Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са производствените процеси на имитационните парфюми?
Кои са някои успешни имитации на Bargello?
Има ли налична имитация на Pure Poison от Dior, направена от Bargello, и ако е така, доволни ли сте от нейната трайност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са производствените процеси на имитационните парфюми?
-
Кои са някои успешни имитации на Bargello?
-
Има ли налична имитация на Pure Poison от Dior, направена от Bargello, и ако е така, доволни ли сте от нейната трайност?
-
Има ли налична имитация на Good Girl от REFAN и има ли капсулиран вариант на продукта?
-
Къде мога да намеря парфюми и на какви цени са?
Пръв ще е Елиън,след него чакам Шанел-Габриел и другите ще са по нататък,ако не излезе нещо много добро да ме грабне,но се съмнявам като гледам каква скука е сред новостите в момента.Не броя имитациите,които всъщност са само два парфюма на Баргело.Среднощната роза и Бонбон,винаги ще ги имам налични,защото са много добри и нямам нужда от оригиналите.Държа ги на тъмно и в кутиите им,нямам развален парфюм.

но си мисля, че по-скоро проблемът е в незнайния продавач от ОЛХ
Тези дни ще гледам да мина покрай Заг на Борис, ще пробвам Нощния трезор и ще докладвам
Да си призная не съм и търсила,доскоро не харесвах тоя аромат. В момента 30-ката в Дъглас е 103 лв. и стотинки.Солар,и аз съжалявам за случилото се.
.....някак си не са същите май. Взех Бонбона йаресва ми много и е траен ама за Орхидеята някак си не ми се рискува.
))) И аз го имам, но го пазя за зимата, сега ще ме задуши направо. Да ти е честит!