но се съмнявам като гледам каква скука е сред новостите в момента.Не броя имитациите,които всъщност са само два парфюма на Баргело.Среднощната роза и Бонбон,винаги ще ги имам налични,защото са много добри и нямам нужда от оригиналите.Държа ги на тъмно и в кутиите им,нямам развален парфюм.
Открихте ли добра имитация на Alien?

# 376
С какво промивате стъклените шишета от изхарчени наливни парфюми? Аз например като изхарча един парфюм и нося шишенцето да ми налеят друг вид ако не искам да ползвам отново стария, обаче измиването само с вода не е много добре, защото пак остава миризма от старото особено на самата помпичка. Няма ли някакви домашни хитринки за миенето, защото никак не ми се купува и ново стъклено шише за всеки аромат, така и така съм насъбрала празни шишенца у дома...

# 377
  • BG-DE
Не,няма начин окончателно да се премахне миризмата от предишния парфюм  Peace

# 378
Със спирт можеш да премахнеш частично остатъчния аромат.

# 379
Момичета /и момчета/, не съм писала скоро тук, но ви чета най - редовно...
Сигурно пак нямаше да напиша нищо, но се почувствах толкова провокирана от нещо преди малко, че...
 Sick
Помните може би колко ви хвалех La Nuit Tresor Lancome на Заг Зодиак...Помните, може би, че писах, че за мен техния нощен трезор е по - красив от този на Рефан, как усещам упойващия аромат на личи в него, и изобщо колко съм възхитена от творението на Заг.
Е, понеже много работя напоследък и нямам време да отида до фирмения им магазин на ул. Княз Борис I №77-79, реших да поръчам от търговец в ОЛХ.
Взех си пратката и...щях да почина като видях какво е налято в шишето:

Това - оранжевото "нещо" ми го продадоха за La Nuit Tresor Lancome на Заг Зодиак.
Говоря за голямото шише, малкото си е моето, в което обикновено си наливах от същия парфюм от физическия магазин на Княз Борис.
Пресипах малко за да го пръсна...Хора, това боядисва като че е с боя за великденски яйца. Пръстите ми станаха с оранжев оттенък, на друго място не посмях да си го пръсна ...това нещо.
 Sick
А аромата...
Аромата е "минал покрай" онзи който си наливах във физическия магазин.
Толкова се разстроих, че се чух с продавача.
Той предложи да му го върна - това и ще направя.
Барабар с моето шишенце...
То няма така и така вече да ми трябва, защото , ако ТОВА оранжево недоразумение е дело на Заг Зодиак в действителност, то ме загубиха като клиент.
Ужас, момичета и момчета, ужас"Т".
 Sick

# 380
  • BG-DE
Солар, искрено ти съчувствам, много неприятно  Hug но си мисля, че по-скоро проблемът е в незнайния  продавач от ОЛХ  ThinkingТези дни ще гледам да мина покрай Заг на Борис, ще пробвам Нощния трезор и ще докладвам  Hug

# 381
  • Deutschland
Солар, колко пари струва това? Във фирмения на Заг до базата им е 4.20

# 382
Благодаря ти, Menerva ,  Hug, аз сама бих го направила, но просто не успявам да изляза навреме от работата. А в събота магазина не работи.
Търговеца по телефона ми звучи като възпитан и нормален човек, но..."парфюма" е ...ужас.
А пък "цвета" му - хептен! Sick
Не го очаквах, честно!
Фрау Скитница , не е въпроса в парите, аз ги давам с удоволствие за любимите си парфюми, но...Не очаквах да получа тоя оранжев "пунш"...И аромата е по - слаб и по - различен.
Ето го търговеца:
https://www.olx.bg/ad/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-1-zag-zodiak-1 … avka-ID5VogE.html
Конкретно това шише което аз поръчах струва 14 лв.+ доставка 4 лв.

# 383
  • Deutschland
Солар, нямах впредвид че въпроса е в парите, макар надценката да е ужасно голяма. Ако това ще те успокои, аз имах някакъв на Заг в такава опаковка, не го ползвах и с времето течността стана червеникаво лилава. Може би просто и твоят парфюм е налят отдавна 😣.
Заредени ли са новите на Заг вече?

# 384
  • Бургас
Не,не съм намерила най-добрата имитация на Елиън,аз си купих оригинала. Heart Eyes Да си призная не съм и търсила,доскоро не харесвах тоя аромат. В момента 30-ката в Дъглас е 103 лв. и стотинки.Солар,и аз съжалявам за случилото се. Hug Не са заредени новите на Заг,днес ходих в тоя пек.Не стига,че е изместен магазина,но и греда,нямаше го Мон.Утре ще ги има тук в Бургас или най-късно в сряда.

# 385
  • вкъщи
Къде е изместен магазина на Заг в Бургас? И кои ще са новите аромати? Благодаря предварително!

# 386
  • София
Новите са: Мон Герлен, Лейди Милиън Prive и Модерната муза, както и мъжкия One Million Prive.
Солар, съжалявам за това разочарование. Hug Аз затова избягвам за пазарувам от неизвестни търговци. Hands V

# 387
  • Варна
 Аз да питам..доволни ли сте от парфюмите тук https://www.olx.bg/ad/parfyumi-bargello-bargelo-ID6B9zn.html#8b8d8e9359. Черната орхидея ми е на изпарения,а във варна вече предлагат само Рафаела  #Cussing out.....някак си не са същите май. Взех Бонбона йаресва ми много и е траен ама за Орхидеята някак си не ми се рискува.

# 388
Имам Mon guerlain и съм влюбена в него. Много моля, кажете, като пробвате имитацията, ще е страхотно ако е добра.
Bright Crystal, наистина е нетипично изведнъж да те впечатли извънземното и то точно през лятото Simple Smile))) И аз го имам, но го пазя за зимата, сега ще ме задуши направо. Да ти е честит!

# 389
Не,не съм намерила най-добрата имитация на Елиън,аз си купих оригинала. Heart Eyes Да си призная не съм и търсила,доскоро не харесвах тоя аромат. В момента 30-ката в Дъглас е 103 лв. и стотинки.Солар,и аз съжалявам за случилото се. Hug Не са заредени новите на Заг,днес ходих в тоя пек.Не стига,че е изместен магазина,но и греда,нямаше го Мон.Утре ще ги има тук в Бургас или най-късно в сряда.

Кристалче, честити ти Ейлиън - мой любимец от години. И аз се надявам на споделена добра имитация, в началото на темата пише като най- добра имитация тази на D&P. В момента съм в Бургас, тук има ли някъде магазин на D&P?
Днес видях ЗАГ-магазинче над тройката, съвсем близо до Баргело. Това ли е или ще ми споделиш къде е?

Общи условия

Активация на акаунт